|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Ach jak cudownie!!
![]() ![]() Czujecie to?! Jesteśmy o 2 części wątku starsze i teraz trzecia leci! ![]() Ogłaszam wszem i wobec, iż nasze perypetie wchodzą już w 3 część ![]() Jak zwykle krótka notka na temat tego co w tym wątku znajdziecie: Watek powstał w 2009 roku i od tej pory dzielnie trzymamy się razem. Trzeba przyznać, że wszystkie wizażanki jakie znajdziecie na tym wątku mają nieźle posiekane w głowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W rolach głównych: Aga- profesor magister doktor habilitowany do spraw pocałunków ![]() ![]() ![]() Anastazja- nie wchodź jej w drogę, bo wykorzysta pod domofonem, albo inne straszne swoje sztuczki zastosuje ![]() ![]() Ewelina-matka skupicielka wszystkich żab na bagnie ![]() ![]() Kinia- dumna studentka,która w poniedziałek już wyczekuje weekendu ![]() ![]() Ola-nadworny szlajacz ![]() ![]() Sunset- Paula Damianowa, zawsze okrężną drogą dąży do celu ![]() ![]() Nadziejka- wątkowy ściemniacz ![]() ![]() ![]() Laski jak w tej części sobie nie ulżymy ,to ja jego, zagryziemy kogoś ![]() ![]() Czas start! bierzemy się do roboty i nie ma zmiłuj,ONI nie będą czekać ![]() Uważam wątek za otwarty!
![]() ![]()
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() ![]() no pięknie ![]() witam w nowej 3 części ![]() ![]() ale o tym domofonie to już nie musiałaś wspominać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Padłam
![]() ![]() ![]() ![]() Nadziejko zaje.isty wstęp !! ![]() ![]() ![]() No i witam Was robaczki kochane w kolejnej części ! I życzę sobie i Wam jeszcze milion takich , żebyśmy się tutaj razem trzymały do końca świata i jeden dzień dłużej ! ![]() ![]() ![]() Ahh , aż mi się łezka w oku zakręciła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-17 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pięknieeeeeeee
![]() A już się wkurzyłam bo mi się net rozłączył i nie mogłam się połączyć ![]() Ale jestem ![]() ![]() A teraz zmykam spać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
a dajta mi spokój
![]() ![]() Anastazja- nie mogę o tym zapomniec ![]() Sunset-zwalisz w tym wątku! ![]() ja też Wam i sobei zycze zebysmy tak wydzidziały,że po prostu ogien w szopie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No , przydałoby się nareszcie...zwalić ![]() Oj będzie ogień w szopie ! ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia śpij sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie mogę o tym zapomnieć ![]() przed chwilą wbiła mi się wykałaczka w tyłek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie 8 do zwalenia,więc Ty masz lepiej ![]() a ja na nowy wątek zrobiłam sobie frencha ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() nie dziwie Ci się ![]() tez mu wbij ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha dobrze, że Ci się w trakcie snu nie wbiła, bo byś się chyba z deka przestraszyła ![]() Cytat:
![]() Będziemy sobie razem zwalać w takim razie ![]() ![]() ![]() ![]() Eno , to zaszalałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Ok kochane , ja zmykam w pióra, bo siedzę przy biurku i jest mi trochę zimno ![]() ![]() ![]() Nadziejka pewnie też dzisiaj będzie marzyć ![]() Ps. Deszcz nic nie zelżał ,aż się boję,co zastanę jutro po przebudzeniu ![]() No nic ,dobranoc i do jutra ślicznotki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie,też chcę być sexi lala ![]() ![]() spoko dawaj,juz się wyćwiczyłam i nawet ładny wychodzi ![]() no baa ![]() ![]() miejmy nadzieje,że w nocy przestanie padac ![]() ja idę się wykapać,ogolić,bo mnie nogi nadal i nieustannie swędzą ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cholera! ależeście popędziły ;D
