|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
rozpruty zamek - błagam o szybką pomoc!
Czy macie może jakieś magiczne sposoby na rozpruty zamek od spódnicy - jutro mam rozmowę o pracę i podczas przymierzania zaciął mi sie zamek... Do miejsca, gdzie nie jest rozprute, zamek chodzi dobrze, ale poniżej pewnego poziomu zamek nie jest w stanie przejść, bo dwie części rozłączyły się od siebie...
Może macie jakies sposoby, na siłę się nie da, z resztą nie chcę tego jeszcze bardziej popsuć. Spódnicę musiałam ściągać przez górę, bo dołem nie dało rady... ![]() Błagam o pomoc! |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rozpruty zamek - błagam o szybką pomoc!
Szczerze mówiąc, nie wiem, o co chodzi
![]() Zacina się i nie chce się zasunąć? W takich wypadkach mama smarowała mi zamek świeczką (parafina) Ale z tym rozprutym to niestety nie rozumiem
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ja mam to samo, w pewnym miejscu po prostu material odszedl i zamek wyzej nie chce podejsc, bo sie zacina o material
i spodnica lezy w szafie...
Throw your sticks and stones Throw your bombs and your blows But you're not gonna break my soul... Edytowane przez linkaa1987 Czas edycji: 2009-06-19 o 13:54 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
zmykaj szybko do krawcowej i trzeba wszyć nowy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie jeden lub kilka zabkow zamka odlaczylo sie od siebie (moga byc, np. znieksztalcone) i dlatego zamek sie rozsuwa na dole, podczas gdy wyzej jest zasuniety
probuj troszke sie z nim posilowac, czyli rozsun na dobre i zasuwaj jeszcze raz, sprawdz czy wszystko zabki na siebie zachodza jesli nie uda sie zasunac, to trzeba wszyc nowy ![]() pzdr
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, moja wypowiedź była faktycznie bardzo chaotyczna.
Ja spanikowałam, ale na szczęście trzeźwy TŻ jakoś naprawił zamek, przeciągając raz jedne, raz drugie ząbki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

Ale z tym rozprutym to niestety nie rozumiem

Ja spanikowałam, ale na szczęście trzeźwy TŻ jakoś naprawił zamek, przeciągając raz jedne, raz drugie ząbki.