|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIVPo wielu trudach Maturzyścia dobrnęły do kolejnego już XIV wątku! 1. Maturzyści 2009 2. Maturzyści 2009 cz II 3. Maturzyści 2009 cz III 4. Maturzystki 2009 cz IV - w oczekiwaniu na cud ;* 5. Maturzystki 2009 cz V - oczekiwania na cud ciąg dalszy 6. Maturzyścia 2009 cz VI - ostatnie odliczanie 7. Maturzyści 2009 cz VII - oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorrące Maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów 9. To już jest koniec! : D Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach... 10. Modlitwa o 100 % czyli 30. czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009 - odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz.XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII W poprzedniej części największe spamerki to: 1. nikki999 ![]() 2. Czarnula4 ![]() 3. malwiinkaa2 ![]() A oto my i nasze przyszłe kierunki studiów: Anamoi - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Finanse i rachunkowość, dzienne Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Anuu - Białystok, Politechnika Białostocka - Politologia, dzienne Arkadia1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne balletoevs - Bydgoszcz, Collegium Medicum UMK - Analityka medyczna, dzienne Cherry90 - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Prawo, dzienne Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne DeBourbon - Poznań, Politechnika Poznańska - Architektura i Urbanistyka, dzienne Dzikun - Kraków, Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego - Gospodarka przestrzenna, dzienne Eithlinn - Poznań, Politechnika Poznańska - logistyka, dzienne Flames - Poznań, Uniwersytet Przyrodniczy - Technologia żywności i żywienie człowieka, zaoczne Gaia Grudniowa-szatynka - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Weterynaria, dzienne Ilo16na - Wrocław, Szkoła Marzeny Daleckiej - Kosmetyka + Wizaż, zaoczne Infante Invissible - Warszawa, Uniwersytet Warszawski, Europeistyka, dzienne Kasiencja – Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Kiciaaa Ksh Lirangel - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Turystyka i rekreacja, dzienne lolitaj - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Towaroznawstwo, dzienne Maadaa Maalwiinkaa2 – Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania 'Edukacja' - Turystyka i Rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Majaaaaa - Bydgoszcz, Uniwersytet Kazimierza Wielkiego - Matematyka, dzienne Marcia1003 – Konin, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja - dzienne Mini007 - Poznań, Wyższa Szkoła Umiejętności Społecznych - Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo, zaoczne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis - Bygdoszcz, Collegium Medicum UMK - Farmacja, dzienne NicRu - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieprzytomna Nieznajoma19 – Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Orticulus - Warszawa,SGGW-Zootechnika, zaoczne Organizm – Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Tłumaczenia specjalistyczne, dzienne Paula007 - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Ekonomia, dzienne Pawil18 RedApple - Politechnika Śląska - Inżynieria bezpieczeństwa, dzienne Renia90 senira666 - Częstochowa, Akademia Jana Długosza - Politologia, dzienne Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Politologia, dzienne Sonnerin Sosik - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Sydunia –Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie (Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne TinyPrincess - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Ekonomia, dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne xCarmen Zanetka007 - Gdańsk, Politechnika Gdańska - Europeistyka, dzienne Zte - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Administracja, dzienne Jeżeli ktoś chce zostać dopisany do listy, lub nie ma wpisanego kierunku proszę o PW Podajcie nick, miasto, nazwę szkoły, kierunek i tryb studiów (dzienne, zaoczne itd.) No to lecimy z tym spamem! ![]()
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2009-08-24 o 14:55 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIV
Melduję się
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witam, witam i od razu mówię, że bawimy się podwójnie bo stuknęło mi 100 postów
![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
I ja witam w nowym wątku
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się szykuje i robie obiad żeby zjeść przed wyjściem jeszcze
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Seren- właśnie dzisiaj sobie wypożyczyłam "Zakupy moja miłość"- S. Kinsella, ale jak teraz przeczytałam opis, to aż wierzyć mi się nie chcę, że to to samo co film"Wyznania zakupoholiczki"...
A bloga oczywiście przejrzę ![]() |
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
ładnie to tak zcazynac beze mnie?
czemu wątek ma taki sam tytuł co poprzedni? |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ale szybko zamknęli stary wątek
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
O już nowy wątek
![]() Anamoi a ja mogę Twoje zdj?i Paula Twój tłuczek też mogę zobaczyć...bo nie wiem o chodzi
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() edit: http://demotywatory.pl/uploads/12490..._mojrzesz2.jpg patrzcie, he Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-08-14 o 13:03 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
elo, elo
wróciłam z ciuchów, ale nic nie kupiłam...
