|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?
Dziś byłam na stoisku Olay'a w krakowskiej GC i korzystając z okazji, że na buźce miałam tylko kremik (tak to jest jak się zaśpi rano) zrobiłam sobie tą fotoanalizę. ku mojemu zdziwieniu wyniki mam nadzwyczaj dobre. Dokłądnych liczb nie pamiętam, ale pod względem rozszerzonych porów, nierównośći i zmarszczek jestem lepsza niż jakieś 50% kobiet w moim wieku. Bodajże z tymi zmarszczkami to tylko 1 kobieta miała gładszą buźkę
![]() ![]() ![]() A Wy - jakie miałyście wyniki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?
Ja mialam duzo nierownosci, przebarwien, zapchane pory, duzo popeknanych krwinek i sporo jak na moj wiek zmarszczek mimicznych
![]() A to ciekawe, ze masz dobre wyniki. Ja myslalam, ze kosmetyczka kazdemu mowi, ze cos mu dolega ![]() Pozdrawiam
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?
Ja też sobie robiłam test i wyszło ma nadzwyczaj dobrze. Aż miałam wątpliwości co do wiarygodności, bo że jestem tak śliczna i mam taką super cerę to naprawdę nie wiedziałam. Ja tam się dopatrzyłam zmarszczek, przebarwień i porów - ale nie będę się kłóciła z ekspertem Olay. Zakupiłam kremik i chusteczki do demakijażu (zachwycające!) i w sumie jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie poprawiło się mi samopoczucie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Olay - który kremik wybrać???
Bąbel napisał(a):
> Ja też sobie robiłam test i wyszło ma nadzwyczaj dobrze. Aż miałam wątpliwości co do wiarygodności, bo że jestem tak śliczna i mam taką super cerę to naprawdę nie wiedziałam. Miałam dokładnie takie same przemyślenia... >Ja tam się dopatrzyłam zmarszczek, przebarwień i porów - ale nie będę się kłóciła z ekspertem Olay. Ja u siebie owszem widze te popękane naczynka, ale też i rozszerzone pory i początki zmarszczek pod oczami. A rozszerzonych porów wyszło mi tyle, co i nic, a zmarszczka pod okiem jedna jedyna i to króciutka ![]() ![]() ![]() >Zakupiłam kremik i chusteczki do demakijażu (zachwycające!) i w sumie jestem bardzo zadowolona. Ja na razie przetestowałam probki emulsji z filtrem i chusteczkę do cery suchej i normalnej i muszę stwierdzić, że jeszcze w tym tygodniu zawitam tam ponownie, tym razem w celach zakupowych ![]() >Zdecydowanie poprawiło się mi samopoczucie! Mi też się na pewno poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Napiszcie, czy ta analiza faktycznie jest za darmo?
Czy trzeba coś kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
monyaa napisał(a):
> Napiszcie, czy ta analiza faktycznie jest za darmo? > Czy trzeba coś kupić? Jest za darmo i nie trzeba nic kupować, a nawet można dostać cosik na wypróbowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.