![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sobowtór poszukiwany;))
Wizazanki najdroższe- moze macie w kręgu swych znajomych kogos w typie Macieja Stuhra
![]() ![]() Pozdrowka ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Sobowtór poszukiwany;))
Hehe, a może w typie Bradzia kogoś macie, dla mnie?....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pixie, podzielisz się w dni nieparzyste?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Usciskiwania ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
pixie_76 napisał(a):
> Hehe, a może w typie Bradzia kogoś macie, dla mnie?.... ![]() ![]() pixie ![]() ja też Bradziomanka ! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Edii napisał(a):
> pixie ![]() > ja też Bradziomanka ! ![]() ![]() A kto nią nie jest!... (Bradziomanką znaczy, nie siostrą, a siostrą to ja możliwe że jestem, może jaki ascendent mamy wspólny, albo inny biorytm? Jeśli jeszcze lubisz śledzie, a nie lubisz wątróbki, to na bank! ![]() Słuchajcie, jakby się faktycznie jakiś znalazł, to ja będę szczęśliwa mogąc koło niego postać, więc się ze wszystkimi podzielę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
O ja głupia - zapomniałam na śmierc, że mam kolegę - to właściwie jest kolega mojego TŻ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
pixie_76 napisał(a):
> > A kto nią nie jest!... (Bradziomanką znaczy, nie siostrą, a siostrą to ja możliwe że jestem, może jaki ascendent mamy wspólny, albo inny biorytm? Jeśli jeszcze lubisz śledzie, a nie lubisz wątróbki, to na bank! ![]() cieszę sie, bo w moim babskim kręgu znajomych mało która jest Bradziomaniaczką !! ja nie wiem, jak to możliwe, ale tak jest ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Edii napisał(a):
> fakt, że wszystkie mają kłopoty ze wzrokiem ![]() i to poważne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
O Ty szczęściaro, Izucha!..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Edii napisał(a):
> cieszę sie, bo w moim babskim kręgu znajomych mało która jest Bradziomaniaczką !! ja nie wiem, jak to możliwe, ale tak jest ![]() ![]() no to na pewno o te wady wzroku tutaj chodzi ![]() ![]() a teraz jeszcze Bradziu wolny jest... ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nieee mam
![]() ![]() Ale mam dla was kolejne rewelacje - Boże, co starośc robi z człowieka, jak ja mogłam o tym zapomniec... ![]() ![]() ![]() Jednego już omówiłam ![]() Kolejny - kiedy jeszcze nie golił łepetyny na zero, która to fryzura wymuszona zostałam chorobą zawodową informatyków, czyli łysieniem ![]() ![]() ![]() Ostatni - ale też w wersji z włosami do ramion - to był chodzący skserowany Dave Gahan. Kiedyś nawet na zlocie fanów Depeche Mode wygrał konkurs na jego sobowtóra i - co wspomina do dziś - przeżył swoje 5 minut sławy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
O kurczę, ale masz kolekcję!
![]() Moi koledzy (bo TŻ niet, stąd i jego kolegów niet ![]() ![]() Chociaż jak teraz o tym myślę, to jest i taki, który jako żywo przypomina... Lennego Kravitza! Nie jest czarny, a wręcz ciemny blondyn, ale ma coś takiego w twarzy, że niesamowicie kojarzy się z Lennym, ciekawe czy tylko mnie, będę musiała popytać! Inna sprawa, że chłopak jest ogromnie seksowny, w niewymyszony sposób (i to już nie tylko moja opinia niestety, wrr), więc może w tym ich podobieństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Sobowtóra Macieja Stuhra nie znam, ale mam wujka, który jest podobny do... Henryka Sienkiewicza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja troszku neiwtajemniczona jestem, wiec zapytuję: bradzio to Brad Pitt??:P :P Rozstał sie z Jennifer? :szok:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
margar3tka napisał(a):
> Ja troszku neiwtajemniczona jestem, wiec zapytuję: bradzio to Brad Pitt??:P Ten sam ![]() > :P Rozstał sie z Jennifer? :szok: Ano ponoć są w separacji. Ponoć on miał romans z Angeliną, a ona nie chciała mieć dzieci. Takie wieści z wielkiego świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Cóż, ja mam kolegę, który wygląda dokładnie jak Giertych. Reflektuje któraś?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
margolcia napisał(a):
> Cóż, ja mam kolegę, który wygląda dokładnie jak Giertych. Reflektuje któraś? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Pixie, Edii, Izucha, Patis zapisuje się do waszego klubu Bradziomanek
![]() ![]() ![]() Powiem wam coś ![]() Ale najgorsze jest to, że kiedy juz jakos zręcznie udało mi się wmówić tacie, że ja również potrzebuję lekcji angielskiego, to okazało się, że on...zmienił nauczyciela! ![]() ![]() ![]() Na lekcję poszłam - do jakiegoś starego dziada z Anglii ![]() Straszne, traumatyczne przeżycie...do dzis się nie pozbierałam ![]() A co do Stuhra ( ![]() ![]() ![]() Za czasów wielkiej fascynacji Keanu Reevesem (miłość aż do śmierci itd. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A ja jestem w typie Goloty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kiedys widzialam malego sobowtura Zbyszka Zamachwskiego. Chlopczyk mial ok 3 lat, ale byl bardzo, bardzo podobny ww aktora.
