|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
muzyka na imprezęWitajcie ![]() Do rzeczy ;> Jestem w trakcie tworzenia 'plejlisty' na osiemnastkę i tutaj chciałabym Was prosić o pomoc.. Normalnie nie słucham muzyki typu disco polo, a wiadomo, że przy takiej większość się bawi ( i ja też ). Imprezka jest mała (ok 40 paru osób) najbliższa rodzina i grono przyjaciół- także towarzystwo mieszane, wszyscy lubią i potrafią się bawić.. aale doskonale wiadomo, że jeśli nie będzie odpowiedniej muzyki- nikt się nie ruszy, albo impreza szybko się zakończy, a tego bym nie chciała. ;> Tak więc Kochani, pomóżcie jeśli coś Wam przychodzi na myśl ;> Ściagam własnie jakieś piosenki, ale bedzie tego za mało.. Jakiej muzyki potrzebuję? Chodzi mi głównie o rytmy przy których nogi same się rwią do tańca.. Szybsze i wolniejsze ( wiecej tych szybszych) Bardzo ucieszyłyby mnie kawałki w stylu 1. alicetea-jamajka 2. ewr- dotknąć cię 3. jamal- słońca łan ale także 1. enej- symetryczno-liryczna 2. maxel - lekcja miłości 3. megam- pomaranczowe lato ucieszą mnie też utwory lekko rockowe, starsze i nowsze ;> Remixy odpadaja tak jak i klubowe łupanki, chodzi o to, żeby się z każdym powygłupiać a nie skakać tylko do góry ;d ( wiem, że nie wszystkie takie są) Wiem, że ciężko będzie znaleźć kogoś, kto lepiej zna takie klimaty, ale mam nadzieję, że kilkoro z Was ma jakieś discopolowe nutki przy których pupa hula ;> I tak, żeby nie było ;> 1. Czy mogłabyś/mógłbyś podać najlepiej kilka tytułów piosenek podobnych do wymienionych wyżej? 2. jaki jest Twój stosunek do disco polo - a także ogólnie- muzyki, do której dobrze sie tańczy? Wszystkim, którzy odpowiedzą dziekuję z góry Mam nadzieję, że wymiana zdań będzie kulturalna, czyt. jeśli ma popłynąć diss na ten rodzaj muzyki czy cokolwiek to lepiej zachować swoje zdanie dla siebie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: muzyka na imprezę
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moja 18-tkowa lista z 2006 roku:
Bob Sinclair - Love Generation (Original Mix)(1) 01 - Counting Crows - Accidentally in Love.mp3 01 Novaspace - Beds are Burning (Radio Edit).mp3 01[1].+Shaggy+feat.+Rih+Roh+-+It+Wasn't+Me.mp3 01_gigi_dagostino_-_lamour. – 02-Dzień dobry kocham Cię.mp3 02[1].AD LIBS - The Boy From New York City.mp3 06. Jamal - Policeman (feat. Jambojet, U.S.P.M.).m 08+Save+Your+Kisses+For+M e.mp3 08-Czarny chleb i czarna kawa.mp3 1. All Star.mp3 10 Cha Cha Twist ,roger Alan Wade.mp3 17[1].+BARACUDA+-+ASS+UP.mp3 Afric Simone - Hafanana.mp3 - 02Ally+McBeal+-+My+Soul.mp3 - Baby work out , Jackie Wilson.mp3 Black+Eyed+Peas++-+Pump+It.mp3 Blog+27+-+Hey+Boy.mp3 blur 2.mp3 Bolter+-+Daj+mi+tę+noc.mp3 Boney M - Rasputin.mp3 Elvis Presley - Tutti Frutti.mp3 Elvis Presley Vs Junkie Xl - A Little Less Convers -Hurt+-+Załoga+G.mp3 Junior+Senior+-+Move+Your+Feet.mp3 Kelis - Trick Me.mp3 Król+Lew+-+In+The+Jungle.mp3 Lemar+-+If+there's+any+justice+i n+this+world.mp3 Like a virgin.MP3- madonna Loona - Bailando.mp3 Madagaskar - Wyginam śmiało ciało.mp3 madonna - sorry.mp3 Madonna-Hung Up.MP3 Mariah Carey - It'S Like That(Feat Jermaine Dupri Moloko+-+Sing+It+Back.mp3 O[1].Zamknięty+-+Party.mp3 Oldies - Leslie Gore - Its My Party.mp3 PAPA+ROACH+-+Getting+Away+With+Murder .mp3 Pussycat_Dolls_-_01_-_Dont_Cha_feat._Busta_Rhy mes. Rihanna-Rihanna-01-Pon De Replay.mp3 Rock DJ , Robbie Williams.mp3 Stereoliza - x.y.z.mp3 Sugababes Push The Button.mp3 The Rolling Stones - Satisfaction.mp3 The+Rubettes+-+I+Can+Do+It.mp3 Uniting Nations feat[1]. Laura More - Ai No Corrida Vaya_Con_Dios_-_06_-_Nah_Neh_Nah.mp3 Wu Tang Clan - Gravel pit.mp3 just5 spice girl ![]() backstreet boys też było ![]() Discopolo jest super do hulania :d U mnie było oczywiście: boys- jesteś szalona http://www.youtube.com/watch?v=yhlvvExz9Js to ![]() teraz dodałabym pewnie weekend - ona tańczy dla mnie z jamala to ja policemana lubiłam http://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE gossip- do tego tyłek się rwie ![]() Ludzie jak popiją będą tańczyć do wszystkiego
