|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zamszowe koturny PROBLEM
Hey!
Nie wiem czy dobrze zamieszczam wątek, ale do innych działów mi on nie pasuje ... :P Otóż mam problem z zamszowymi koturnami ... są bardzo wysokie ale też wygodne. Niestety z tym ostatnim do czasu... Po jakimś czasie strasznie zaczynają mnie piec stopy :/ dopiero jak ściągne na chwilkę i zaraz ubiore z powrotem trochę przechodzi... mam silikonowe wkładki ale to nic nie daje po 2-3 h na imprezie zawsze jest to samo :/ ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamszowe koturny PROBLEM
Ja mam podobnie, jak ubiorę koptyka. Na początku wszystko ok, a po 2 godzinach przednia część podeszwy stopy mnie tak piecze, że nie daję rady w nich chodzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mówicie to "słynnych" na wizażu kopytkach czy ogólnie jakiś koturnach?
Z "tymi" kopytkami mam taki sam problem tzn boli mnie śródstopie , o ile ubiorę je np na uczelnie gdzie nie chodzę zbyt dużo nie mam tego problemu. Gorzej np na zakupy. Pomogły mi dodatkowe wkładki wsadzone do butów, wybrała grubsze i miękkie. Z tym, że jeżeli nie boli was śródstopie tylko piecze możliwe, że to wina wkładki. Mam wygodne sandały na wysokim obcasie, ale po pary godzinach chodzenia śródstopie zaczyna mnie nie boleć, ale właśnie piec. Myślę, że to dlatego, że wkładka jest ze sztucznego materiału. Kupiłam do nich taką pół wkładkę, ale nie miała okazji wypróbować czy jest lepiej http://img15.allegroimg.pl/photos/or.../01/1646460196 Silikonowe wkładki jeszcze nigdy nie zdały u mnie egzaminu jeżeli chodzi o ból śródstopia. Myślę, że one są bardziej przydatne wtedy, kiedy stopa wysuwa się za bardzo z butów np sandałów lub open toe, trochę ją stopują
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-08-01 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Silikonowe wkładki świetnie pomagają, ale tylko na pięty niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie, ja mam taki sam problem, tyle że ja mam ze wszystkimi butami na obcasie, wygodne, wygodne... a po jakimś czasie zaczynają mnie tak piec stopy że łzy mi się cisną do oczu... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.