|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polecam po weselu w Olsztynie ...
Tak na przyszłość dla innych Par polecam w Olsztynie - jeśli ktoś jest stąd.
- kwiaciarnia na ul Limanowskiego - super kwiatki i przystrojenie - videofilmowanie - p. Olszewski firma Artafilm.pl - foto - j/w - salon ślubny na ul. Dąbrowszczaków - fryzjer, wizaż - u Alka na Starówce - kto jest z Olsztyna to wie gdzie - zespół muzyczny - bezkonkurencyjny GajewskiBand.pl z Olsztyna - restauracja Kolorowa, gdzie odbyła się część biesiadna Polecam i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polecam po weselu w Olsztynie ...
a mozesz cos wiecej powiedziec o tym zespole. W sumie zarezerwowalismy ich termin w ciemno sugerujac sie tylko demowkami i opiniami w necie. Mozesz powiedziec czy gral u Ciebie Pan Darek a wodzirejką była Alicja. Jestem bardzo ciekawa jak poprowadzili wesele. Jesli możesz przeslij mi kilka fotek z zabaw oczepinowych na mojego maila betty_beateczka@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Polecam po weselu w Olsztynie ...
Witam,
U nas grało 3 panów i pani z zespołu ( p. Darka i p. Alicji nie było - mieli zajęty termin ) ale my tak chcielismy ponieważ p. Darek z zespołem prowadził wcześniej 2 wesela w mojej rodzinie. W tej sytuacji chcielismy aby zespół zaproponował nam coś innego, coś czego nie widzieliśmy, co by się nie powielało z innych wesel w rodzinie, dlatego p. Darek zaproponował nam II skład. Kapela sprawdziła się znakomicie, przeprowadzili zabawy i konkursy takie jakich nikt z nas dotąd nie oglądał, muzyka była też na wysokim poziomie, pełno śpiewów przy stole. Ja na waszym miejscu nie miałbym żadnych obaw co do zespołu bo to co robią , wykonują na najwyższym poziomie. Michał i Violeta K. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.