|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Najlepsi fryzjerz z 10 największych miast
Nie chciałem robić 10 osobnych wątków, żeby nie śmiecić.
Osoby z poniżej wypisanych miast podajcie mi proszę Waszych najlepszych fryzjerów/stylistów. Z pewnością miłe będzie dla mnie, jeżeli napiszecie jakiś komentarz argumentując dlaczego jest najlepszy (zdobyte nagrody, pokazy itp ew. jakość w porównaniu z ceną - choć niech to nie będzie główny wyznacznik) Oto miejsca: Warszawa Kraków Katowice Wrocław Poznań Łódź Rzeszów Gdańsk Szczecin Białystok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Najlepsi fryzjerz z 10 największych miast
Och
![]() Każdy kto wspomoże tą inicjatywę zostanie dodany do autorów artykułu (i z jakiego forum 'pochodzą') ewentualnie później możemy wymienić się blogami i wspierać się nawzajem ![]() Tekst będzie opublikowany na blogu o socialshoppingu: socialshopping.pl Pozdrawiam i proszę śmiało chwalić się kunsztem fryzjerstwa Waszego miasta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsi fryzjerz z 10 największych miast
Gorąco polecam salon Trendy w Poznaniu na ulicy Katowickiej 53B.
Byłam zachwycona tym co wyczarował na mojej glowie pan Dawid ![]() Cena za farbowanie i ciecie, włosy średnie 183 zł po studenskiej zniżce :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.