|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
gazety o paznokciach
Czy są jakieś gazety o dłoniach (jakieś wzorki na paznokcie, dbanie o dłonie, jak wycinać skórki itp.)
Jak TAK to jak się nazywa Dzękuje za odpowiedzi [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: gazety o paznokciach
Jest czasopismo dla osób zawodowo zajmujących się pielęgnacją paznokci , tytuł to "Paznokcie", jest chyba też strona internetowa tego pisma, nie pamiętam niestety adresu , musisz poszukać w wyszukiwarce.
|
|
#3 |
|
Gość
|
Re: gazety o paznokciach
Beata Krajnik napisał(a):
> Jest czasopismo dla osób zawodowo zajmujących się pielęgnacją paznokci , tytuł to "Paznokcie", jest chyba też strona internetowa tego pisma, nie pamiętam niestety adresu , musisz poszukać w wyszukiwarce. Ten adres to: http://www.paznokcie.pl i tu coś jeszcze można znaleźć: http://www.najpiekniejsza.pl/paznokcie/ [img]icons/icon40.gif[/img] Asieńka |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Czytacie je, oglądacie, kupujecie?
Szukacie inspiracji czy są Wam zupełnie zbędne ? Ja osobiście jestem uzależniona od Akademii Paznokcia i Paznokci Aa przyszło mi do głowy takie pytanko 'to co się będę' ?!
|
|
|
|
|
#5 |
|
La Moderatoiure
|
Dot.: Gazetki branżowe
Czytasz w moich myślach
Oświeć mnie Paula i powiedz czy te czasopisma kupujesz na necie czy gdzieś w Krk Bo w empiku raz już szukałam i nie znalazłam A to fajna sprawa tak coś podpatrzeć z gazet ciekawego..
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Ja mam prenumeratę
![]() Ale w Empiku są na 1000% - i to całkiem sporo egzemplarzy przychodzi. Natomiast nie do dostania poza dystrybutorami i sprzedażą wysylkową jest chyba Nail Expert ( ale za nim jakos nie przepadam) i Beauty coś
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem uzalezniona od Akadeni i Paznokci
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
La Moderatoiure
|
Cholera, to jak ja szukałam w tym empiku
A w jakiej cenie są mniej więcej te gazetki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupuje regularnie paznokcie...
czasrm inne jak cos przykuje moja uwage
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuje i Akadeni i paznokcie!! fajne gazetki!! częsyo korzystam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
La Monica w empiku w geancie są - byłam przedwczoraj
![]() na rynku i w kazimierzu tez na 100% |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Ja najbardziej lubie Nail pro ( choc troche draznia mnie nimeickie reklamy) i Paznokcie.
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Akademia kosztuje 7 zł a Paznokcie cos kolo...8..?
|
|
|
|
|
#14 |
|
La Moderatoiure
|
Agoosia, Paula ->Dzięęęęki Wielkie
Ślepota ze mnie i tyle
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam gazetki o panokciach
Wiele cennych informacji, pienknych wzorów.Nawet zadzło mi sie kiedyś siebie znalaść na zdjeciach z wasztatów Warszawie.Czekam na numer letni Paznokci galeria wzorów czytelniczek( tez kilka tipsów wysłałam).Chiała bym zeby czesciej sie ukazwały.Ciekawa jestem innych gazetaek bo ja znam tylko Paznokcje i Akademie paznokcia.Inne w moje roczki jeszcze nie trafiły.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
w Empiku zawsze sa obie te gazetki
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta ratujcie! kurde oprzytomniałam sie za późno i chciałam kiedyś kupić Paznokcie ale już nie było w empiku.. szukałam tez w innych miejscach nie ma
nic dziwnego, już chyba będzie wychodził 3/2007... nie wie któraś z was czy gdzieś w krk jeszcze dostane? a jak nie to chętnie odkupie ten numer od którejś wizażanki!![]() mam nadzieje ze nie łamię regulaminu: /cyt/ 6. Udostępnianie oraz prośba o udostępnianie nielegalnych materiałów objętych ochroną praw autorskich (muzyka, filmy, książki, gry itp..) jest zabronione. Dostęp do źródła takich informacji będzie kasowany, a użytkownik notorycznie łamiący ten regulamin i propagujący tego typu informacje podlega procedurze upomnień i banów; ale zinterpretowałam ze nie
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może pojawi się na allegro niedługo
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
ja posiadam egzemplarze 'nail pro' i 'beauty forum'*
*wiem ze to 2 czasopismo nie jest dokladnie o paznkociach, ale prawie zawsze 2-3 artykuly o pazurkach tam sie znajdzie. |
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a czy ktoras z Was nie chciala by odsprzedac starych numerow "Akademii Paznokcia" lub "Paznokcie"?? Szukalam na allegro,ale poki co nic nie ma
![]() MAm juz termin na szkolenie jupiii ))
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S Aguś, nie ma już Geantów
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no juz prawie pół roku ich nie ma ( wymawiało się Żeą, mniej więcej)
teraz są Reale, zgadnijcie na jak długo? nie chciałabym być prorokiem, ale po grudniu pewnie będą Wal Martami. Sorry za offik. |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
stare numery Akademi Paznokcia z tego co widziałam można zamówić na stronie Euro Fashion. Ja dopiero kupiłam pierwszy raz Akademię i Paznokcie i podobają mi się te gazetki
dzięki nim znalazłam szkolenie u mnie w mieście i nawet był tam artykuł Pani,która będzie mnie szkoliła-już 9lipca Później kupiłam 2 archiwalne numery Akademii w punkcie,gdzie będę się szkoliła Cały czas zastanawiam się czy zamawiać Nails Expert czy jakoś tak warto?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc przeglądałam wszystkie te gazetki i najbardziej do stałej prenumeraty odpowiadają mi : "Paznokcie" i "Akademia Paznokcia", pozostałe mają wg mnie wybiórcze fajne artykuły.
P.s. jedyne co mnie denerwuje w prenumeracie to długi czas oczekiwania, dlatego kupuję swoje czasopisma w Empikach, ale po archiwalne numery to tylko do nich. |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolka powiedz dokładnie o jaki nr chodzi, może będę w stanie pomóc A ja prenumeruję "Akademię Paznokcia" i "Paznokcie" , zastanawiam się nad "Nail Pro" - narazie dostałam od nich nr gratis i chyba się skuszę
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Awa to nie chcialabys ich odsprzedac?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne są gazetki znokciowe
Sama zaprenumerowałam "Paznokcie", "Akademia Paznokcia" i "Nail Expert" Uwielbiam je czytać
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Obla a jak podchodzi ci Nail Expert? Może być? Na co kładą największy nacisk? Zdobienia, choroby, reklamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

Bo w empiku raz już szukałam i nie znalazłam
A to fajna sprawa tak coś podpatrzeć z gazet ciekawego..
stylizacja pazurków to moja pasja