|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilku drobiazgów - zerknij może masz???
Poszukuję :
- czarnego tuszu pogrubiającego - specyfików do prostowania włosów - podkładu do twarzy koniecznie matującego w jasnym odcieniu - perfum o zapachu zielonej herbaty - Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym - torebki a`la kuferek w kolorach czarnym, białym , błękitnym lub odcieniach beżu i szarości - kosmetyków i akcesorii dla niemowląt Za rzeczy wypisane poniżej dam się pokroić ![]() *Gosh, Show Me Volume (Tusz ekstremalnie pogrubiający) *Christian Dior, Diorshow Iconic (Podkręcająco-wydłużający tusz do rzęs) *Max Factor, 2000 Calorie Dramatic Look (Tusz pogrubiający) *Elizabeth Arden, Green Tea *Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Thé Vert (zielona herbata) *Vichy, Normaderm, Aktywny koncentrat zwalczający niedoskonałości skóry *Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry zaznaczam, że przy Vichy nie interesują mnie próbki saszetkowe natomiast przy wszystkich innych przyjmę chętnie końcówki kosmetyków
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-05-11 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilku drobiazgów - zerknij może masz???
nikt nic nie ma
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
U mnie na wątku jest:
Odlewka Elizabeth Arden, Green Tea - z wymianki, zostało z 5-6 ml. Zapraszam!
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam po za wątkiem Hot Liss L'oreal, użyty raz. tu masz recenzje na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11521, mam też tusz Max Factor 2000 Calorie Curved Brush, czarny, zostało ok połowy, nie jest suchy, ale na pewno gęstszy niż zaraz po otwarciu, jeżeli zdecydujesz się na L'oreal tusz dorzucę gratis, na wypróbowanie
![]() U Ciebie interesowałyby mnie następujace pozycje: - Joko, Winter Glamour Orient Poeme, Prasowany puder rozświetlający 804 Desert Morning 05.2009 nie oddam łatwo jako że nic się z nim nie dzieje a jest jednym z moich ulubionych rozświetlaczy albo - Pierścionek AVON Adriana nowy regulacja rozmiaru (nie wiem ile jest wart, ale nie szkodzi zaproponować ![]() albo - Farouk, Fruit Cocktail odżywka Edytowane przez iv85 Czas edycji: 2009-05-14 o 14:41 Powód: cd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisałam w waszych wątkach
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja jestem b. chętna
![]() Proponuję więc Hot Liss za pierścionek, a tusz dam gratis, na wypróbowanie. Jeżeli Ci pasuje, to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
napisałam PW
![]() i nadal czekam czy ktoś coś ma ??
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cały czas szukam .....
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.