|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hej. Mam do was ogromną prośbę. Ponieważ chciałabym zmienić kolor włosów ale tak naprawde nie wiem czy dobrze robie. Teraz mam swoj naturalny kolor i przyznam, że już troszke mi się znudził. Poprostu potrzebuje zmiany. Chciałabym cos z nimi zrobić,ale sama nie wiem co. Wiem,że pozostawie je długie,ale co z resztą.. Może prosta grzywka? A dodatkowo zmiana koloru myślałam o takim kolorze http://img221.imageshack.us/i/33873893ww6.jpg/ albo cos z ciemniejszym brązem,ale chce naprawde zmiany
![]() http://pl.tinypic.com/view.php?pic=nvuy69&s=5 http://pl.tinypic.com/view.php?pic=xd7b7p&s=5 Bardzo prosze o pomoc jak radzicie mi jakiś inny kolor bądz inną zmiane Proszę o propozycje[/QUOTE] Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-06-25 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo prosze o wasza pomoc!! Potrzebna zmiana od zaraz :D
na ostatniej fotce, nie wiem czy to przez fryzurę, czy miałaś ciemniejsze włosy, ale na takie wyglądają i według mnie w takich by Ci było super, ładnie kolor oczu został wyeksponowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
to przez zdjecie. normalnie mam tak jak na 1 zdjęciu. też myślałam o ciemniejszym,ale naprawde nie wiem na co się zdecydować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hmmm czoła nie masz wysokiego wiec moim zdaniem prosta grzywka odpada...
a skoro nie mozesz sie zdecydować co do koloru, to może na razie zrób sobie delikatne jaśniejsze pasemka.. a jeśli bedziesz się źle czuła w jaśniejszych, to znaczy, że pora na brązy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
o kurde strasznie przypominasz mi jedna dziewczyne z ycd
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo ladnie Ci w takim kolorku jaki mialas na ostatniej fotce.jakos wlasnie bardziej widze Cie w ciemnych kolorach.Pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.