|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
never say no to panda
|
różniaste różności zapachowe szukają domu
NIEAKTUALNE
wymienię: YR Nature Millenaire PH (ok. 38/50ml) YR Venise (ok.43/50ml) Etro Sandalo (Dopobarba) (ok. 43/100ml) Etro Shaal Nur (ok. 45/100ml) Etro Etra (ok. 50/100ml) DK Lavender (ok. 38/100ml) L'Occitane Ambre (ok. 55-60/125ml) L'Occitane Eau d'Iparie (ok. 50/75ml) (nieaktualne) S. de Saint-Aignan Embruns d'Ambre (ok. 45/50ml) Sephora Paczulowanilia (100ml bez jednego psika) Spehora Czekoladowanilia (100ml bez 2-3 psików) (nieaktualne) Sephora zestaw mini-atomizerków wszystkich Wanilii (generalnie większość 10ml minus 1 psik testowy, Vanille Monoi ok.9,5ml, Vanille Chocolate ok. 8,5ml) - oddam tylko w komplecie! (nieaktualne) Dior Addict (ok.40/100ml) (nieaktualne) Voluspa Baltic Amber (ok. 50/105ml) (nieaktualne) Voluspa Burmese Rosewood (ok. 42/105ml) (nieaktualne) Voluspa Red Amber Incense (ok. 50/105ml) (nieaktualne) tutaj jeszcze waham się, czy na pewno chcę się pożegnać, więc będę wybredna: Miller et Bertaux Spiritus (bardzo, bardzo wybredna będę) (ok. 33/100ml) Scents of Time Ankh (ok.50/100ml) Piver Un Parfum d'Aventure (ok. 38/100ml) Balmain Balmya (ok. 28/30ml) Lacroix Tumulte PH (ok. 30/50ml) (nieaktualne) Gucci Rush PH (50ml bez kilku-kilkunastu psików) Gloria Cacharel Body Mist (ok. 95/100ml) za odlewki dziękuję, natomiast z flakoników interesują mnie głównie moje muszmiecie, więc ciężko będzie mnie czymkolwiek innym skusić, ale można próbować (drewienka, przyprawy, kadzidła, tytonie, ambry, mirry, skóry) dla ułatwienia - lista muszmieciów: Annick Goutal - Ambre Fetiche Annick Goutal - Encens Flamboyant CdG - Hinoki CdG - Harissa CdG - pięcioraczki Escentric Molecules - Escentric 01 Diptyque - L'eau Trois Donna Karan - Chaos Parfum d'Empire - Cuir Ottoman Jozuas Statkevicius - Statkus Durbano - Jade L'Artisan - Tea fo Two Lubin - Idole de Lubin Micallef - Black Sea Micallef - Gaiac Parfum d'Empire - Ambre Russe Serge Lutens - 5 o'Clock Serge Lutens - Arabie Max Mara - Kashmina Touch YSL - M7 Serge Lutens - Chene Lalique - Le Parfum Eau d'Italie - Baume du Doge Parfum d'Empire - Wazamba Kenzo - Amour le Parfum
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-04 o 00:35 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różniaste różności zapachowe szukają domu
cbr
Proszę zajrzyj do moich wątków - może coś wypatrzysz...Pozdrawiam, Di |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Spehora zestaw mini-atomizerków wszystkich Wanilii (generalnie większość 10ml minus 1 psik testowy, Vanille Monoi ok.9,5ml, Vanille Chocolate ok. 8,5ml)
coś u mnie?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Etro
A dokładnie: Etro Sandalo (Dopobarba) (ok. 43/100ml) Etro Etra (ok. 50/100ml) L'Occitane Ambre (ok. 55-60/125ml) L'Occitane Eau d'Iparie (ok. 50/75ml) S. de Saint-Aignan Embruns d'Ambre (50ml bez paru psików) Voluspa Baltic Amber (ok. 50/105ml) Voluspa Burmese Rosewood (ok. 42/105ml) Voluspa Red Amber Incense (ok. 50/105ml) ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Szkoda... ale widzę, że podobne gusta mamy - mogłabym powiększyć mojego wish'a właściwie o wszystkie Twoje ![]() Buziaczki
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-29 o 09:45 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za czekoladowanilie???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 Moze skusisz sie na pozawatkowe kadzidlane Daring EDP Isabella Rosselini 15ml nowe w folii ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Kochana mamtez odlewki eau de Lalique 15ml i moge Ci zrobic 5ml Kashminy Touch |
|
|
|
#6 |
|
perfumove love
|
Z twoich muszmieciów co prawda nie posiadam praktycznie niczego, ale innego badziewia będącego perfumami trochę mam. Może akurat coś wypatrzysz za Etro
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sephorowe wanilie miniatury lub addicta?chociaż odlewkę?
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Vanille Chocolate ok. 8,5ml
mnie interesuje może coś znajdziesz. z Twoich muszemieciów nic niestety nie posiadam
|
|
|
|
#10 |
|
never say no to panda
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
a może Kasmina Touch 90/100 ml za Etrę?
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może Maison Berdoues Santal Opoponax 90/100ml za S. de Saint-Aignan Embruns d'Ambre (ok. 45/50ml) + 5 ml L'Occitane Amber?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

Proszę zajrzyj do moich wątków - może coś wypatrzysz...