|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z skora
Wiec...
Mam problem z skora a dokladnie z moszna...... miejscami jest zaczerwieniona i dziwnie smierdzi bylem u dermatologa przepisal mi masc do smarowania okolice odbytu i cos w spreju do pryskania na moszne gdy moszne umyje z 6 razy to gdy wyschnie skora i natre lub dotkne ja reka odczuje brzydki zapach teraz lekarz przepisal mi Merz spezial dragees w tabletkach I nadal mam cos przyomnajace male stany zapalne na skorze Do kogo mam z takimi objawami pojsc lecze sie u najlepszego dermatologa w miescie .............. moge zdjecie zrobic (ale chyba nie mozna upublicznic takie zdjecie na forum ktos pomysli ze to .............) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z skora
Kiepskiego wg mnie masz tego dermatologa skoro nie kazał ci zrobić badania skóry pod kątem bakterii i grzybów (np. częstą przyczyną brzydkiego zapachu z pochwy u kobiet jest właśnie grzybica)
Mnie tak z grzybicy stóp leczyli ![]() W końcu wycisnęłam skierowanie na posiew i w końcu udało się dobrać prawidłowo działające leki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tez tak mysle ze moge miec grzybice.
dzieki za rade. Powiedzial bym ze dermatolodzy w mojej miejscowosci podobnie jak w twoim przypadku lecza metoda prob i bledow. A no wlasnie nawet nie wspomnial o badaniu skory.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie, na pierwszy rzut oka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.