|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe kosmetyki kolorowe na wymiane
Witam wymienie kosmetyki.Wszystkie sa nowe i swieze. Czekam na propozycje
![]() 1. Dream Matte Mousse x2 2. Podklad mineralny Collection 2000 3. Cien Max Factor- popielaty niebieski 4. szminki Rimmel kolor 160 x2 i 500 5. Tusz do rzes No7 z plastilowa szczoteczka x2 6. Szminki w blyszczyku Max Factor 12 h kolor 020x2 i kolor 300 7. blyszczykBourjois w puszce 8. Cienie pojedyncze Max Factor popielate z polyskiem x2 i jeden jasno siwy 9. Cien tester Rimmel jasno szary zdjecia moge przeslac na meila ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- http://www.voila.pl/426/bmrj6/?1 Edytowane przez pauline333 Czas edycji: 2009-06-23 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki kolorowe na wymiane/sprzedaz
1. Dream Matte Mousse x2
2. Podklad mineralny Collection 2000 coś za te trzy podkłady? w drodze wyjątku, jako że perfumy oddaję tylko za perfumy, mogę dać jakieś odlewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
witam
![]() 2)Nowa baza Gosh'a. 3)Puder true match kolor N4 BEIGIE raz nałożony ładnie współgra z kolorem podkładu W3 moge jeszcze cos dorzucic ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Marei a co masz z Lancome? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety w tym momencie nic z lancome
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
hej ;-)podkąłd to koszt ok. 50zł, ale za raz uzyty to neich będzie:47zł
puder to też koszt z rzędu 50zł, ale że wypróbowany to niech bedzie 45zł baza Gosh'a to koszt ok.56zł, razem:148zł. Kupowałam juz nie raz Dream matt Mouse i najwiecej płaciłam za niego 32zł, ale dajmy na to , ze kosztował 35zł. Ile kosztuje błyszczyk nei mam pojęcia, ale widzę na fotce , że to tester, co znacznei obniza jego wartość ;-) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Donka dlatego tez napisalam ze moge dorzucic jescze jakis kosmetyk...Generalnie to mam bardzo duzo kosmetykow ok 200 szt nowych i mysle ze bys cos znalazla....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Byłabym zainteresowana: szminką Rimmel kolor i blyszczykiem Bourjois w puszce. Tylko czy mogłabyś mi podać pełną nazwę tej szminki i opisać kolory lub zrobić im zdjęcie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.