|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zrobic to czy nie ?
Kochane wizazynki ;**
Bym chciala napisac dla mojego TZ ( ktorego bardzo kocham )piosenke ale nie wiem czy to jest dobry pomysl... Moj kumpel bardzo dobry ma wlasne studio i zaoferowal mi swoja pomoc ale ja dalej zastanawiam sie nad tymmm. Wpadlam na ten pomysl bo moj chlopak jest 1536 km dalej od de mnie on w pOlsce a ja W ANglii a bym chciala by cos mu bardzo przypominalo o mnie... Kiedys mi powiedzial ze pewna piosenka przypomina mu ans wiec wlasnie dlatgeo wpadlma na pomysl zrobienia z malo pomoca wlasnego utworku co wy na to ?? byscie sie cieszyly z czegos takiego ? czy raczje nie ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zrobic to czy nie ?
raczej bym się nie cieszyła, jeśli to ma być piosenka z serii romantycznych i o miłości.
ale jeśli Twój TZ lubi takie klimaty, to powinno się spodobać. Aczkolwiek bez okazji bym nie dawała mu takich prezentów.
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pisoenka z jakiego gatunku by to miała być?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
W zależności jaka byłaby to piosenka...
Romantyczne miauczenie w wersji hand-made odpada. Jako babka czułabym się zażenowana słuchając tego. A co dopiero facet ![]() Prędzej ucieszyłabym się z piosenki: Hej, młody Junaku smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat...
|
|
#5 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
to ma byc takie na luzie , i arzcej zadnych mega duzych wyznan tylko z dedykacja od de mnie dla niego |
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spox, może okaże się wielkim hitem. kto wie.
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
według mnie to fajny pomysł jezeli masz dosc dobry głos to mysle ze to jest dosc orginalna niespodzianka liczy sie gest
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dziwi mnie reakcja poprzedniczek
ja chyba bym się ucieszyła.. teraz to już sama nie wiem
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym się ucieszyła. Chyba nie jest to powód do zmartwienia?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam nie moglam sie powstrzymac
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym się niesamowicie cieszyła (może dlatego, że mój mężczyzna jest muzykiem...
, a ja mam zboczenie dotyczące twórczych mężczyzn. Ale kobieta? To na pewno dobry pomysł - w końcu, to będzie coś prosto z serca, specjalnie dla niego - to piękne!Dziewczyna mojego kuzyna kiedyś nagrała mu piosenkę (jak ona śpiewa, ale autorem jest ktoś inny. Powiedziała jak bardzo go kocha, potem zaśpiewała)... i powiem, że cieszył się jak dziecko ![]() Ale trzeba umieć śpiewać, bo nie wiadomo co w razie... hm... kiepskiego warsztatu Ale uśmiech na twarzy z pewnością się pojawi ![]() Jak dla mnie bardzo dobry pomysł. |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem jaki jest twój facet, ale jak by dla mnie moja księżniczka nagrała utwór to bym klęknął przed nią na kolanach.
według mnie genialny pomysł! jesteś wielka! o sory, doczytałem że hiphop, troche uroku upada. no ale kwestia gustu. Edytowane przez kwiatki Czas edycji: 2009-06-22 o 22:00 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
hmmm... zależy od Niego, od jego wrażliwości.
Liczy się fakt, że chciałaś dać mu coś osobistego, że sama stworzyłaś, że poświęciłaś czas.. że to od Ciebie dla niego -a nie walory muzyczne.. . Jeśli sama zdecydowałabym się na coś takiego, to chyba tylko z jakiejś okazji.. . Ale to chyba z braku odwagi ![]() Gdybym dostała taki prezent to bym się rozczuliła i wzruszyła
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam mieszane uczucia... Umiesz śpiewać? Jeśli za coś takiego weźmie się osoba zupełnie bez głosu, efekt może być żenująco-komiczny... Może zamiast tego wiersz?
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomysł może i niezły, mój TŻ napisał jedną romantyczną balladkę, umie śpiewać, więc czasem to usłyszę. miło ![]() ale w drugą stronę? no nie wiem...
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się ucieszyła, uważam że jest to bardzo fajny, oryginalny pomysł. Nie bądźcie takimi sztywniakami Wizażanki. Mnie mój mąż na naszym weselu śpiewał piosenkę "Bananowa Kochanka" a ja jemu "Puszek Okruszek" dodam, że głosu nie mamy za grosz oboje, ale za to goście nasi do dziś dnia wspominają i się śmieją. Swego czasu nawet jakiś filmik na you tube latał
Jak mawiali w reklamie "trza mieć trochę fantazji... i pieniędzy" ale czasem i sama fantazja wystarcza
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam bym się cieszyła z piosenki napisanej dla mnie. Uznałabym to za urocze i romantyczne
Myślę, że Twoje uwagi są nieuzasadnione.
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio dla swojego Francuza złożyłam kilkunastominutową piosenkę składającą się z wielu utworów z wyznaniami, o miłości itp. Mój narzeczony był zachwycony
Edytowane przez chiante Czas edycji: 2009-06-23 o 11:59 Powód: . |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się cieszyła bardzo, mój tż tym bardziej.. Ze względu na to czy bylby to hip hop czy coś z romantycznych klimatów..
Jesli już stanęłabym przed takim wyborem to zaspiewałabym i nagrała 'naszą' piosenkę, albo taką którą on lubi.. Może też macie taką tylko waszą piosenkę?
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie podoba taki pomysł
I nawet jak fałszujesz to powinno mu sie podobać
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ani trochę romantyczna nie jestem
ale coś, co miałoby wywołać u niego uśmiech zaśpiewałabym osobiście, coby nie musiał później do tego wracać jak do nagrania Sama bym się cieszyła gdyby zrobił coś takiego dla mnie.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
gadałam z kolegą o tym pomyśle i on także stwierdził, że to bardzo oryginalny prezent. oczywiscie wiele zalezy od wrazliwosci tz i waszych relacji. w sumie gdybym dostala piosenke od nowo poznanego chlopaka czulabym sie zmieszana
ale ja uwielbiam artystów - muzyków. uwielbiałam, kiedy mi tż śpiewał do uszka
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym ogromnie sie ucieszyla. A swojego TŻ znasz najlepiej Ty, wiec wiesz czy sprawi mu to przyjemność. Spróbować nie zaszkodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

ja chyba bym się ucieszyła.. teraz to już sama nie wiem

przepraszam nie moglam sie powstrzymac