|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raczkowanie
|
Ech problem
We wtorek zafarbowałam włosy po raz pierwszy farbą na czerwoną miedź .Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond z domieskami bardzo jasnego brązu.Kolor od tego czasu trochę mi sie wypłukał,wiadać przeswity no i rozjaśnił.Chciałabym zdjąć farbę Elgonem,ale nie wiem co z tego wyjdzie.Nie chciałabym po Elgonie farbować włosow,ani rozjaśniać.Czy istnieje jakaś inna szansa zdjęcia farby ? Płukałam włosy w cytrynie i rumianku. Czy szampony przeciwłupieżowe wypłukuja farbę ? Słyszałam że rudy,nalezy do kolorów które szybko 'blekną'.Co Wy zrobiłyścieby na moim miejscu ? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
nikt nie pomoże ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ech problem
Nie to forum. Powinnaś założyć wątek na Pytaniach do fryzjerki - http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=20
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tez mialam kiedys taki problem. jesli zdjecie farby = to TYLKO u fryzjera. jestes niedoswiadczona i mozesz sobie bardzo zaszkodzic. jesli wystarczy Ci osłabienie intensywnosci, to polecam mocny szampon przeciwłupieżowy, nanieś na mokre włosy, owiń ręcznikiem i spłucz po jakimś czasie (uważaj na reakcje alergiczne, któe niestety mogą się pojawić). istnieją też "szampony oczyszczające", trudno je dostać, ale popytaj w drogeriach. pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Najlepiej nic już sama nie kombinuj tylko idź do fryziera!
Ja tak jakiś czas temu "eksperymentowałam" z włosami i w efekcie musiałam potem obciąć je na krótko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
juz nie musze dekoloryzatowac wlosow bo dzieki samponowi i rumiankowi teraz mam cudny kolore,rozjasniony z refleksami-piękny.
![]()
![]() |
#7 |
Gość
|
to dobrze że Ci wyszlo
![]() ja próbowałam czarny kolor rozjaśnić to teraz ruda jestem hehe |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.