|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zamienniki do gillette venus?
Cześć! Ostatnio kupiłam sobie golarkę gillette venus original. Zanim ją kupiłam sprawdziłam na all koszt wkładów i wydawały mi się niskie. Dopiero teraz, kiedy planuję dokupić sobie zamienne ostrza zauważyłam, że to zamienniki.
Czy kupowałyście może na aukcjach zamienniki? Jakie macie opinie na ich temat? Czy odbiegają dużo od oryginałów? Macie sprawdzonych sprzedających/sklepy, gdzie kupujecie taniej wkłady? Widziałam, że są dość popularne, a sprzedawcy mają dobre opinie. Jak rozpoznać, czy wkłady są oryginalne? Proszę o Wasze rady, bo wiem, że dużo kobiet używa tej maszynki.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienniki do gillette venus?
Najlepiej kupić w drogerii, wtedy na pewno będą oryginalne
Zamienniki bym sobie darowała.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Czy kupowałyście może na aukcjach zamienniki? Jakie macie opinie na ich temat? Czy odbiegają dużo od oryginałów? Macie sprawdzonych sprzedających/sklepy, gdzie kupujecie taniej wkłady? Widziałam, że są dość popularne, a sprzedawcy mają dobre opinie. Jak rozpoznać, czy wkłady są oryginalne? Proszę o Wasze rady, bo wiem, że dużo kobiet używa tej maszynki.

Zamienniki bym sobie darowała.