|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nauka o złotnika w Krakowie
Witam,
złotnik, u którego uczę się przyjmie osoby chętne do nauki zawodu. Jest to nauka od podstaw. Wszelkie informacje pod numerem telefonu: 504084781. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Joanna d'Moder
|
Dot.: Nauka o złotnika w Krakowie
joad pisałam Ci,że musisz wykupić mikroreklamę.Dostałaś pozwolenie od administracji na ten wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam, ogłoszenie wykupiłam, zapewne zrobiłam potem coś nie tak, nie jestem biegła w obsługiwaniu forum, gdybym chciała być nie w porządku nie pisałabym do Ciebie na priv, co też mogłaś i Ty zrobić.
Wykupiłam czas na trzy dni za 4,99. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Joanna d'Moder
|
oczywiście,że mogłam,ale dostałam oficjalne zgłoszenie naruszenia regulaminu.Napisałam na forum,gdyż nie chciałam,żeby ktoś uznał,że zignorowałam zgłoszenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W porządku, nie mam zamiaru kłócić się. Nie chodzi też o reklamę, celowo nie podałam żadnych szczegółów, gdyż uważam, że zainteresowanym nr telefonu wystarczy. I żadnych zasad forum naruszyć nie chciałam, uznałam, ze skoro zrobiłam przelew, to mogę utworzyć wątek, jeśli coś jest nie w porządku możesz go zamknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.