|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co wziąć, czego nie - wakacje w Tunezji. Rady :)
Witam Drogie Wizażystki
Za 3 tygodnie wyjeżdżam na dwutygodniowe wakacje z moim TŻ do Tunezji - Sousse z biura podróży Sun&Fun Holidays i mam mały problem. Co byście mi doradziły aby wziąć pilnie ze sobą, a co jest zbędne oraz czego unikać na takich wakacjach Oczywiście biorę różnego rodzaju tabletki oraz kremy i balsamy, jednak być może coś mi umknęło, co się może na miejscu okazać problemem. Mam nadzieję, że mi pomożecie. ![]() ![]() Czekam na rady
|
|
|
|
|
#2 |
|
.
|
Dot.: Co wziąć, czego nie - wakacje w Tunezji. Rady :)
- igla, nitka
- krem z WYSOKIM filtrem. filtr np. 8 nie jest wysoki! - cos na oparzenia sloneczne - nakrycie glowy
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

Za 3 tygodnie wyjeżdżam na dwutygodniowe wakacje z moim TŻ do Tunezji - Sousse z biura podróży Sun&Fun Holidays i mam mały problem. Co byście mi doradziły aby wziąć pilnie ze sobą, a co jest zbędne oraz czego unikać na takich wakacjach
Oczywiście biorę różnego rodzaju tabletki oraz kremy i balsamy, jednak być może coś mi umknęło, co się może na miejscu okazać problemem. Mam nadzieję, że mi pomożecie.