|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Życzenia ślubne... Pomocy!!!
Witam wszystkich... Mam do Was ogromną prośbę... Niedługo chłopak na którym mi bardzo zależało (w sumie to nadl zależy) bierze ślub... Jest dla mnie kimś wyjątkowym dlatego chce mu wysłać wyjątkowe życzenia... Czy któś z Was zna jakieś takie ładne, ciekawe i przede wszystkim poważne... Proszę!!! Sama nie jestem w stanie nic napisać, a te znalezione w internecie są juz przereklamowane...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Życzenia ślubne... Pomocy!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
usiądź zastanów się czego mu życzysz... zapisz, przeczytaj, zastanów się czy rzeczywiscie mu tego życzysz, a możesz jeszcze czegoś? dopisz, przeczytaj, zastanów się czyżyczysz tego samego jego narzeczonej, bo to ich święto wspólne i oboje przyjmują życzenia, nie pojedynczo. jeśli ok wyślij, daj. Nie rozumiem jak można nie wiedzieć czego się życzy komuś??
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapewne wie, ale nie potrafi tego wyrazić... to czasem jest faktycznie trudne.
Moniczko, najlepiej jak życzenia płyną prosto z serca, nie z forum... wtedy są szczere, piękne i tylko od Ciebie, zwłaszcza jeżeli osoba, której je składasz, jest dla Ciebie bardzo ważna. Ale jakbyś miała inne zdanie, zapraszam Cię tutaj: http://strony.aster.pl/zyczenia/slubne.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A ja tak się zastanawiam.... po co Ci to? Zdaje mi się, że wciąż coś do niego czujesz i tak na prawdę to życzysz mu tego, aby mu panna młoda sprzed ołtarza uciekła i aby mógł być z Tobą... A jesli jest tak jak myślę, to powinnaś sobie odpuścić i faceta i życzenia bo jeśli chce się żenić z tamtą dziewczyną to znaczy że kocha ją a nie Ciebie. I takie katowanie się pięknym życzeniami i robieniem dobrej miny do niczego dobrego Cię nie doprowadzi niestety.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest oznaka dojrzałości i wierzcie mi, wcale nierzadko się to zdarza. Jeśli dziewczyna chce napisać życzenia i je przekazać, niech to zrobi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.