|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pin-up po redszugar'owemu:)
Nie pokazywałam się bo miałam poważny kompleks...oka
otóż odkąd się maluję zauważyłam, że jedna powieka mi bardziej opada zresztą widać to na zdjęciu nr2 ale cóż...postanowiłam nie rezygnować z mocnych mejkapów, które nieco podkreślają ten hmm...jak to nazwać...defekt zaczynam się już powoli przyzwyczajać. Chyba, że spotkałyście się dziewczyny z czymś podobnym i macie na to jakiąś radę![]() Wklejam również zdjęcia częściowego pin-up żebyście na zasadzie porównania poradziły mi czy pasuje mi ta czerwona szminka ![]() aha na zdjęciu nr 1 nie mam pomalowanych rzęs...zapomniało mi się ![]() fotki nieco wykontrastowane ![]() Lista kosmetyków: podkład mineralny edm primer mineralny edm róż mineralny edm kredka "no name" nie pamiętamcienie inglot 351, 463, 63 tusz do rzęs maybelline volum express szminka rimmel 160 Pozdrawiam
Edytowane przez redsugar Czas edycji: 2011-08-07 o 15:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pin-up po redszugar'owemu:)
ee z tym okiem ja mam tak samo, tyle że mnie cała powieka opada, ale się tym nie przejmuję
![]() co do szminki to czerwień na pewno Ci pasuje, ale czy akurat ten odcień to nie jestem pewna... fajne oczka
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny kolor włosów - wersja bez czerwonej szminki bardziej mi się podoba
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny kolor wlosków
szminka jak najbardziej pasuje Ja wiem, ze krecha to glówny atrybut pin-up ale te w Twoim makijazu mi jakos nie pasuja, wyszly jakos tak ciut groteskowo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mi że to nie Twój naturalny kolor włosów i mogę gdzieś znaleźć taką farbę
![]() Kreska jak dla mnie trochę za bardzo na boki, ale nie jest źle. A opadającej powieki nie zauważyłam
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Mam podobnie, tylko że z lewym okiem. /; Ale nie ma się co przejmować. ^ Jakbyś nie powiedziała, to może by nikt nie zauważył. <;
Barrdzo ładny makijaż, ale lepiej wygląda bez czerwonej szminki. I piękne włoski masz. (:
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ale masz piękny kolor włosków!! I pomadka super dobrana, wręcz idealnie
Generalnie makijaż bardzo mi się podoba, zalotne fajniusie krechy, lubię takie, ale to nie jest klasyczny pin up, jednak... jest redszugarowy, taki po Twojemu więc taką wersję przyjmuję i taka mnie się podoba
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jak milo Cie znow widziec
Piekny makijaz, wszystko mi sie podoba, szminka pasuje idealnie moim zdaniem, a na 5 zdjecie napatrzec sie nie moge
|
|
|
|
|
#10 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakos u Ciebie nie zauwazyłam takiego oczka![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuję |
|||||||
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorek włosów bardzo mi się podba ostry taki
ale sama makijaż nie barzdo mi pasuje do Ciebie, za bardzo krechy wyjechane i ten jasny cień nad nimi i duży odstep między brwami a rzęsami wyszedł. a usta czerwone fajnee
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam problem opadajacej powieki, ciezki mi przez to namalowac kreski na obu oczach takie same
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co , ja jestem ślepa
naprawdę nie widzę żadnej opadającej powieki więc nie ma nad czym ubolewać makijaż bardzo fajny bo pin up i tak jak ktoś wyżej wspomniał bardzo groteskowe kreseczki Ci wyszły ale mi się podoba ![]() no i cudny kolor włosów marzą mi się takie rudości
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam sie w 100 %
|
|
|
#16 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Masz super fryzurę i kolor.
![]() Bardzo CI pasuje. Kreska-wyszła zbyt haczykowato. Wyprowadź ją ciut inaczej następnym razem. ![]() Pomadka, hm, może nieco inny odcień, bardziej w kierunku korala, scarlet? No i te rózowe powieki (dobrze widzę?) nie pasują Ci, po prostu nie do tego koloru włosów i w ogóle nie ten zestaw... coś może neutralnego. Ale sam pin-up będzie dla Ciebie ok., tylko dograj szczegóły.
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo fajniusio. Tak troszke zadziornie
Zadnej opadajacej powieki u Ciebie nie widze, ale ja tez mam jedna opadajaca i tez tylko ja to widze
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Całokształt fajny- a te włosy
Uwagi w zasadzie zaserwowałabym te same co Pomadzia, no, może poza tym, że mi akurat się ta szminka na Tobie naprawdę podoba |
|
|
|
|
#20 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
wersja z jasniejszymi ustami barzdiej mi sie podoba-choc czerwieni nie skreslam bo tez ladnie Ci w niuej
kreseczki troszke za daleko na boki poza tym naprawde swietne wloski |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ulalaa..
fajnie, ładne kreseczki
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

otóż odkąd się maluję zauważyłam, że jedna powieka mi bardziej opada zresztą widać to na zdjęciu nr2
ale cóż...postanowiłam nie rezygnować z mocnych mejkapów, które nieco podkreślają ten hmm...jak to nazwać...defekt
zaczynam się już powoli przyzwyczajać. Chyba, że spotkałyście się dziewczyny z czymś podobnym i macie na to jakiąś radę

Dziekuję