|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Akcje-na-wakacje! czyli szukam wrażeń! [Europa]Cześć! Zakładam ten wątek z myślą o wakacjach które na długo by mi zostały w pamięci!! potrzebuję mocnych wrażeń i przygód! Dzielcie się swoją wiedzą! Ogólnie to chodzi o wasze wspomnienia: czy możecie coś polecić, gdzie są najfajniejsze atrakcje (w rachubę wchodzą Niemcy, Włochy, Francja i Hiszpania! no ewentualnie Polska tak dodatkowo). ![]() Ogólnie chodzi nie tylko o sporty ekstremalne i inne zajęcia dodające adrenaliny, chociaz takze! Na pewno chcę się wybrać na La Tomatino czyli walkę w pomidorach w Hiszpanii! po drodze mam te inne państwa i na pewno tam też będę szukać wrażeń! Interesuje mnie prawie wszystko: od targów starociami, dyskotek, sklepów, jezior, rzek, klimatycznych miejsc i zakątków, po skoki ze spadochronem, kursy tańca, masaże, motolotnia i bungee! :P Oraz inne rzeczy, ciekawe wydarzenia, jakie tylko mieliście przygody, czy przyjemne rzeczy! czekam na odpowiedzi, na pewno przeżyliście coś ciekawego! hihi coś jak w tym filmie "Eurotrip"! ![]() pozdrawiam gorąco wszystkich pozytywnie zakręconych ![]() ![]() Edytowane przez LiCzBa_Pi Czas edycji: 2009-01-25 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akcje-na-wakacje! czyli szukam wrażeń! [Europa]
Up, Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-04-17 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja jadę z biura podróży naturaTour od mojej mamy z pracy.
jeżeli ktoś ma katalog na obozy zagraniczne '09 to niech wejdzie na 41 stronę i zastanowi się nad ofertą do Hiszpanii w drugim terminie ![]() pozdrawiam i liczę, że znajdzie się wiele chętnych ![]() acha. wyjeżdżam z Wrocławia jakby coo xD:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale kochani to nie o to mi chodzi z tą Hiszpanią... Noclegi, wyjazdy zorganizowane z biur podrozy, hotele... To nie o to chodzi!!
![]() zamierzam jechac na własną rękę, samochodem bodajże. Wiadomo że w drodze do Hiszpani na walkę w pomidorach będę się zatrzymywać we Francji i tak dalej gdzie tam mam po drodze... Chodzi o to że na każdym przystanku, w każdym państwie chciałabym przeżyć jakąś przygodę ![]() Nawet jeśli byliście w hotelu gdzieś z biurem i on organizował wycieczkę jednodniową w jakieś fajne miejsce też napiszcie - przeciez ja moge pojechac tam sama ![]() chodzi o te atrakcje a nie o polecanie mi biur i hoteli ![]() ![]() Edytowane przez LiCzBa_Pi Czas edycji: 2009-01-29 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hola!
Liczba Pi mi się podoba...taka niezależna jesteś. Ja też nigdy nie pojechałabym na zorganizowany wyjazd wakacyjny. A Hiszpania...tak...jest wspaniała... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mają być niezapomniane wrażenia - to polecam podróżować autostopem. Pozananych w ten sposób ludzi i miejsca pamięta się potem i wspomina przez wiele lat.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.