Mój mały problem :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 17:43   #1
madziorek175
Raczkowanie

Mój mały problem :(

Biorę ślub w pażdzierniku ale nie stać mnie na zakup sukni takiej tradycyjnej ślubnej ani na wypozyczenie :/ znalazłam dwie wypożyczalnie ale 700 zł i nie wiadomo czy z\będzie cos na mnie gdzyż mam 173 cm wzrostu i bede wtedy w 6 miesiacu ciazy... i pani okreslila mnie ze potrzebuje dlugi gorste bo dosyc dluga jestem ;/ i postanowilam zamowic taka wieczorowa tylko ze bial i mam pytanie jakie kwiaty dla wysokiej brunetki o niebieskiej oczach jestem bardzo szczupal prosze o rade :P i tak w ogole jaki kwiaty sa dostepne w pzdzierniku na slub?
madziorek175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 19:14   #2
ewelline
Zadomowienie

Dot.: Mój mały problem :(

Kalie są piękne ale w październiku ich raczej nie dostaniesz chociaż może
Ale są jeszcze tradyzyjne róże, goździki lub poprostu mieszanka kwiatowa Gloriozy też są piękne!

Moja koleżanka miała śliczny malutki bukiecik z białych przepięknych róż, które były z dodatkiem turkusowego brokatu i perełek sle to było śliczne. Mi osobiście podobaja się proste wiązanki z kali.
Wybór jest ogromny http://www.decorado.pl/main/d,d,6,wi...ty-slubne.html. A najlepiej popytaj w kawiaciarniach

Edytowane przez ewelline
Czas edycji: 2009-06-17 o 19:20
ewelline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 19:20   #3
judith8
Rozeznanie

madziorek w dekoracjach jest watek o bukietach slubnych tam moze doradzic ci ewalena lub jola darska, sprobuj
Stary 2009-06-17, 19:30   #4
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

to juz nie bedziesz taka szczupła w dniu slubu no ale mozesz socie pozwolic na "bujną" wiązankę bo np długie kalie jeszcze bardziej cię wydlużą np

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Dorka/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://www.kwiatylaura.pl/big/1873404186.jpg
nie specjalnie juz modne ale klasyk

http://bp1.blogger.com/_bD7lpKQ7pws/.../s320/15+a.jpg
rewelacja ale drogi bedzie-storczyk

ogólnie chodzi o kształt wiązanki a kwiaty i kolor to twoja broszka
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-18, 17:05   #5
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja gdzieś czytałam,że bukiet dopasowuje się do sukni.
A bardziej chodzi o dół.
Że jak jest prosta to można mieć spadające róże np.
A jak na dole ma jakieś frędzle, zawijasy to szukać bukietu w klasycznym wykonaniu.
I szczerze nawet nie pomyślałam,czy mój bukiet będzie pasował mi do oczu, czy włosów.
Biorę pod uwagę suknie i czy kwiaty będą pasowały do koloru auta,żeby je przystorić
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 14:11   #6
martak110
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja gdzieś czytałam,że bukiet dopasowuje się do sukni.
A bardziej chodzi o dół.
Że jak jest prosta to można mieć spadające róże np.
A jak na dole ma jakieś frędzle, zawijasy to szukać bukietu w klasycznym wykonaniu.
I szczerze nawet nie pomyślałam,czy mój bukiet będzie pasował mi do oczu, czy włosów.
Biorę pod uwagę suknie i czy kwiaty będą pasowały do koloru auta,żeby je przystorić
dokładnie sie z tym zgadzam! przeciez nikt ci nie bedzie patrzył cy kolor kwiatów pasuje i do koloru oczu ,tylko raczej czy wizualnie pasuje do całości.Idz do sprawdzonej kwiaciarni,pokaz zdjecie sukni i zapytaj jaki bukiet bedzie najlepiej pasował. Podejżewam ze zaproponuja ci róże dosc obszerny bukiet zeby "zakrył" brzuszek przynajmniej na zdjęciach,ale to zapytaj sie fachwego oka.
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości