|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
straciłam życiową szansę!! pomocy!!
to mój pierwszy post, mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże....
wczoraj byłam na imprezie w klubie, byliśmy większą grupką, z kumplami z pracy. Na początku bawiłam się z nimi, potem z innymi facetami. Z jednym z nich b. fajnie mi się tańczyło, potem poszliśmy do sali obok, postawił mi piwo, super mi się z nim gadało!! dawno nie przeżyłam czegoś takiego!! ale... wkrótce zorientowałam się, że za moment odjeżdża mi ostatni autobus do domu, więc niewiele myśląc szybko mu powiedziałam, że fajnie się gada, ale lecę, bo mam autobus, a muszę jeszcze znaleźc swoich kumpli, bo z nimi wracam. Pobiegłam po nich, wracając zajrzałam jeszcze do sali, w której siedziałam z tym nowo poznanym facetem, ale go już nie było. NIE WYMIENILIŚMY SIĘ NUMERAMI!! W sumie nie wiem, czemu tak beznadziejnie wyszło, czemu ja poszłam szukać tych swoich kumpli, zamiast ich zostawić w spokoju i nie myśleć o żadnych autobusach... przecież są taksówki... Z drugiej strony ten koleś mnie nie zapytał, czy jeszcze się spotkamy, czy dam mu swój nr itd... ja też niczego nie zasugerowałam... i tak wyszło... co z tym zrobić? Czy w ogóle coś się da? Wiem jak ma na imię i gdzie pracuje, więcej nic... Mam tysiące pomysłów w głowie, żeby pod jakimś pretekstem iśc pod jego firmę np. przed otwarciem, albo w ogóle do biura, że niby zabłądziłam i szukam dyrekcji... proszę o pomoc, bo już nie daję sobie z tym rady:/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: straciłam życiową szansę!! pomocy!!
no dobra, to teraz napisz cos o tej zyciowej szansie, bo jak na razie to zadnej nie widze
![]() a robienie larum z powodu pogawedki na imprezie.... ciekawe co bedzie jak faktycznie bedziesz miala problemy z ktorymi sobie ciezko poradzic, jak panikujesz przy takiej glupocie |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Idz jeszcze raz do klubu
moze bedzie a jak nie, moze bedzie ktos inny ciekawy/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
oj z tą życiową szansą to trochę taki żart
ale koleś naprawdę mi się spodobał jak nie wiem co!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałś z nim dosyć krótko, było głośno, gwarno, był alkohol, więc wcale nie musi się okazać takim świetnym facetem jakim go zapamiętałaś
Wiec nie ma się co tak zadręczać tym...ale z czystej ciekawości, aby później nie żałować, mozesz pokombinować, tak aby zobaczyć go jeszcze raz, tylko odczekaj jakis tydzień, bo zorientuje się, że to nie jest przypadkowe spotkanie, zwłaszcza ze to w jego miejscu pracy ![]() A moze poszukaj go na nk? ![]() ![]() ![]() Choć osobiście myśle, że gdyby mu bardzo zależało, to zapytał by o nr tel...chocby na odczepne, jak uciekałąś od niego
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli naprawdę mu się spodobałaś, to sam Cię odnajdzie - on też może wpaść na pomysł n-k albo firmy, albo coś... Albo mógł zapytać Twoich znajomych po Twojej "ucieczce", Kopciuszku
![]() A poza tym dałabym sobie z nim spokój. Żyj jak żyłaś i poznawaj nowych facetów ;-) Ale do tego samego klubu możesz czasem wpaść A nuż widelec!
