|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Taki pomysl na biznes - co sadzicie
Mam takie pytanie ... poniewaz mieszkam za granica i obecnie jestem na urlopie macierzynskim wpadl mi do glowy pomysl na orwarcie sklepu internetowego z z ciuchami dla doroslych jak i dla dzieci chemi kosmetykow i rozNych ozdob do domu ktore jak wiemy w polsce sa drogie po rozsadnych cenach czy bylybyscie/ bylibyscie chetni - chetne do zakupow w takim miejscu ? Bede wdzieczna za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Taki pomysl na biznes - co sadzicie
Wydaje mi się, że lepiej zacząć od sprzedaży na allegro. Poza tym czy ceny będą niższe także po doliczeniu kosztów przesyłki zza granicy? to trzeba uwzględnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Ja kupuję dużo na allegro. Oczywiście plusem jest darmowa wysyłka, bo jak mam zapłacić 15 zł za kuriera, to nie wszystko się opłaca.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Według mnie pomysł jest ciekawy jesli mieszkasz zagranicą to wybadałbym lokalny rynek i tam sprzedawał.Jeśli będziesz stawiać na jakość to ludzie przekonają się do twojego sklepu eksport do polski będzie opłacalny jeśli będziesz sprzedawać duże ilości.Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.