fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-11-17, 20:42   #1
MagJa
Zakorzenienie

fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?

Dziś byłam na stoisku Olay'a w krakowskiej GC i korzystając z okazji, że na buźce miałam tylko kremik (tak to jest jak się zaśpi rano) zrobiłam sobie tą fotoanalizę. ku mojemu zdziwieniu wyniki mam nadzwyczaj dobre. Dokłądnych liczb nie pamiętam, ale pod względem rozszerzonych porów, nierównośći i zmarszczek jestem lepsza niż jakieś 50% kobiet w moim wieku. Bodajże z tymi zmarszczkami to tylko 1 kobieta miała gładszą buźkę Gorzej za to z plamkami, czyli u mnie rozszerzonymi naczynkami - tu tylko 6 kobietek miało gorszą cerę niż ja Ale to, że mam cerę płytko unaczynioną i wrażliwą wiedziałam, a to że taką gładką nie przypuszczałam. Chyba to zasługa kuracji Clear Pore Neutrogeny którą na razie porzucam na rzecz wzmacniania naczynek.
A Wy - jakie miałyście wyniki?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-11-18, 09:07   #2
Jula
Zakorzenienie

Re: fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?

Ja mialam duzo nierownosci, przebarwien, zapchane pory, duzo popeknanych krwinek i sporo jak na moj wiek zmarszczek mimicznych
A to ciekawe, ze masz dobre wyniki. Ja myslalam, ze kosmetyczka kazdemu mowi, ze cos mu dolega heh, dobrze wiedziec, ze jest inaczej.
Pozdrawiam

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-11-18, 12:52   #3
Bąbel
Raczkowanie

Re: fotoanaliza cery wg Olay - jakie macie wyniki?

Ja też sobie robiłam test i wyszło ma nadzwyczaj dobrze. Aż miałam wątpliwości co do wiarygodności, bo że jestem tak śliczna i mam taką super cerę to naprawdę nie wiedziałam. Ja tam się dopatrzyłam zmarszczek, przebarwień i porów - ale nie będę się kłóciła z ekspertem Olay. Zakupiłam kremik i chusteczki do demakijażu (zachwycające!) i w sumie jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie poprawiło się mi samopoczucie!
Bąbel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-11-18, 13:32   #4
MagJa
Zakorzenienie

Re: Olay - który kremik wybrać???

Bąbel napisał(a):
> Ja też sobie robiłam test i wyszło ma nadzwyczaj dobrze. Aż miałam wątpliwości co do wiarygodności, bo że jestem tak śliczna i mam taką super cerę to naprawdę nie wiedziałam.
Miałam dokładnie takie same przemyślenia...
>Ja tam się dopatrzyłam zmarszczek, przebarwień i porów - ale nie będę się kłóciła z ekspertem Olay.
Ja u siebie owszem widze te popękane naczynka, ale też i rozszerzone pory i początki zmarszczek pod oczami. A rozszerzonych porów wyszło mi tyle, co i nic, a zmarszczka pod okiem jedna jedyna i to króciutka Też się zdziwiłam Wychodzi na to, że mamy jakieś omamy
>Zakupiłam kremik i chusteczki do demakijażu (zachwycające!) i w sumie jestem bardzo zadowolona.
Ja na razie przetestowałam probki emulsji z filtrem i chusteczkę do cery suchej i normalnej i muszę stwierdzić, że jeszcze w tym tygodniu zawitam tam ponownie, tym razem w celach zakupowych Chusteczkę miałam co prawda jedną i starczyła tylko na raz, ale jestem nią zachwycona. Co do emulsji to sama nie wiem, zużywam już 3 próbkę i bo wydaje mi się jednak trochę za lekka na jesienno-zimową porę, a Konsultantka twierdzi, że ma wystarczająco bogaty skład. No i jestem w kropce, bo wydaje mi się, że jednak za mało nawilża moją mieszaną cerę, czasem czuję jak jest wysuszona i ściągnięta, ale z drugiej strony nie wiem, czy to nie wina podkładu. Ale nawet jeśli to może bogatszy krem pomoże? Co Wy na to? Szkoda tylko, że próbek tego kremu nie ma i nawet jak się na niego zdecyduję to poniekąd w ciemno (nie licząc oczwiście opini na KW). Boję się trochę, że nie będzie się wchłaniał tak dobrze jak emulsja albo że zatka mi pory...
>Zdecydowanie poprawiło się mi samopoczucie!
Mi też się na pewno poprawi
Stary 2005-02-18, 14:44   #5
monyaa
Rozeznanie

Napiszcie, czy ta analiza faktycznie jest za darmo?
Czy trzeba coś kupić?
monyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-18, 14:52   #6
MagJa
Zakorzenienie

monyaa napisał(a):
> Napiszcie, czy ta analiza faktycznie jest za darmo?
> Czy trzeba coś kupić?
Jest za darmo i nie trzeba nic kupować, a nawet można dostać cosik na wypróbowanie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości