|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() /
/
Edytowane przez Moniss1616 Czas edycji: 2013-09-14 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
również chciałabym się podłączyć pod wątek. Mam 151cm i ważę 49 kg, czy to jest dużo czy mało jak na mój wzrost .? I również mam rozstępy na piersiach... a to dlatego, że kiedyś przyjmowałam leki po których przytyłam, a następnie schudłam ... mam rozstępy na udach z tyłu kolan i na piersiach ;( nie wiem jak sobie z nimi radzić. Czy jeżeli będę masowała to one po jakimś czasie znikną ? czy trzeba chodzić na jakieś zabiegi ? udać się do lekarza .? nie mam takiego problemu jak koleżanka, że nie mam piersi, bo mam dość duże ale te rozstępy bardzo je szpecą ! pomóżcie !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nie mam piersi,, a mam na nich rozstępy ?!
Z tego co wiem niestety rozstępów nie da się zlikwidować całkowicie a jedynie można je nieco spłycić, sprawić, aby były mniej widoczne...
![]() ![]() Ale nie znam się na tym aż tak bardzo, dlatego najlepiej niech tutaj wypowiedzą się inne dziewczyny ![]() Moniss - nie martw się - masz dopiero 16 lat, a z tego co wiem piersi rosną do 20 roku życia ![]() ![]() ![]() są jeszcze uwarunkowania genetyczne, ale one też czasami (chodź żadko) zawodzą - na moim przykładzie - u mnie w rodzinie KAŻDA kobieta miała/ma się czym pochwalić a ja? Muszę nosić bluzeczki z niezbyt dużym dekoldem, nie wspominając już o pokazaniu się w bikini publicznie ![]() ![]() Dlatego Moniss głowa do góry i dużo cierpliwości ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
/
/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Moniss, piersi Ci jeszcze urosną, więc tym się nie przejmuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie cały mój wywód można streścić w jednym zdaniu: nie przejmuj się, urośnie co ma urosnąć a od cepanu zniknie co ma zniknąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
/
/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Co do piersi, ze mnie się nabijali całe gimnazjum, że jestem deską itd, w wieku 16 lat dopiero mogłam kupić stanik z "prawdziwą" miseczką. Dziś mam naprawdę ładny, jędrny biust, który uważam za mój prawdziwy atut, noszę stanik 75 E. Także nie martw się, wszystko w swoim czasie, jeśli miesiączkujesz wszystko powinno być ok. Jeśli naprawdę się martwisz pójdź do lekarza, nie musisz przecież od razu brać hormonów, może jakieś badania? Nie polecam brać żadnych lekarstw, szczególnie hormonalnych, jeśli lekarz wcześniej nie da skierowania na badania.
Dbaj o siebie ![]()
ehhh Edytowane przez Delave Czas edycji: 2009-06-26 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
/
/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jędrne czemu nie??rozstępy raczej nie znikną ale mogą być mniej widoczne. Rób pompki i zimny prysznic piersiom a staną się jędrniejsze. Niestety nie ma kremu, który usunie Twoje rozstępu.
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
pewnie, krem a może oliwka??
podobno smarowanie oliwką pomaga zapobiegać nowym rozstępom. Mi się wydaje, że najważniejsze w profilaktyce "przeciwrozstępowej" jest utrzymywanie stałej wagi. Jeśli musisz schudnąć rób to powoli, bez szaleństw no i sport! dzięki niemu skóra będzie na pewno jędrniejsza i ładniejsza ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
/
//
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.