|
|
#4 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muzyka, jak muzyka, kazdy niech słucha to co lubi, a ja napisałam, że nie znam się na tej muzyce, bo nie słucham takiej .. mam tylko jakieś klasyki, który każdy chcąc-niechcąc- zna ( typu boys- jesteś szalona) ;> do mojej muzyki to rodzinka musiałaby przyodziać glany żeby nie zginać w pogo.. takze no.. ogólnie nie o takie wypowiedzi mi chodzi... tylko tytuły ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzeniona
|
Dla mnie najlepszy sposób na imprezową muzykę, to napisać do każdego gościa z prośbą o podanie 3-5 ulubionych piosenek. Najlepiej bawisz się przy muzyce, którą lubisz, poza tym kiedy zobaczysz powtarzające się typy będziesz wiedziała, w jakim gatunku gustują goście.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko, co wymienili już jest na liście ;> dlatego podałam przykładowe piosenki w pierwszym poście, że coś mniej więcej w ten deseń
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałaś o "nasz stosunek do disko polo", więc chyba sama nie wiesz, o jakie wypowiedzi Ci chodzi, ale ok.
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie przesadzaj z disco polo
Fajnie się przy takich piosenkach powygłupiać, ale wszystko z umiarem. Ostatnio byłam na urodzinach, gdzie właśnie sama taka muzyka leciała i mało osób tańczyło...
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
uszy by mi zwiędły przy ciągłym disco ;> mieszam z reggae, troche punku, popu, rocka ;>
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Popieram, takie discopolowe wstawki są fajne, ale z umiarem
![]() Na zaproszeniach na swoją imprezę dopisałam prośbę o wysłanie mi trzech piosenek, przy których dana osoba najlepiej się bawi, do nich dorzuciłam te, które lubiłam JA (mój osobisty hit osiemnastkowy, który był wręcz hymnem imprezy to 'girls just wanna have fun' C. Lauper, co było zrozumiałe, bo na imprezie bawiło się 30 samych kobitek )
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
A ja spisałam playlisty z RMF, Zetki, Eski, itp., (bo ja słucham w zasadzie tylko jazzu, bluesa i klasycznej). A te stacje puszczają w końcu muzykę, która pasuje większości i jest "modna".
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja zawsze słucham i szukam muzyki w takiej fajnej aplikacji muzycznej Deezer. Jeśli chcesz skorzystać to podaję link dla Ciebie: xxx
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-15 o 20:13 Powód: Reklama |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
HEJ !!!
Może ktoś z was będzie wiedział lub znał : a wiec szukam pewnej piosenki pamiętam że śpiewała to kobieta a w refrenie się przewijało : naj na na na naj na na na tara tita na na na.. i gdzieś tam w pewnym momencie był głos męzczyzny jakby Pitbulla tak mi siedzi w głowie i za nic nie mogę tego znaleźc.. to była taka fajna piosenka, rytmiczna.. Prosze bardzo o pomoc jakby ktoś znał ^^ Buźka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

). Imprezka jest mała (ok 40 paru osób) najbliższa rodzina i grono przyjaciół- także towarzystwo mieszane, wszyscy lubią i potrafią się bawić.. aale doskonale wiadomo, że jeśli nie będzie odpowiedniej muzyki- nikt się nie ruszy, albo impreza szybko się zakończy, a tego bym nie chciała. ;> 

Fajnie się przy takich piosenkach powygłupiać, ale wszystko z umiarem. Ostatnio byłam na urodzinach, gdzie właśnie sama taka muzyka leciała i mało osób tańczyło...