|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak to ukryć?
witam!
za kilka dni jadę na wakacje w ciepłe kraje. niestety na twarzy mam kilka czerwonych brzydko wyglądających pękniętych naczynek- w tym jak na złość jedno na samym środku nosa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak to ukryć?
Tzn. ze nie chcesz sie malowac na wakacjach? Bo troche nie rozumiem. A nie mozesz pomalowac tylko nosa? Bo innego wyjascia nie widze. Chyba ze zdecydujesz sie na laserowe usuwanie, bo chyba zaden krem sobie nie poradzi.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Korektor, podklad, puder to raczej jedyny sposob niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jeśli chodzi o same zdjęcia, to ja te, ktore są ładne ale widać że mam np. pryszcza, po prostu poprawiam na komputerze ;-)
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Bardzo sprytnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na już pękniete naczynka nie ma lekrstwa- no chyba że usunięcie laserowe.
Rozumiem,że tam nie będzie ci się chciało malować i w ogole istnieje szansa że makijaż spłynie chociażby przy opalaniu czy kąpieli. Jeśli nie makijaż to jedyne co mi do głowy przychodzi to późniejsza obróbka komputerowa. jeśli masz cere naczynkową polecam używania wysokich filtrów bo jak wiadomo takiej buzi nie powinno sie narazać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych bo naczynek popęka jeszcze więcej niestety
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.