|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja biżuteria-proszę o ocenę:)
witam!Biżuteria wykonana jest ze srebra i szklanych koralików ,ostatni naszyjnik to srebro,jadeit i onyks.Co sądzicie o mojej biżuterii?
Edytowane przez angelina897 Czas edycji: 2009-06-09 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja biżuteria:)
Myślę, że biżuteria jest ok
![]() Jedyne, do czego się przyczepię - jeśli żyłka, drut, szpilka lub cokolwiek, co wykorzystujesz do wykonania biżu, ma kolor np. srebrny, to bigiel/kółeczko powinno być w tym samym kolorze. A co do kolorów koralików, wydaje mi się, że dobierasz je dobrze ![]() Może więcej fachowych i pożytecznych rad dadzą Ci inne dziewczyny, które w tym temacie siedzą dłużej niż ja ![]() Zamieszczaj kolejne prace ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za rady,ale linka jubilerska jest w klorze srebrnym a bigle i kóleczko są jak najbardziej ze srebra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z ostatniego wrzutu najbardziej podobają mi się ostatnie - idealnie będą się komponować z lekkimi letnimi sukienkami ![]() A co do zdjęć, to chyba są za bardzo rozjaśnione.
Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2009-06-10 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Całkiem ładnie łączysz kolory.
Bezpiecznie wybrałaś linkę,a ja bym chciała zobaczyć Twoje prace na szpilkach-po loopach w kolczykach poznaje się,ile jeszcze pracy trzeba włożyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
to moje pierwsze loopy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia troszeczkę za małe i kolczyki są tak ułożone, że niezbyt widzę loopy. W pierwszych kolczykach widać najlepiej. Nie są złe jak na początki, ale musisz je jeszcze odginać tak, żeby nie wyglądało to jak zawinięty drut, a jak kółeczko na środku. Nie wiem, czy mnie rozumiesz
![]() Co do pomysłów, to pierwsze kolczyki wyszły całkiem fajne. Drugie też ładne, a w bransoletce coś mi nie odpowiada, ale nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.