|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bliżej -wasze opinie :)
jak w temacie ,co sadzicie?
podobał sie czy absolutnie nie? pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Bliżej -wasze opinie :)
Sama nie wiem co myśleć o tym filmie. Na pewno spodziewałam sie czegoś innego (miał doskonałe recenzje). W środku filmu zaczęłam sie nudzić i bardzo mnie to ogladanie "zmęczyło", na końcu jednak poleciało mi kilka łez, bo pomyślałam sobie, ze to wszystko bardzo smutne. Jak oceniam? Smutna, momentami drastycznie bezpośrednia (ciężko znależć odpowiednie słowa)opowieśc o związkach intymnych kobiet i mężczyzn. Na pewno daje do myślenia.... w sumie warto zobaczyć.
![]() |
#3 |
Killing me softly
|
Rozczarował mnie. Po tylu wychwalających go recenzjach spodziewałam się lepszego filmu. Pierwsze minuty były tak przesłodzone, że myślałam, że wyjdę z kina- nie cierpię takich "uroczych" scen. Potem było lepiej, ale bez zachwytu. Rozczarował mnie bohater grany przez Jude Law( na marginesie- kiedyś mi się on podobał, po tym filmie przestał całkowicie
![]() ![]() Nie podobało mi się to ciągłe mieszanie- rozstania i powroty( w obrębie dwóch par) i tak w kółko- tak się w normalnym życiu nie zdarza ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam ten film wczoraj i spodziewałam sie zupełnie czego innego.
film okazał sie wulgarny, prostacki i jeżeli tak wygladają prawdziwe związki między ludzmi to wszytskie moje związki były patologiczne. masz rację w środku filmu ja także zaczęłam sie nudzic, kiepskie dialogi non stop o tym samym . byc może wystawiam taką recenzje bo 2 dni wczesniej obejrzałm na prawde wzruszający film który nie pozwolił mi ani na moment sie nudzic ,o trudnych wyborach ,miłosci i samotnosci "21 gram " --polecam. dzisiaj czeka na mnie typowo holyoodzka produkcja "ALeksander" ,ciekawe czy scenorgafia bedzie z pudełek po chipsach jak w "Troji" ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
aa i jeszcze Natalii Portman ma cellulit
![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Przychylam się do opinii ewci. Film daje do myslenia, dużo trzeba sobie dopowiadać, bo kolejne sceny się nie zazębiają (tak jak w teatrze - bo to w końcu film na podstawie sztuki) - reżyser pomija milion rzeczy, kt mogły się w międzyczasie zdarzyć, dlatego trudno przewidzieć uczucia bohaterów.
Generalnie miałam parę chwil z ziewaniem, ale ogólnie mi sie podobało. Okazało się, że koleżanka, z która byłam na tym filmie pare scen zrozumiała zupełnie inaczej i miałyśmy potem naprawdę super dyskusję - z tego filmu można by 'rokręcić' jeszcze pare innych. Jak chcecie zobaczyć jakis lekki filmik to się znudzicie, a jeśli nie macie nic przeciwko włączeniu swojej wyobraźni w trakcie oglądania to polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a mi film się podobał. Może dlatego, że wcześniej przeczytałama mało pochlebne opinie i nie nastawiałam się na coś super... W sumie miło się zaskoczyłam. Film jest smutny, fakt...Jest też momentami wulgarny, ale prawdę mówiąc ta wulgarność nawet mi nie przeszkadzała. Kiedys czytałam taką książkę "Sceny z życia małżeńskiego" - Bergmana chyba, "Bliżej" wydało mi się trochę podobny. Paula - 21 gram też polecam (chyba tego samego reżysera co Amores Perros?? albo coś pokręciłam
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Natalie rzeczywiście ma cellulit - wyszłam z kina z usmiechem ![]() A tak a propo, to wyobrażacie sobie wrócić do faceta, który Was zdradził? Ja chyba nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.