|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kompletna metamorfoza- pomóżcie! :)
Witam, w maju będą moje siedemnaste urodziny i do tego czasu chciałabym przejść wieeelką metamorfozę
![]() fryzura: kolor, cięcie (obecnie włosy mam średnio o 10cm dłuższe niż na zdjęciach); makijaż: tu jestem otwarta na propozycje, oczy mam szaro- niebieskie o chłodnym odcieniu; ciuszki: myślałam o stylu Kim K., konkretnie z legginsami i tunikami (czy dłuższymi bluzkami), aby ukryć biodra i uda. Jeżeli macie inne propozycje to chętnie posłucham ![]() Dodaję moje zdjęcia + dwie grafiki mojego wykonania, może jakoś pomogą przy ocenie mojej figury. Przepraszam za słabą jakość zdjęć ![]() Liczę na Waszą pomoc! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompletna metamorfoza- pomóżcie! :)
Moim zdaniem bardzo pasuje Ci taka zadziorna fryzurka jak na tych zdjęciach chyba na plaży. Jest super.
![]() Nie rób z siebie plastikowej lalki na podobieństwo Kim K. (jeśli o tej samej Kim myślimy), błagam! Może pomyśl jednak o jakimś jasniejszym kolorku włosów, bo nigdy nie powiedziałabym, że masz 17 lat... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Fryzura jest świetna, jednak grzywkę powinnaś mieć nieco dłuższą.
Kolor bym tylko zmieniła, strasznie Cię te ciemne włosy postarzają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A jaki kolorek byście mi poleciły? Grzywkę mam teraz nieco poniżej poziomu brwi
![]() Chodzi mi tylko o krój jej niektórych ubrań, broń Boże upodabniać się ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Myślałam nad kolorem toffi, tak słodko na wiosnę by było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bym ci poleciła taką fryzurkę
![]() http://www.zeberka.pl/img/z/586.jpg z boku mogą być wygolone włosy, no i zeszłabym z czarnego
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W innych kolorach i tak myśleli, że jestem starsza, zatem nie we włosach problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Może jakieś pomysły co do ubioru?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Fryzurka pasuje Ci zadziorna-jakoś nie umiem sobie Ciebie wyobrazić w romantycznych falach czy czymś w ten deseń
![]() Co do ciuchów... piszesz że chcesz ukryć szerokie biodra za pomocą tunik i legginsów. Hm wydaje mi się, że to jeszcze bardziej zwróci na nie uwagę. Może zamiast tego skup się na podkreślaniu własnych atutów? Masz przykładowo bardzo ładny dekolt-wystarczy choćby dobrze dobrany top na ramiączkach żeby go wyeksponować. Na górę wybieraj raczej rzeczy nieudziwnione, jednobarwne (chociaż ta barwa nie musi być nudna... zaszalej ![]() W makijażu postaw na oczy, ale nie przeciążaj ich. Tusz do rzęs, cienka kreska eyelinerem, trochę jasnego cienia przy wewnętrznym kąciku i ciemnego (choćby ciemnego brązu lub szarości) w zewnętrznym i już będzie. I myślę, że możesz poeksperymentować z lakierami do paznokci-pasują mi do Ciebie i Twojego stylu mocne wyraziste barwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hm, okay, dzięki za rady, postaram się do nich dostosować, o paznokcie lubię i muszę dbać, bo jestem z fryzjerskiej (dopiero pierwszy rok
![]() ![]() Jestem w sumie artystyczną duszyczką, nie mogę wyglądać normalnie, bo to wbrew mnie samej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
jesli jesteś artystyczną duszą to może styl boho chic? wydaje mi się,że wątek o tym stylu jest na modowym. długie tuniki, zwiewne bluzki, kwiatowe wzory, jakieś szaliczki itd.
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
a czemu chcesz ukryć biodra i uda? Jesli sie ich wstydzisz to idź na siłownie, bieganie, rower, basen, siatka, pilka nozna, reczna, koszykowka, tance, łyzwy, narty...i nie bedziesz musiala sie zakrywać stylem tej kardashin ktora jest slawna bo jest grubsz alol..masz piekny usmiech i chyba milą osobowośc.a i nie zważaj na moj analfabetyzm wtórny.kochana jak jestes taka, jak mysle to jestes cudowna i zadna zmiana tego nie zmieni.Grubsze obiety są zwykle bardziej usmiechnieta a ja takie uwielbiam.W sumie to jestem bi wie masz rade osoby, ktorej sie podobasz;] Ale bez urazy czy coś w tym stylu, dobrze? i wiecej uśmiechu!!!!!!!!!!! złotko moje;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie zmieniaj koloru włosów, w tych jest ok - poważnie jedynie mogłyby byc troszke ...dosłownie troszkę dłuższe, co to ubioru to ja Ci nie doradzę bo Ty i tak zrobisz swoje...na taka mi wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a masz możliwość wstawienia zdjęcia z tą dłuższą grzywką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Oh, bez urazy rzecz jasna! Sama jestem bi
![]() A więc tak: fryzurkę zmieniłam na awangardowe cięcie, czuję się w niej za***i...! Wygląda jak ta na zdjęciu w załączniku, z tym, że grzywkę mam do linii brwi, no i czarną farbę ![]() I muszę się pochwalić, nauczyłam się malować linerem i to czarnym płynnym z pędzelkiem ![]() Co racja to racja, ale lenia ze mnie chyba nie da się wyciągnąć. Czekolada tak naprawdę mnie gubi! Jak tylko nadejdzie moja upragniona wiosna to wystrzelę na codzienne dłuugie spacery (ah, tak, szczególnie, że w tygodniu jestem dopiero o 17 lub później w domu, no ale w szkole też zazwyczaj nie siedzimy na tyłkach, jestem z fryzjerskiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Fryzurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.