|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
"PANI" oszustka, czyli jak nie wygralam konkursu w gazecie
jakos mnie nagle wkurzenie naszlo, bo czytalam wlasnie opis zapachu crystal noir i droga skojarzen przypomnialam sobie jak w zwiazku z perfumami zostalam nabita w butelke. W listopadzie 2004 wyslalam smsa na konkurs pisma Pani z opisem zapachu ktory mi sie podobal (akcja Zloty Nos czy cos w tym stylu). Wyslalam i zapomnialam. Po miesiacu, dokladnie 6 grudnia, dostalam smsa od PANI z informacja ze wygralam nagrode w konkursie i ze mam podac swoje dane. Ucieszylam sie, bo byly akurat mikolajki
Martiene
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: "PANI" oszustka, czyli jak nie wygralam konkursu w gazecie
Ja otrzymałam od "Urody" perfumy za publikację mojego listu do redakcji. Od momentu wysłania go, a publikacji listy zwycięzców minęło ok. trzech miesięcy. Poczekaj jeszcze trochę, albo napisz maila do redakcji, przypominając o sobie i pytając się, kiedy otrzymasz nagrodę.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wygrałam balsam d ociała A-derma w Twoim Stylu, także w konkursie smsowym.Na nagrodę czeakłam bodajże pół roku, a to dlatego, że mieli(ponoć) problem z dystrybutorem, nie dostarczył im nagród.Ja byłam uparta, dwa razy się upominałam, dwa razy zostałam przeproszona, otrzymałam nawet list z przeprosinami(dosyć uroczy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety z konkursami tak już jest, ja wygrałam 3 razy w Filipince - do dzisiaj żadnej nagrody nie otrzymałam mimo upominania. Z "Dziewczyny" dostałam nagrode po pół roku i upomnieniu, a nagroda były kosmetyki Manhattan - pomarańczowy cień do powiek, pomarańczowy lakier, zielona kredka, ciemnobrązowa szminka, bleee
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za wszystkie posty - poczekam w takim razie jeszcze troche, ale napisze maila zeby zupelnie o mnie nie zapomnieli
sciskam M
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
DO MARTIENE!!!!!!
martiene pisze do ciebie maile a ty nieodpisujesz!;((((((((
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Re: DO MARTIENE!!!!!!
kochana trancegirl, odpisałam na forum w naszym wątku
Oczywiście wszystko zarezerwowane dla Ciebie, jeśli chodzi o wymianę, ja też jutro wyjeżdżam więc do 14 lutego żadnych interesów nie robię ściskam Martiene
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Oczywiście wszystko zarezerwowane dla Ciebie, jeśli chodzi o wymianę, ja też jutro wyjeżdżam więc do 14 lutego żadnych interesów nie robię