![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
poszukuję lawendy lutensa
Wątek odnowiony - wszystko w celu zdobycia lutensowej lawendy
Do wymiany przygotowane flakony: Micallef Aoud - 18-20/30 Mona di Orio Nuit Noir - 30/50 Guerlain L’Heure Bleue EDT – 20/50, kartonik odlewki do zrobienia: Bond No 9 - Broadway Nite Tom Ford - Tobacco Vanille, Black Violet Amouage - Jubilation XXV (man) Ormonde Jayne - Orris Noir EDP Diptyque - Eau de Lierre Serge Lutens - Datura Noir Parfumerie Generale - Tubereuse Couture Micallef - Red Sea Parfums Nicolai - Vanilie Tonka Paloma Picasso EDT z nadzieją na najmniejszą nawet odleweczkę Gris Clair lub/i Encens et Lavande przerabiam i podbijam wątek ![]() Edytowane przez em-jani Czas edycji: 2009-08-20 o 07:26 Powód: remanent |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: mam w nadmiarze/poszukuję - zapachy
![]() Mogłabym zaproponować Printemps Micallefa odlewkę lub ogródkowo fiołkowego Angela też odlewkę w zamian za któreś z Twoich pyszności ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
interesują mnie:
Guerlain L’Heure Bleue – ponad 40/50, kartonik Caron Fleurs de Rocaille – ponad 40/50 tetester bez korka Może chciałabyś ok. 90 ml Aqua Allegoria Foliflora Guerlain, zapach kwiatowy, pachnącego groszku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam szczególnie serdecznie - wprawdzie nie znam wiosny Micallefa, ale myślę, że mogło by to być coś jak w sam raz "lekkiego" na dobry początek. Niezbyt duża porcja tak do 5 ml. czy to by Ci odpowiadało, co byś wybrała w zamian?, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie i dziękuje, ze do mnie zajrzałaś - jednak zapach kwiatowy i to w tak ogromnej pojemności nie miał by u mnie szansy na zużycie - pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 ml to dla mnie w sam raz. Chętnie poznałabym miodowego Miel de Bois ![]() Zapraszam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z Twoich ekstra skarbów najblizej mi chyba do kropli cynamonowego demeterka, ale jeszcze spokojnie sie nie przyjrzałam kramikowi, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam Black Tourmaline ze wspólnych zakupów (atomizerek od gwai). 10 ml, oto link do posta z listą zakupową https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3727. Zużyłam 3-4 psiki. Byłabym zainteresowana Mona di Orio Nuit Noir. Co Ty na taką wymianę?
Mój profil na Fragrantica https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/15321 Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276096 Edytowane przez Tigerlilly Czas edycji: 2008-11-10 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z mojej strony - taka wymianka trafia w 10-kę mam nadzieję, ze nie działasz w ciemno - gdyby jednak, to nalegam na niuchnięcie przed decyzją ![]() Monę kupiłam na e'bayu; porównanie z próbką z Galilu nie wzbudziło mego niepokoju, wszystko do sprawdzenia na miejscu - w-wa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Za obydwa Guerlainy oddałabym ci 100 ml mojego Boucherona edt. A za odlewkę Datury, odlewkę Quelques Fleurs Original Houbiganta.
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Houbigant’a - właśnie próbuję się rozstać ze skutkami chwilowej fascynacji wiekowymi klasykami – stąd rezerwa. Ale przy następnej okazji (pewnie to musi być Quality, bo gdzieżby indziej) poproszę o zademonstrowanie Quelques Fleurs i dam znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Nie ma sprawy, pozdrawiam!
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Perfume Lover
|
Witam, mam do zaoferowania 25/30ml Chloe Lagerfelda czy bylabys zainteresowana?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Perfume Lover
|
nie ma sprawy
![]() Pozdrawiam
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor
![]() A ja bym byla chetna na Guerlaina L'Heure Bleue. Czy ktorys z moich watkowych zapachow, by Cie satysfakcjonowal na wymiane? Pozdrowieniosci serdecznowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przedświątecznych serdeczności moc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Spędziłam chwilkę między wątkami, podglądałam trochę historię Chloe z nadzieją, że znajdę coś w rodzaju "wykopałam ze starej walizki mojej mamy zakup z pewexu z ubiegłego stulecia" - ale nic takiego nie trafiłam.
Dlaczego tak marudzę. Bo zależy mi na oryginale z lat 70/80-tych. Mam taką propozycję: daj mi szansę na przetestowanie/porównanie próbeczki 0,5 ml. Jeżeli wykaże zgodność z oryginałem to super, wtedy napisz co byś chciała w zamian. Jeżeli coś nie zagra, a ma prawo, bo różne reformulacje, albo Panowie Turkowie mogli majstrować po drodze, wtedy rewanżuję się powiedzmy poczwórnie, albo razy 5 za poświęcony czas, próbeczkami lub jakimś dekancikiem. Oczywiście, jeżeli to zbyt skomplikowane, dzielnie zniosę "odmowę" pozdrawiam przedświątecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.