|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z balejażu na jasny blond...proszę o radę :]
Witam Serdecznie
![]() Mamm maly problem, chciałabym pofarbowac sama włosy kupną farbą. Mam beżowe i blond pasemka (balejaż) i odrosty ciemny brąz. Jaką farbą uzyskam jednolity jasny blondd? I czy wogóle jest to możliwe, czy np trzeba wcześniej rozjaśnić??? załączam zdjęcie swoich włosów i proszę o mozliwe jak najszybsza odpowiedź ![]() http://img188.imageshack.us/i/p4040025.jpg/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z balejażu na jasny blond...proszę o radę :]
Niestety mam przykrą wiadomośc, takiego czegoś się za pierwszym razem po prostu nie da osiągnąć. Wiem, bo samej mi "odwaliło" na tamtych wakacjach i z pięknego balejażu, brązu i blondu za który zapłaciłam 150 zł, zrobiły się dziwne rude, wręćz pomaranczowe refleksy! Dodam ze, kupiłam rozjasniac w drogeri za 10 zł ktory mial rozjasniac od 3- 7 tonow, nałozyla mi go siostra, efekt był fatalny, na drygi dzień leciałam do fryzjera, lecz malo sie dalo uratowac.... dopiero za 7 razem po rozjasnianiu uzykalam piękną platynkę, ale i tak wrocilam do balejazu fo ktorego co jakis czas dodaje lekkie blondy. Jak chcesz to sprobuj, ale ręcze ze efekt będzie dalkei od zamierzonego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po rozjasniaczu wyjdzie nierowno pewnie ale po farbie powinno sie zrownac btw - moze fryzjer ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja taki efekt uzyskałam u fryzjera, najpierw na całość rozjaśniacz potem farba i na końcu toner, który sprawił że kolor był jednolity, lśniący a włosy odżywione
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329409 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.