nadziejko piękny wstęp ![]() tak więc życzę wam laski! w tej nowej części żebyście chociaż częściowo osiągnęły swój cel.. żeby ON zaczął na Was patrzeć ![]() ![]() ![]() noo ja wczoraj się uczyłam.. znaczy patrzyłam w tą kartkę i zasnęłam, grafikę dziś sobie odpuszczam bo nie zrobiłam rysunków;d Idę się zaraz wykąpię;D ale wcześniej poskacze sobie;D oh ah ;D Milusińskiego dnia ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się obudzisz, to daj znać, co sobie wyobrażałaś ![]() A co do deszczu, to lało całą noc i leje nadal ![]() Cytat:
![]() Biedula, wykończą Cię na tych studiach ![]() ![]() Kurde nie mogłam wczoraj zasnąć :/ Rozbolał mnie ten ząb, a dodatkowo posmarowałam sobie paszki antidralem i swędziało mnie jak fiks :/ Nie chciałam się szprycować tabletkami przed spaniem, więc po tysiącznej zmianie pozycji i przeanalizowaniu wszystkich spraw w moim życiu, po godzinie męki - zasnęłam ![]() Niestety zbyt długo nie pospałam, bo pies obudził o 7:20 ![]() ![]() Na śniadanko zjadłam owsiankę i jedną kromkę pełnoziarnistego z twarogiem i szczypiorkiem ![]() Masakra , co za pogoda ... Po drodze na siłownię pojadę nad rzekę zobaczyć, jak tam sytuacja, ale pewnie jest 10 x gorzej niż wczoraj, skoro całą noc padał deszcz ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem ![]() zaraz sobie zrobię kawkę ![]() na dworzu strasznie zimno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo pogoda masakryczna , leje jak z cebra
![]() Musiałam pojechać do ciotki, bo trzymała w garażu nasze płytki do kuchni , a prawdopodobnie za kilka godzin zaleje im działkę, więc musiałam zabrać te płytki... Rok temu mieli to samo :/ Masakra !! Potem musiałam przekładać te płytki do garażu , zmokłam cała i się ubrudziłam jak zwierz ![]() Odkryłam nowego lumpa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugie śniadanko mała grahamka z twarożkiem , szczypiorkiem i wędlinką . Dostałam okres nareszcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę łowów już teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zamęczą Cię na tej uczelni ![]() a zyczenia się przydadza,bo na razie nici ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czego ja sobie nie wyobrazałam ![]() ![]() no ładnie ![]() ![]() ![]() za to spałam do 13.30 ![]() ![]() ![]() heheh cwaniara ![]() ![]() u mnie właśnie w radiu mówili ,że u nas na jedynym z osiedli wylała rzeka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo,Ty to chybatam masz całe centrum lumowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() Cholera, nie było mnie w czasie otwarcia ![]() ![]() Dzisiaj moja kumpela wyłowiła w lumpku śliczny sweterek za... 2 zł!!! Masakra... muszę się tam wybrać i złowić wszystko, co się da ![]() ![]() Codziennie jak idę do szkoły to widzę takiego przystojniaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
wiitam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anastazja a jak ogolnie z tz? ![]() ![]() agusia hoho odwazna laska ![]() ![]() kinia..w koncu sie zjawilas ![]() ![]() sunsett ahh...ciagla marzysz i snisz o nim ![]() ![]() nadziejka ty to zawsze na przywitanie rozwalisz ![]() ![]() ![]()
#20 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie jest lumpexów bardzo dużo . Ale nawet nie wiem ,gdzie jest jaki towar, bo chodzę zazwyczaj tylko do jednego. No i teraz zacznę jeszcze do tego drugiego ![]() Cytat:
![]() ![]() No to faktycznie trochę się umordowałaś, zanim zasnęłaś ![]() ![]() Bardzo możliwe, że przez głód nie mogłaś zasnąć , gdzie się podziała kolacja? ![]() ![]() 13:30 ![]() ![]() ![]() Ja nawet nie słucham radia i nie wiem, jak tam sytuacja u mnie, ale kilka godzin temu słyszałam, że ta najbardziej zagrażająca rzeka zaczęła odrobinę opadać... No i chwilowo przestał padać deszcz... Mam nadzieję, że się poprawi ![]() Z tą zimą to wcale nie przesada, u mnie jest tak strasznie zimno, że dzisiaj cały dzień śmigam w zimowej kurtce ![]() Cytat:
![]() ![]() Oo uwielbiam outlety ![]() ![]() ![]() ![]() Olgierdo i Aguś , witamy w nowej części ![]() ![]() A ja niedawno wróciłam z siłki ![]() ![]() ![]() Na siłowni spalone jakieś 700 kcal ( pół godziny oribtrek, pół godziny rowerek, 10 minut stepper , 10 minut bieżnia , + ćwiczenia na atlasie i ćwiczenia z hantelkami ![]() Z jedzeniem nawet w miarę, tzn. od drugiego śniadania (mała grahamka z twarożkiem) nie jadłam nic , dopiero po siłce zjadłam obiad - mikro kotlet mielony , ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Po obiedzie naszło mnie na słodkie, więc wybrałam mniejsze zło i zjadłam małe Danio waniliowe i mały jogurt o smaku owoców leśnych ![]() Na kolację koło 20 zjem jakąś sałatkę i na dzisiaj dość ![]() Nigdzie nie ruszam się dzisiaj z domu, jest straszliwie zimno i nic mi się nie chce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Ola-pamiętamy pamiętamy
![]() Aga-odwazna jestes ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj sprawdziłam pogode na najblizsze dni i ze u mnie od jutra ma nie padac a od czwartku nawet sloneczko zawita ![]() a od czego ten brzuszek tak bolał ![]() ![]() ładnie pocwiczyłas ![]() ![]() ciagnie mnie do słodkiego ![]() ![]() ![]() nauczyłam się połowy prezentacji dopiero ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, ale Ci dobrze... ![]() ![]() No pisałam , że dostałam okres, musiałaś przeoczyć ![]() Po śniadaniu, czyli w porze obiadowej ? ![]() Oo to zrób dla mnie też ! ![]() ![]() No to świetnie Ci idzie ![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie wyszłam z wanieny , wyszorowałam nóżki syreną i taaakie gładziuśkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no rzeczywiscie ![]() ![]() tak dokłądnie, o godzine 15 ![]() mama robi,także wpadaj bez problemu ![]() już piątek bedzie libacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurde byłam wczoraj w rossamnie i nie kupiłam ![]() ![]() ![]() do zycze owocnej nauki ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic się nie dzieje maleńka ![]() ![]() O matko , 15 godzina i śniadanie ![]() ![]() Z Twoim rytmem dnia powinnaś jeść ostatni posiłek o północy ! ![]() Kurcze, jakbyś tak mieszkała bliżej ![]() ![]() Na razie się może zapoznajcie , gwałt zostaw na później ![]() ![]() ![]() ![]() Po łebkach przeglądałam galerię, ale nie trafiłam na żadną jego fotkę.Jak będę miała czas, to przejrzę to dokładnie ![]() ![]() ![]() To nic , kupisz następnym razem ![]() ![]() Hehe dziękuję, przyda się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja w nocy nie jestem głodna ![]() ![]() ![]() no własnie!a takto dupa ![]() ooooo to widze ze nie jestem sama ![]() ![]() ![]() na czole bym napisała i tak bym zapomniała ![]() własnie nadrabiam braki moich zborów piosenek bo ostatnio nic nie sciagałam,ale teraz mam co słuchać ![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie wrocilam z aerobiku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
faktycznie, mroz niesamowity tej wiosny
![]() sunsett ja to cie podziwiam za ta silke ![]() ![]() ![]() nadziejka praca maturalna powinna ci szybko wejsc do glowki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#28 |
Zadomowienie
|
Ola Jaki Kubuś
![]() ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
aa....dluga historia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka-fajnie że poćwiczyłaś, ni ma to jak się porządnie zmęczyć
![]() Aga-pewnie że zagadaj ![]() ![]() Ola- w końcu się pojawiłaś ![]() Sunset-to sporo spaliłaś brawo ![]() ![]() Nadziejka dawaj naleśnika ![]() u mnie na obiad był mielony ziemniaki i mizeria na kolację kanapki z polędwicą serem i ogórem pobiegałam dzisiaj 30 minut, strasznie było zimno ![]() pokłóciłam się dzisiaj z Tż oczywiście o pieniądze, niech się wali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.