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
hej hej ; )
znalazłam mieszkanie! |
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chcecie mnie tu jeszcze?
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, dobre to o Hałsie.
A to z jakiegoś filmu kadr czy co? Skąd oni razem?
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Tez sie melduje
![]() Nareszcie sie udalo :wino: Wlasnie, dlaczego jest taki sam tytul ?---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Tez sie melduje ![]() Nareszcie sie udalo :wino: Wlasnie, dlaczego jest taki sam tytul ? Paula, Anamoi dziekuje za fotki Sliczne z Was dziewczyny
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no napewno z filmu, ale nie znam tytułu ![]() to z amerykańskiego dzieła "Przyjaciele" dop. chłopak muchy ... jestem przerażony tym forum xD Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-08-14 o 16:31 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
i ja się melduję
![]() poszłam tylko na parę godzin posiedzieć z rodzinką a tu już nowy wątek ![]() Dzikun z Twoim Avkiem zawsze i wszędzie ![]() Niedługo jadę na zakupy bo jutro święto a jadę na domek ze znajomymi jutro
|
|
#19 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Melduję posłusznie, że jestem
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
A może ot tak po prostu zrobili krzyżówkę z dwóch różnych seriali, hę?
Przyjaciele+ Hałs= idealne połączenie na demotywatory |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Jee
<usunęłam konto na nk Ale tak czy siak szkoda, że moje komentarze u ludzi zamieniły się w komentarze konta usuniętego Dziwne to
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
coś wolno ten nowy wątek idzie
|
|
|
|
#23 |
|
maszyna, nie człowiek
|
![]() Ja nie usuwałam konta, ale jakos w lipcu chyba usunelam wiekszosc zdjec, zostało 8. Pewnie z czasem i tak je usunę i zostawię jedno, to takie na główne i tyle. ![]() W ogóle ja mam coś co przyciąga do mnie starszych panów i żuli ;oZawsze w autobusie sie dosiadają, czasem nawet zagadują ;oMam traumatyczne przezycia z pewnej podrozy do szkoly nawet - wsiadlam w autobus na pętli (no bo to moj przystanek) i zaraz sie jakis zul z osiedla dosiadl, wiec wyjelam zeszyt i się naukowo odseparowałam, a ten wraz z " alkoholowym huhem " zaczal gadac o sobie, zyciu, potem zaproponowal ze mi wytlumaczy fizyke bo skonczyl AGH, pracowal w MPK ale go wyrzucili za picie (a to dziwne xD) tylko ze u niego w mieszkaniu. Najgorsze bylo ze nie mialam gdzie uciec, a sie cholernie balam, a ten wyciągnął flaszkę ze spodni o.0 O matko. Dzisiaj tez jakies typy się na mnie gapily w autobusie ;cNaprawdę, wolę juz stare grube baby ktore rzucaja na mnie przy okazji siaty z zakupami
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/69716/Domowe-jedzenie
Także tego no. Nie wybrzydzać, bo październik już blisko. |
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Cytat:
Mnie nasza klasa też trochę wkurza.. W sumie to mam tylko dwa zdjęcia i więcej nie mam zamiaru dawać
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Witam maturzystów/maturzystki 2009
Ja od października studiuję zootechnikę na SGGW. Czy są tu jacyś zootechnicy ? |
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Dziś kupiłam sobie już wyprawkę na studia: zeszyty, segregatory, podkreślacze itd- czuję się spokojna Co do nk... denerwują mnie jakieś statusy "super zdjęcia" i oceny znajomych Ooo i jeszcze jedno: żeby zobaczyć kto cię podglądał musisz wysłać smsa |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ale trafiłam, akurat nowy wątek
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Czarny mulat pozdrawia ^^ wróciłam znad jeziorka jakieś 2h temu :P
|
|
|
|
#30 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nk jest teraz przesadzona, jakieś wymyślne opcje, konkursy, prezenty i inne beznadziejne rzeczy. Na początku naprawdę było lepiej. Cytat:
![]() Ja nawet porządnego długopisu nie mam jeszcze Ooo, hej Annu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Skąd oni razem?

Dziwne to