|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem z facetem ;/
Dziś jak byłam u mojego chłopaka to weszłam na jego gg i przejrzałam archiwum.Patrze a on pisał do innych dziewczyn maleńka skarbie itp.Pisał też coś o seksie czy chciałyby z nim się kochać co by zrobiły jakby je zaczął dotykąć itp,czy lubią na ostro...jestem z nim ponad rok.Oczywiście powiedziałam mu o tym co zobaczyłam to zaczął się wykręcać,że wtedy jak to pisał to byliśmy pokłóceni,że on nie pisał tego na serio tylko dla jaj ;/ ja się popłakałam to zaczął się ze mnie śmiać i mnie wyzywać,że jestem poj***ana i głupia ;/ potem przepraszał i mówił,że mnie kocha i się zmieni...ale ja coś w to nie wierzę ;( co o tym sądzicie? on ma 21 a ja 19 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z facetem ;/
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co cię podkusiło, żeby grzebać w jego archiwum? No cóż, mniej wiesz, lepiej śpisz, ale o takich rzeczach chyba lepiej jednak wiedzieć. Może to i lepiej, widzisz kogo masz za partnera. Wyszłabym i trzasnęła drzwiami, zwłaszcza po tym, jak cie zwyzywał. I nie licz na to, że się zmieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jesli juz raz sie zawiodlas to sie nie zmienil i raczej tego nie zrobi. a za to, ze tak o Tobie powiedzial to bym sie wkurzyla i wyszla trzaskajac drzwiami. ;/
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zrobił Ci takie coś i jeszcze wyzywał
![]() Ja widzę tylko jedno wyjście: rzucić go, bo nie jest Ciebie wart .! Tym bardziej, że to nie pierwszy raz . Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
raz, daj sobie z nim spokoj.
dwa, masz za swoje, bo sie NIE GRZEBIE W CUDZYCH RZECZACH. Troche kultury, ciekawe jakbys sie poczula gdyby tobie ktos przegladal archiwum czy np. szafki.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
daj sobie z nim spokój- jak najszybciej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
_____
![]() Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Postaraj się o nim zapomnieć, faceci lubią tak na prawo i lewo. Nie każdy taki jest, ale w tym przypadku - masz (jakby nie było) dowody. Znajdziesz lepszego, wierniejszego i normalniejszego.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kobieto, daj sobie z nim spokoj, widac niedojrzaly jest i nie traktuje tego zwiazku powaznie, byc moze nawet nie wie, co to znaczy
raz juz cie zawiodl - wszystko jasne ![]() na przyszlosc - nie grzebie sie w cudzych rzeczach -ale to osobna kwestia pzdr
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Daj sobie z nim spokój, szkoda na niego życia.
![]() A wątek przenoszę na intymne, bo chyba lepszy dział na tego typu wątki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Co za idiota
![]() a co do grzebania to chyba lepiej że się dowiedziała , dalej by żyła w nieświadomości z takim typem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Bez komentarza
![]() Chłopak dla mnie nie warty zachodu i płaczu. Kopnij go w jaja i ruszaj na łowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
rzuć go
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Jak możesz w ogóle myślec jeszcze nad tym żeby dalej z nim być? Nie dość, że Cie oszukuje to do tego nawet nie ma poczucia winy, wręcz przeciwnie - perfidnie się śmieje a potem nagle jak mu się klepka przestawiła i zrozumiał, że nabroił to przeprasza i mówi że kocha. No właśnie udowodnił jak kocha. To tak powinien wyglądać związek dwojga ludzi? Że jak się pokłócą to już heja szukamy sobie nowej dziewczynki do zabawy, no bo co zrobić jak stara jest 'nie do życia' i się kłóci? Kochana, zerwij z nim jak najszybciej. Nie jest ciebie wart, gnaj go od siebie jak najdalej.
Jeśli to ja bym była Tobą to wymyśliła bym też słodziutką zemstę za to 'śmianie się', wyzywanie i głupie rozmowy z innymi dziewczynami. Najpierw urządziła bym mu piekło a dopiero potem bym zerwała, żeby mieć tą satysfakcję. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie boli kiedy ktoś igra z moimi uczuciami. Nie zastanawiaj się nawet, to nie jest dobry materiał na partnera.
Edytowane przez Queen Doll Czas edycji: 2009-06-06 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Widać,że koleś musi mieć wokół siebie dużo lasek. Z jedną chodzi, a na boku ma inne. I jeszcze te rozmowy nt seksu ;| Co za typ !
Wiem,że jest Ci ciężko, ale nie sądzę żeby się zmienił. Na Twoim miejscu odeszłabym od niego, nie warto dłużej tego ciągnąć. Jaką masz pewność,że już więcej tego nie zrobi ? Tym bardziej, że już się na nim zawiodłaś ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ma 21 lat? ciekawe, bo to była zagrywka godna 14 latka;] może koleś lubi się podbudować w ten sposób
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Daj sobie z nim spokój. Nie ma sensu być z kimś, kto Cię nie szanuje, obraża, poniża i oszukuje. Swoją drogą, grzebanie w archiwum to nie najlepszy pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.