|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() farba! pomocy..
heloł heloł. od jakiegoś czasu poszukuje farby ktora dała by efekt ciemneg blondu..cos podchodzący pod karmelek albo leciutki brąz. cos takiego jak na załączonym zjęciu. mam farbowane włosy jasnymi farbami i mam juz dosyc tego tlenionego blondu. ale kiedy zrobiłam Castingiem "miodowy blond" wyszedł totalnie ciemny bronz, pewnie przyczyna sa rozjasnione włosy.wiec prosze was o pomoc ,może jakas sprawdzona farba ?
a do fryzjera nie chce isc. zapłace b.duzo bo mam dlugie włosy a w mojej mieścinie sie ym..cenia(?).yh. HEEEELP ![]() i z gory dziekuje. ![]() ![]() Edytowane przez raczejnieinaczej Czas edycji: 2009-06-13 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: farba! pomocy..
jeśli szukasz leciutkiego (...) szukaj dalej ![]() napewno znajdziesz bronz ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
szukaj dalej ![]() kto szuka nie bladzi ![]() pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ym dziki szał pomocy..łaa ;d
ej jak nie macie zamiaru pomoc to nie musicie pisac ![]() to ze mam szukac to wiem ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja za dobrą farbę uważam farbę Garniera. Nie słyszałam na nią skarg. ;]
Jeśli chcesz sobie wybrać odpowiedni odcień, wejdź na stronę Garniera ![]() Pozdrawiam ![]() PS. palomablanka, nabijasz komenty? .. Chyba nie Ty jesteś od korekty błędów ortograficznych, a jeśli już pozwalasz sobie na jakąś uwagę, to może by tak grzeczniej i dorzucić gratis jakąś poradę dla Pani? ;D ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no to gratis moge powiedziec ze ładne brazy maja farby z joanny . sama malowałam palona kawa to wiem i moge polecic.
tylko to jest tak ze te farby sie dosc szybko spieraja ![]() 1 zdj efekt zaraz po pomalowaniu 2 zdj efekt po 1,5 tyg wg mnie ten jasniejszy braz ktory sie zrobil z palonej kawy byl bardzo ładny 3 zdj palona kawa 4 zdj orzechowy braz ten drugi braz tez sie spiera i wychodzi dosc jasny brazik. kolezanka nim malowala i uzyskala po tygodniu bardzo fajny efekt ale zdjecia nie mam ![]() polecam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.