|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Tarot
Tarot przez internet ! / reklama /
Witam serdecznie! Nazywam się Maria. W ciągu 30 lat przez mój gabinet przewinęło się tysiące osób szukających odpowiedzi na swoje pytania i właściwej drogi w życiu. Dzięki Tarotowi znaleźli otuchę i wsparcie w dokonywaniu dobrych wyborów. Od paru lat dzięki Internetowi- ciężko było się wszystkiego nauczyć, ale trzeba iść naprzód z techniką - docieram z dobrym słowem do większej rzeszy ludzi. Niektórzy mówią, że * Nic nie zastąpi wizyty w gabinecie * wcale tak nie uważam. Po pierwsze, w gabinecie trudno się otworzyć przed nieznaną osobą, wyłożyć *kawę na ławę* , przez Internet zawsze można bez wstydu opisać sytuacje. Po drugie, wizyta w gabinecie jest kilka razy droższa ( trzeba opłacić lokal itd ) Po trzecie, słowa wypowiadana przeze mnie w gabinecie mogą Ci umknąć, mogą być źle zrozumiane, przez Internet masz odpowiedź na papierze i zawsze możesz poprosić o wytłumaczenie, wyjaśnienie niektórych kwestii. Wiem, ze nie zawsze karty mówią to, co chcemy usłyszeć, ale mydlenie oczu na nic się nie zda. Jeśli zdesperowana kobieta zadaje mi pytanie: * Jak rozwinie się moja współpraca z szefem, bo nie możemy się dogadać *, a ja widzę jej zwolnienie z pracy, to ta wiadomość pozwoli jej na uprzedzenie faktów, wcześniejsze wzięcie sprawy w swoje ręce i znalezienie nowej pracy. * NIE WIEDZIEĆ TO TRACIĆ CENNY CZAS*. Im szybciej zdasz sobie sprawę z beznadziei sytuacji w jakiej tkwisz, tym prędzej znajdziesz rozwiązanie swoich problemów. A ja ze swojej strony zrobię wszystko, by Ci w tym pomóc. Do rozłożenia kart potrzebne mi Twoje konkretne pytanie, Twoja data urodzenia i 7 cyfr od 1 do 32. Na maila czasami trzeba poczekać nawet 2 dni, ale uwierzcie mi warto, im dokładniej opiszesz swój problem tym bardziej będę mogła Ci pomóc. Pytania typu * Co powiesz o mnie?* po prostu ignoruję. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-07-09 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tarot
hmm.... to nawet ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
hehe, nie sądze.
wróżby przez telefon i internet to śmiech na sali. Cytat:
co innego jak by to był ktoś bliski, któremu nie chcemy się zwierzac ? a wróżysz za darmo ? musi byc tzw. "wymiana", chociażby symboliczny grosik. nie spotkałam się z osobami wróżącymi za darmo, gdyż nie powinno się tego robić. We wszechświecie istnnieje zasada wymiany. Zapłatą za wróżbę może być przysłowiowy grosik na szczęście czy dobra kawa. Ważne jest, aby zaistniała wymiana. Dla wróżącego przyjęcie zapłaty jest wyrazem szacunku dla pracy, którą wykonuje, dla odbiorcy - wyrazem podziękowania i poważnego potraktowania wróżby. można się spytac, żeby wróżka wytłumaczyła to i owo, a jak coś jest dla nas ważne, na pewno to zapamiętamy.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hmm interesujace izastanawiam sie czy nie napisach chodz prawde mowiac podchodze do wrozenia z duzym dystansem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcesz wróżby, idź do wróżki, proste ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no tak ale to pojscie kosztuje a poco mam placic za cos w co niewieze a tu to tylko z ciekawosci
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- czemu tak nedatywnie jestes do tego nastawiona ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Wrozby nie sa darmo. Dodajcie numer GG do listy kontaktow a zobaczycie link do Allegro, gdzie oplaca sie usluge.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ktoś korzysta z bioenergoterapeuty przez kabel ? nie sądze ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to wszystko jeden pies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
no kiedys było cos takiego, albo było nawet niewiem czy to nie to samo ze facet przykładał "ekranu" rece i dotego ludzie nusieli miec butelke wody i dzieki temu ona miala byc uzdrawiajoca to dopiero był pic na wode
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- http://quiz.ownia.pl/magiczna-kula/ znalazłam coś leprzego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio na imprezie znajomy mi o nim opowiadał, szczerze mówiąc - gościa nie kojarze, bo chyba małolata byłam za jego czasów i wtedy oglądałam tylko bajki ![]() bzdura na kółkach, a ludzie pomoc jak zaklęci siedzieli przed telewizorami ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- doczytałam - to Zbigniew, nie Adam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
h e?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.