|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ktora z remingtona ??? [bardzo proszę o pomoc]
Wiem, że na wizażu jest dużo różnych wątków dotyczących prostownic, jednaj ja mam bardziej szczegołowe pytanie zamierzam kupić prostownice wybieram pomiędzy remington s 2014 i remingtons 1051.
Moim zdaniem nie różnią się one niczym oprócz tego, że w jednej temperature można ustawić za pomocą pokrętła a w drugiej za pomocą przycisków (ekranik LCD), oraz jedna prostownica jest troszke bardziej płaska od drugiej. DRugi z modeli jest przeznaczony także do kręcenia włosó, ale jak wiadomo każdą prostownica można pokręcić włosy, jednak czy w s 1051 płytki nagrzewają się także od zewnątrz ??? Prosze doradźcie mi, która z tych prostownic jest lepsza ![]() nie mam pojęcia co wybrać różnica cen wynosi 40 zł . |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktora z remingtona ??? [bardzo proszę o pomoc]
Cytat:
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ktora z remingtona ??? [bardzo proszę o pomoc]
bardzo przepraszam juz zalozylam watek w dobrym miejscu [jestem nowa] jakby ktos z was mogl usunąć ten wątek byłąbym bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.