|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co robisz by być sexy ??
Pytanie krótkie, ale odpowiedzi mogą być bardzo rozległe. Interesuje mnie wszystko... Jak dbacie o swoje ciało, jakie kosmetyki stosujecie do jego pielęgnacji? Jaką ubieracie bieliznę itp. Nie wiem czy to dobra kategoria, dlatego nie bojkotujcie mnie w razie czego. Czekam na wasze wypowiedzi
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robisz by być sexy ??
To trochę dośc obszerny temat - kosmetyki, bielizna. Każdy musi dopasowac sobie takie kosmetyki i taką bieliznę, buty, dodatki, jakie jemu pasują.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
chyba cały wizaz o tym jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;13026625]chyba cały wizaz o tym jest[/QUOTE]
Polemizowałabym. Wizaż jest o tym jak być piekną a ja piękna chce być przede wszystkim dla samej siebie. Odpowiednie perfumy (na Mojego najbardziej dziala Eupforia CK), bielizna (Albo jej brak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bycie sexy nie polega na mazianiu się odpowiednimi balsamami czy też ubieraniu bielizny.
Sexy się jest albo się nie jest, i tyle. Nauczyć się tego nie można, i nawet najdroższa bielizna czy tez paciadło nie zmieni zakompleksionej sieroty w seksowną kocicę. Chyba pytasz co robimy, żeby być zadbanymi/atrakcyjnymi. A o tym jest właśnie cały Wizaż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Lubię nosić rozpuszczone włosy ; - ) Dbam o nie, czeszę, pielęgnuję.
nawilżam skórę, lubię mieć aksamitne, jędrne ciało, szczególną obsesję mam na punkcie pupy i bioder ![]() Regularnie dbam o stan rąk i stóp, ale stawiam raczej na naturalność i lakier to od wielkiego dzwonu, zwykła odżywka dla połysku wystarczy. Nie maluję się, im mniej chemikaliów mam na twarzy tym bardziej pociągająco się czuję ; D Dbam o dodatki (diabeł tkwi w szczegółach ![]() myślę, że bycie sexownym to bycie naturalnym. Tak mi się wydaje, ludzie mimo że mamy XXI wiek wciąż są pod władzą pierwotnych instynktów.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nic nie robię.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie muszę nic robić, po prostu jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To mi pachnie Cosmpolitanem. Beznadzieja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Na mnie zawsze strasznie działał zapach...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Tu jest o tym fajny wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115587
Ja osobiście: * dbam o figurę * dbam o ładną opaleniznę (nie przesadną) * robię makijaż * ubieram się ładnie ![]() czyli...nic specjalnego ![]() Edytowane przez arrabbiata Czas edycji: 2009-07-01 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co robię aby być sexy? Przede wszystkim dbam o swoje ciało. Nie będę się tu nie wiadomo jak rozpisywać, powiem krótko: ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia, odpowiednie kosmetyki i odpowiednia dieta ![]() ![]() No i dla dodania jeszcze lepszego efektu używam perfum, aktualnie Paris Hilton - Can Can. Bardzo ładny zapach, polecam ![]() Często noszę biżuterię ![]() Poza tym myślę, że seksualność to nie tylko wygląd, ale też cechy wewnętrzne. Bez pewności siebie na pewno nie będziemy czuły się seksownie i nikt nie będzie nas tak odbierał. I myślę, że budowanie własnej seksualności należy zaczynać od tego ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Nie można nauczyć się być seksownym? A niby dlaczego? Moim zdaniem można. Na dobrą sprawę można nauczyć się wszystkiego, z wyjątkiem tego, co wymaga od nas iście wrodzonego talentu. Bycie seksownym nie jest talentem. Można się tego nauczyć tak samo jak szydełkowania. Tylko problem tkwi w tym, że to szydełkowanie nie każdemu przypadnie do gustu i tak samo to co my nazywamy swoją 'seksualnością" nie musi podobać się każdemu. Do czego zmierzam? Otóż różni ludzie mają różne poglądy na różne sprawy, w tym właśnie na seksualność, o której mowa. Jednych pociągają krótkie spódniczki, białe kozaczki i głębokie dekolty, innych obcisłe jeansy, a jeszcze innych mogą podniecać dłuuuugie, cięęężkie i czarnee strojeee gotyckich dziewcząt! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szkoda tylko, że większość bycie 'seksowną' jednoznacznie rozumie z 'wszystkim na pokaz' = mini szerokości paska + wysokie szpilki + głęboki dekolt.
dla mnie to sposób poruszania się, spojrzenia spod firanki rzęs, tajemniczość.
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ćwiczę mózg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
I zgadzam się z tym co napisała szugarbejb, że mazidełka czy bielizna to nie są atrybuty seksowności, wszystko zaczyna się i kończy w głowie.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Podpisuję się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
powiem Ci tak - poczujesz sie seksowna przy odpowiednim mezczynie
![]() A ze spraw praktycznych - zadbane cialo/ ladne perfumy/ przywiazywanie uwagi do sposobu poruszania sie, ruchu i gestow dloni. Zdradze Ci seekrecik - jak pomalujesz paznokcie na czerwono i dodasz do tego bransoletke na nadgarstku Twoja reka zacznie zupelnie inaczej pracowac, lapac kieliszek z winem etc. Poza tym moze pomysl o jakism tancu typu salsa - (potwierdzam, rozwija kobiecosc ![]() Najwazniejsze jest przede wszystkim Twoje wlasne nastawienie do siebie samej. Akcetpujesz siebie, jestes niepowtarzalna, masz to cos. Na pewno. Tylko nie boj sie tego pokazac ![]() powodzenia ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Czuję się seksowna, ponieważ jestem pewna siebie, akceptuję swoje ciało, pracuję nad umysłem, a wygląd? Będziesz seksowna jeśli uznasz, że taka naprawdę jesteś, żaden ubiór nie zmieni Ciebie w seksbombę, jeśli będziesz w środku szarą myszką
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Staram sie wyglądać tak, jak najbardziej lubi mój mężczyzna. Czyli staram sie ładnie pachniec, mieć zadbane (najlepiej rozpuszczone) włosy, czyste ubranie, pomalowane paznokcie. Podsumowując, podobajac sie mojemu facetowi dbam o siebie sama.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2009-07-01 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
!perfumy!
!poza tym intelekt jest bardzo sexy, ale jeżeli ktoś nie ma, nic już nie poradzi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Notorycznie gwałcę facetów na dyskotekach.
To mnie utwierdza w przekonaniu, że jestem sexy. ;> A tak na poważnie, to zgadzam się z tym, że bycie sexy to jest stan umysłu. To sposób zachowania, uśmiech, gesty, nie da się tego wyrobić, nauczyć... Ja tam nie wiem, czy jestem... ;> Znaczy się, według mojego chłopaka jestem, ale wiadomo, że on zaślepiony jest... ;D
![]() |
![]() |
#26 |
Realistka
|
czuje sie sexy kiedy nie mam zadnych obaw tzn pewnosc siebie pewnosc siebie i jeszcze raz pewnosc siebie
![]() nic to nie da ze dzidwczyna bedzie najpiekniejsza i najbardziej zadbana jesli bedzie szla ze spuszczona glowa i bala sie ludzi ![]() choc oczywiscie dbam o siebie ake stawiam na psychike ;D czuje sie sexy we wlasnym ciele i juz ![]()
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mówi się często, że najseksowniejszą częścią ciała jest mózg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.