Widac rosnie mu sobowtur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Nio nio szczesciara z tej kumpeli
![]() Ale w sumie ja tez nie mam co narzekać ![]() ![]() pozdrowka dla wszystkich szukajacych i znajdujacych idealy ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]() na mojej uczelni pojawia sie prawdziwa Beger, moze ktoregos z panów to zainteresuje..hehe A propo bradow i bradomanek- ostatnio stwierdzilam ze moj kuzyn rosnie na mlodego polskiego brada ![]() ![]() ![]() ps. A co z Maciejem? nie wierze ze nie ma podobnych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]() na mojej uczelni pojawia sie prawdziwa Beger, moze ktoregos z panów to zainteresuje..hehe A propo bradow i bradomanek- ostatnio stwierdzilam ze moj kuzyn rosnie na mlodego polskiego brada ![]() ![]() ![]() ps. A co z Maciejem? nie wierze ze nie ma podobnych ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
O, GrLouie, widzę, że i Keanu mamy wspólnego
![]() ![]() Oj, fajnie tej Twojej koleżance, na ma co! Zdarzenie nie jest wcale niemożliwe, bo: - moja koleżanka leciała kiedyś samolotem z Lechem Wałęsą (!) ![]() - współlokatorka innej koleżanki pracuje w londyńskim pubie, do którego - twierdzi - namiętnie chadza Pierce Brosnan (i tym mnie, małpa, kusi do odwiedzin! ![]() ![]() - ja sama miałam okazję przejechać się hotelową windą w towarzystwie Adama Małysza!!!!!!! Rozumiecie (Edii ![]() ![]() Ale oczywiście Adaś to nie Keanu, ani tym bardziej Brad, hmmm.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
🦄
|
A kogoś w typie Gila Belowsa by nie było???
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Hehe
![]() - z Walesa wlasnie - z Lipnicka - z Edyta Gorniak Ale tylko od Walesy wzial autograf :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
pixie_76 napisał(a):
> - ja sama miałam okazję przejechać się hotelową windą w towarzystwie Adama Małysza!!!!!!! ![]() ![]() u mnie na palpitacji by sie nie skończyło ![]() pixie ![]() ![]() > Dziewczyny, jak ja bym zaczęła wypisywać kogo jeszcze mamy wspólnego ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
pixie_76 napisał(a):
> O, GrLouie, widzę, że i Keanu mamy wspólnego ![]() ![]() > > Oj, fajnie tej Twojej koleżance, na ma co! Zdarzenie nie jest wcale niemożliwe, bo: > - moja koleżanka leciała kiedyś samolotem z Lechem Wałęsą (!) ![]() > - współlokatorka innej koleżanki pracuje w londyńskim pubie, do którego - twierdzi - namiętnie chadza Pierce Brosnan (i tym mnie, małpa, kusi do odwiedzin! ![]() ![]() > - ja sama miałam okazję przejechać się hotelową windą w towarzystwie Adama Małysza!!!!!!! Rozumiecie (Edii ![]() ![]() > > Ale oczywiście Adaś to nie Keanu, ani tym bardziej Brad, hmmm.... a z takich traumatycznych ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
pixie_76 napisał(a):
> - ja sama miałam okazję przejechać się hotelową windą w towarzystwie Adama Małysza!!!!!!! Rozumiecie (Edii ![]() ![]() > > Ale oczywiście Adaś to nie Keanu, ani tym bardziej Brad, hmmm.... Szczęściara ![]() ![]() Ostatnio widziałam w centrum handlowym Justynę Steczkowską, ale to żadna rewelacja. Nie lubię jej zbytnio. I kiedyś jeszcze widziałam tego faceta co prowadził "Łyse Konie" czy coś i Big Brothera i "Jestem jaki jestem" ![]() To tyle, ogółem nie miałam żadnych fascynujących zapierających dech w piersiach przeżyć związanych z "gwiazdami" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.