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie on pracuje? czym się zajmuje?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ochronę może zaniepokoić Twoja obecność ![]() a pomysł z szukaniem dyrekcji jest już kompletnie nietrafiony. A jak ktoś zaprowadzi Cię do szefa, to co mu powiesz? (dyrektorowi rzecz jasna) "eee... Yhm... szukam pana pracownika, bo nie wymieniliśmy się numerami?" jesli to Twoja "życiowa szansa", to na pewno się jeszcze spotkacie Swpją drogą zachowałaś się jak taki Kopciuszek. Może on bawi się teraz w Księcia?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
kiedys byłam ze znajomymi w barze i obok przy stoliku siedział bardzo przystojny facet, uśmiechał się do mnie, powiedział ze dwa zdania.. ale niestety musiałbyśmy juz isc do domu.. Przez następny miesiąc koleś chodził co weekend do tego baru w nadziei że mnie spotka ![]() Byliśmy ze sobą 1,5roku (ale facet okazał się pomyłką) Powodzenia
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Heh... pozornie śmieszna sprawa ;]
No, ale może akurat to Ten Jedyny. Wprawdzie powinien poprosić o Twój nr, ale zakładam, że cała sytuacja była nagła i gwałtowna + alkohol i zabrakło mu refleksu... ![]() Skoro wiesz, gdzie pracuje (on o Tobie też tyle wie??) to możesz wykombinować coś i przejść się tam... ale nie do dyrekcji! ;] Może są tam jakieś inne firmy? biura? do którego mogłabyś pójść i zabłądzić w drodze.. . Spróbuj go odszukać. Być może, jak już go odnajdziesz to przejdzie Ci w momencie.. bo teraz pociąga Cię, bo jest nieosiągalny.. do tego było tak cudownie! i wyobraźnia działa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie tez na to czekam. ![]() Nic na siłe, zwiała ptaszynka-trudno, chyba, że zegar ci tyka i juz sie czujesz starą panną? Ale to i tak nie znaczy, że musisz wskakiwać na barana pierwszemu lepszemu mężczyźnie który postawi piwko.
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
oj to nie jest pierwszy lepszy... właśnie o to chodzi, że nie jest... takich pierwszych lepszych to już krążyło w ciągu ostatniego 1,5 roku dużo i jakoś na żadnym mi nie zależało ani trochę...
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myszoludek - to skoro on też mógłby Cię znaleźć to lepiej odpuść.. No, chyba że dla własnego spokoju chciałabyś go zobaczyć.. to już sama musisz ocenić co będzie dla Ciebie lepsze
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() BTW, może on często bywa w tym klubie? idź tam jeszcze raz w weekend, może go spotkasz. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Hmm..ja na Twoim miejscu,znajac miejsce jego pracy, poszlabym tam po prostu do niego...,powiedziala,ze sie fajnie gadalo itp.itd. i zeby dal mi swoj nr telefonu ,zebysmy mogli utrzymac kontakt,czasami moze gdzies wyskoczyc czy cos i tyle
Pamietaj,do odwaznych swiat nalezy!;p
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba że byłabym już tak bardzo zdesperowana/oczarowana. W takim przypadku to chyba najlepsza opcja -bez czajenia się, prosto, śmiało, bez wstydu i przede wszystkim od razu jasna sytuacja. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
o nie, nie jestem desperatką...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
no więc dlatego uważam, ze powinnaś zdać się na los, żyć dalej, bawić się, pracować imprezowąc, a jeśli to ma być życiowa szansa to wpadniecie na siebie...
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, właśnie, słuchaj HollyG ;-)
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym nie szła pod tą jego firmę, wyjdziesz na desperatkę. Jak będzie zainteresowany to odszuka Cię
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesady z tą desperatką, dziewczyny
![]() Nie masz nic do stracenia, co ci szkodzi "zajść po drodze" ![]() no, chyba, że wolisz psędzić kilka lat na czajeniu się, że może gdzieś go spotkasz
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Idz pod firme, co Ci szkodzi? Jak bedzie zainteresowany to z Toba porozmawia a jak nie to trudno, ale bedziesz wiedziala na czym stoisz a tak to zyjesz zludzeniami.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

moze bedzie
a jak nie, moze bedzie ktos inny ciekawy/
ale koleś naprawdę mi się spodobał jak nie wiem co!!

...65,5kg.. .60