|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czy bielizna wyszczulpająca jest "zdrowa"dla narządów wewnętrznych?
Witajcie
Zastanawiam sie nad kupnem gorsetu wyszczuplającego Slim N Lift reklamowanego przez Goka Wana ( styliste z programu" jak wyglądać dobrze nago") Tylko sie zastanawiam czy taki efekt nie jest obojętny dla zdrowia? Czy to "ściśnięcie" ma jakiś wpływ na wnętrzności? Chodzi mi o coś takiego http://allegro.pl/item651857531_slim...a_m_38_40.html
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy bielizna wyszczulpająca jest "zdrowa"dla narządów wewnętrznych?
Nie wiem jak dokładnie tego typu bielizna działa na narządy wewnętrzne, ale kiedyś czytałam, że zaburza krążenie i przyczynia się do zwiększenia cellulitu. Chociaż zastrzegam, że wzięłam te informacje z jakiegoś artykułu w babskiej gazecie, więc trudno mi ocenić ile w nich prawdy.
Generalnie wydaje mi się, że jest to bielizna raczej na specjalne okazje- imprezy, wesela itp. i nie warto tym katować swojego ciałka i swojej skóry na co dzień. Oczywiście teoretyzuję, bo sama nie mam doświadczeń z tego typu "galotkami". Może inne dziewczyny wiedzą o nich coś więcej.
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Czy bielizna wyszczulpająca jest "zdrowa"dla narządów wewnętrznych?
Noszona na specjalne okazje raczej nie zrobi krzywdy, nie wiem jak by było z noszeniem na co dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.