|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wiele oddam za niewiele :)
1.mineral care spa body butter vanilla -masło do ciała w słoiku 300ml-zużyte 5%
2,eldena body lotion- normale haut 500ml-zużyte 5% 3,venus balsam do ciała mikroalgi i ziel herbata 400ml -zużyte 5% 4,pianka do włosów wellaflex -2dniowa objętość bardzo mocno utrwalająca 200ml-zużyte 5% 5,Joanna-szampon koloryzujący multi soft color nr 27 czekoladowy brąz-nowy. 6,Dove-summer glow dla ciemnej karnacji 250ml-zużyte max 20% 7,schauma- odbudowa i pielęgnacja kokosowy szampon i odżywka 400ml +200ml-zużyte po 20% 8,naturia joanna- olejek do kąpieli i pod prysznic vanilia-200ml -zużyte 80% 9,Oriflame-swedish spa- dwufazowy olejek do ciała 150ml-zużyte 50% 10,Gliss Kur-liquid silk gloss- fluid bez spłukiwania natychmiastowa regeneracja 200ml- zużyte 65% 11,Pantene pro-v- maska w słoiku-gęste i mocne 150ml- zostało 30% 12,miraculum-perła i jedwab-krem na noc- 50ml-zużyte 25% 13,Oriflame-krem na noc 100ml- zużyte 40% 14,Dove summer glow do ciemnje karnacji do twarzy- 50ml-zostało 30% 15,Oriflame-maseczka zelowa z algami 50ml-zużyte 40% 16,oriflame-hydra energy fluid 75ml-zostało 30% 17,oriflame -radiance energy fluid 75ml zostało 30% 18,oriflame balance cooling scrub 75ml-zostało 30% ************************* ************************* ********* kolorówka: soraya-lifting make up-kolor naturalny 03- 33ml-raz użyty oriflame aqua sourge kolor sand 35ml- zostało 25% oriflame skin perfect foundation kolor sand 35ml-zostalo 25% eveline cienie pojedyńcze-kolor 148(jasny grafit) i 134 (morelowy chłodny róż)-zużyte po 20% bourjois-cień pojedyńczy-bleu lavende nr 39- liliowy błękit, ubytek niezauważalny. bourjois-cień pojedyńczy-prune captivate nr 43-śliwkowy- ubytek niezauważalny tusz do rzęs max factor 2000kalorii-zostalo na pewno 30%(myślę że dużo więcej!) cover girl-kredka do brwi-ciemny brąz- zostało 3/4 oriflame-kredka do brwi medium-brąz-zostało 1/3 oriflame-szminka gold fusion-zużyte nie więcej niż 1/3 miss sporty- szminka truskawkowa z drobinkami, zapach melona disco light- zużyte w 20% błyszczyk h&m- kolor i zapach -papaya-zużyte nie więcej niż 10% ****************** wieczorem lub jutro rano dodam zdjęcia! ******************* to wszystko chętnie oddam jednej osobie za: szampon do wypadających włosów i mgiełka z tej samej serii RADICAL krem do twarzy na noc-soraya-biostymulacja odbudowy kolagenu(złoty kartonik)- warunek-kosmetyki muszą być nowe! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiele oddam za niewiele :)
bourjois-cień pojedyńczy-prune captivate nr 43-śliwkowy- ubytek niezauważalny
tusz do rzęs max factor 2000kalorii-zostalo na pewno 30%(myślę że dużo więcej!) cover girl-kredka do brwi-ciemny brąz- zostało 3/4 coś u mnie ??
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5,Joanna-szampon koloryzujący multi soft color nr 27 czekoladowy brąz-nowy.
bourjois-cień pojedyńczy-bleu lavende nr 39- liliowy błękit, ubytek niezauważalny. bourjois-cień pojedyńczy-prune captivate nr 43-śliwkowy- ubytek niezauważalny tusz do rzęs max factor 2000kalorii-zostalo na pewno 30%(myślę że dużo więcej!) soraya-lifting make up-kolor naturalny 03- 33ml-raz użyty 7,schauma- odbudowa i pielęgnacja kokosowy szampon i odżywka 400ml +200ml-zużyte po 20% cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
u mnie za
.mineral care spa body butter vanilla -masło do ciała w słoiku 300ml-zużyte 5% 10,Gliss Kur-liquid silk gloss- fluid bez spłukiwania natychmiastowa regeneracja 200ml- zużyte 65% bourjois-cień pojedyńczy-prune captivate nr 43-śliwkowy- ubytek niezauważalny tusz do rzęs max factor 2000kalorii-zostalo na pewno 30%(myślę że dużo więcej!)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
1.mineral care spa body butter vanilla -masło do ciała w słoiku 300ml-zużyte 5%
schauma- odbudowa i pielęgnacja kokosowy szampon i odżywka 400ml +200ml-zużyte po 20% 9,Oriflame-swedish spa- dwufazowy olejek do ciała 150ml-zużyte 50% Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
![]() Zainteresowały mnie u Ciebie nastepujące kosmetyki: 7,schauma- odbudowa i pielęgnacja kokosowy szampon i odżywka 400ml +200ml-zużyte po 20% - raczej sama odżywka 10,Gliss Kur-liquid silk gloss- fluid bez spłukiwania natychmiastowa regeneracja 200ml- zużyte 65% 13,Oriflame-krem na noc 100ml- zużyte 40% 17,oriflame -radiance energy fluid 75ml zostało 30% tusz do rzęs max factor 2000kalorii-zostalo na pewno 30%(myślę że dużo więcej!) - czy jest to tusz czarny? ![]() Znajdziesz coś u mnie? ![]() PS Poza wątkiem mam miniaturkę filtru Avene, jakieś miniaturki (oryginalne i "psikane" z perfumerii) perfumów, coś do włosów, błyszczyki, pomadkę, więc jakby co, to pytaj, napiszę. ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za:
,pianka do włosów wellaflex -2dniowa objętość bardzo mocno utrwalająca 200ml-zużyte 5% 7,schauma- odbudowa i pielęgnacja kokosowy szampon i odżywka 400ml +200ml-zużyte po 20% 8,naturia joanna- olejek do kąpieli i pod prysznic vanilia-200ml -zużyte 80% 10,Gliss Kur-liquid silk gloss- fluid bez spłukiwania natychmiastowa regeneracja 200ml- zużyte 65% 11,Pantene pro-v- maska w słoiku-gęste i mocne 150ml- zostało 30% ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.