|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
brak przyjaciół
Witam kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: brak przyjaciół
Cytat:
hej.Miałam podobną sytuacje kiedyś do Twojej mam 21 lat byłam z chłopakiem prawie 1.5 roku i to samo nie chciał mnie nigdzie puszczac samej,bal sie o mnie,że znajde sobie innego i go zostawie,były przy tym kłótnie i wogóle,tez odsunelam sie od znajomych i od mojej przyjaciółki,ale wkońcu przez ta zazdrość zrobił coś czego facet nie powinien-uderzyl... i odeszlam od niego...a tez na poczatku bałam sie...że bede sama,ze sama na imprezki, że reszta ma kogoś że juz nie maja dla mnie czasu i wogóle ale to nie prawda!!teraz czuje sie wolna nikt mi nie mowi co mam robic i nie 3mie na smyczy ![]() ![]() ![]() ![]() więc czasem warto posłuchać rozumu a nie serca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym się już dawno z nim pożegnała ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nawet z koleżanką nie możesz się spotkać? To jak więzienie!
Ja osobiście nie mogłabym być z tak zaborczym facetem i już dawno bym się z nim pożegnała ![]() Dusisz się w tym związku, myślisz o zerwaniu, więc zrób to. Nie wiem, czy danie jeszcze jednej szansy, coś by tu pomogło, skoro on zmienia swoje podejście już od 2 lat. I tak na marginesie, spróbuj odzyskać kontakt z dawnymi znajomymi. Wystarczy przeczytać niektóre wątki na intymnym, po których widać, że dziewczyny, które zaniedbały przyjaźnie będąc z facetem, robią się zaborcze, nie mają co robić, gdy nie ma w pobliżu faceta, bo on stał się całym ich życiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem powinnaś się postawić, szczególnie, że on obiecuje a z tego i tak nic nie wychodzi. Przecież to jakiś toksyczny związek. Nie pozwól by tak dalej było. Chyba nie chcesz być samotna do końca życia?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DOMator
|
Czas skończyć ten związek. Za jakiś czas zrozumiesz, że szkoda było sie męczyć.
Zawsze możesz też zacząć robić to na co masz ochotę nie pytając chłopaka o zgodę, a jedynie informując, że wieczorem umówiłaś się na piwo i plotki z koleżankami. Jak zaprotestuje poinformuj, że nie mieszkasz w złetej klatce ze złotą kłódeczką i czasem musisz wyjść do ludzi. Nie wytrzymałabym w takim związku długo, z braku wolności zaczęłabym się dusić. Należę do osób, które muszę mieć czas na pracę, pasje i zainteresowania i perspektywa spędzania kilku godzin dziennie w towarzystwie jednego faceta byłaby dla mnie nudna. Człowiek się przestaje rozwijać przebywając ciągle w tym samym towarzystwie. Jeśli facet zna cię tyle lat, to chyba powinien mieć do ciebie zaufanie. Albo zacznij sama sobie ustalać granice wolności, które facet zaakceptuje, albo odpuść sobie. Za jakiś czas znajdziesz kogos innego i będziesz się dziwiła jak mogłaś spędzić tyle czasu w uwięzieniu. Znajdź sobie koniecznie jakieś zainteresowania - kurs językowy, szydełkowania czy cokolwiek innego co sprawi, że wyjdziesz z domu. Zapisz się do jakiegoś stowarzyszenia, bądź wolontariuszką, cokolwiek co sprawi, że wrócisz do ludzi i uwolnisz się z tej smyczy. I podczas tych zajęć wyłączaj telefon, żeby facet nie wzbudzał w tobie wyrzutów sumienia telefonami i smsami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.