|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki kolor włosów wybrać?
Witam
![]() Chciałabym prosić Was o pomoc w zmianie koloru włosów. Od 6 lat farbowałam włosy na blond, co przyczyniło się do ich zniszczenia. ( Fot. 1 do 4) Ostatnio zaryzykowałam i fryzjer położył mi brązową farbę, robiąc jednak wcześniej blond odrost. (Fot.5,6,7) Brązowa farba szybko się zmyła i kolor pozostał nijaki, w którym czuję się fatalnie! (Fot. 7,8,9) W sobotę wybieram się do fryzjera i nie wiem co mam zadecydować. W blond czuję się najlepiej, ale czy ryzykować i niszczyć włosy (co pewnie wiązałoby się z ich obcięciem, a ja chciałam je zapuszczać, jestem wysoka i szczupła myślę że nie pasują mi krótkie włosy) czy zrobić brązowo-blond pasemka ( czy to jest jeszcze modne?), lub może mocno przyciemnić na brąz (a potem częściej farbować aby brąz się nie zmywał). Nie lubię siebie w żółtych włosach a nie cierpię w odcieniach czerwieni – jaki teraz właśnie się pojawił! Moje włosy są cieniutkie ze skłonnością do falowania. Jak są krótkie - po wysuszeniu mam szopę na głowie!! Trudne do jakieś konkretnej fryzury ![]() Proszę poradźcie.
Mój typ urody to raczej wiosna.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor włosów wybrać?
najbardziej podobasz mi sie na 7 zdjeciu,kolor chyba najbardziej Ci pasuje.Blond kloci sie z kolorem Twojej cery jakos
![]() proponowalabym brąz,cos w kierunku tego ze zdjecia.Zwłaszcza jesli przez dlugi czas rozjasnialas i masz zniszczone wlosy. Zainwestuj w dobre maski i odzywki do wlosow,poszukaj w KWC,chwalona jest maska z avon do farbowanych wlosow,z linii sleek line ale to juz profesjonalna,tylko w salonach ew allegro,mleczna odzywka kallos to samo.Jedwab tez by nie zaszkodzil,joanna lub biosilk,ale ten bez alkoholu w skladzie.Mozesz tez przeszukac fora i zrobic maski wlasnej roboty,tez potrafia zdzialac cuda ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem najładniej Ci w kolorku na 7 zdjęciu, więc może taki karmel, lub jasny brąz, no i ja mimo wszystko podcięłabym koncówki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
W blond rzeczywiscie wyglädasz najlepiej
![]() ![]() Jesli niechcesz juz rozjasniac to mysle ze powinnas zostac przy odcieniu naturalnym,w innych odcieniach Cie nie widze. Zetnij koncöwki na calych wlosach i zapuszczaj.Slicznie wyglädasz w kreconych wlosach,az szkoda prostowac i niszczyc ![]() Polecam röwniez forum o pielegnacji wlosöw, ze sklonnosciä do krecenia i puszenia fryzury. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-06-24 o 13:20 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam
Moim skromnym zdaniem najładnije wyglądasz w blondzie tak jak tan zdjątkach numer 3-4,uważam że ten kolorek najbardziej do ciebie pasuje i odmładza ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Zgadzam sie w kreconych wlosach jest swietnie, ale co do koloru mam dylemat. Bardzo ladnie wygladasz na 4 i 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wg mnie pasowałby Ci truskawkowy blond
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
na 7 rewelacja! delikatnie podciąć końcówki i git
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od dawna kupuję preparaty do pielęgnacji włosów tylko w specjalistycznych sklepach fryzjerskich, odżywki, szampony i jedwabie ale... na rozjaśniane cienkie włosy nawet i to nie za dużo pomaga. Nigdy nie farbowałam sama włosów - zawsze robił to fryzjer i tylko na odrostach. Hm.. muszę odnaleźć to forum! ![]() Cytat:
![]() No tak mam dylemat... Cytat:
![]() Mój TŻ też lubi mnie w pokręconych, ale trudno utrzymać mi taką fryzurę w świeżości - jak rozczeszę to mam siano, jak ugniotę ponownie na piankę (lub cokolwiek innego) to są poklejone. Więc jak chce takie nosić to głowa co dzień do mycia ![]() Dziękuję ![]() A jaki to kolor? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.