|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
muzyka na imprezęWitajcie ![]() Do rzeczy ;> Jestem w trakcie tworzenia 'plejlisty' na osiemnastkę i tutaj chciałabym Was prosić o pomoc.. Normalnie nie słucham muzyki typu disco polo, a wiadomo, że przy takiej większość się bawi ( i ja też ![]() Tak więc Kochani, pomóżcie jeśli coś Wam przychodzi na myśl ;> Ściagam własnie jakieś piosenki, ale bedzie tego za mało.. Jakiej muzyki potrzebuję? Chodzi mi głównie o rytmy przy których nogi same się rwią do tańca.. Szybsze i wolniejsze ( wiecej tych szybszych) Bardzo ucieszyłyby mnie kawałki w stylu 1. alicetea-jamajka 2. ewr- dotknąć cię 3. jamal- słońca łan ale także 1. enej- symetryczno-liryczna 2. maxel - lekcja miłości 3. megam- pomaranczowe lato ucieszą mnie też utwory lekko rockowe, starsze i nowsze ;> Remixy odpadaja tak jak i klubowe łupanki, chodzi o to, żeby się z każdym powygłupiać a nie skakać tylko do góry ;d ( wiem, że nie wszystkie takie są) Wiem, że ciężko będzie znaleźć kogoś, kto lepiej zna takie klimaty, ale mam nadzieję, że kilkoro z Was ma jakieś discopolowe nutki przy których pupa hula ;> I tak, żeby nie było ;> 1. Czy mogłabyś/mógłbyś podać najlepiej kilka tytułów piosenek podobnych do wymienionych wyżej? 2. jaki jest Twój stosunek do disco polo - a także ogólnie- muzyki, do której dobrze sie tańczy? Wszystkim, którzy odpowiedzą dziekuję z góry ![]() Mam nadzieję, że wymiana zdań będzie kulturalna, czyt. jeśli ma popłynąć diss na ten rodzaj muzyki czy cokolwiek to lepiej zachować swoje zdanie dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: muzyka na imprezę
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja 18-tkowa lista z 2006 roku:
Bob Sinclair - Love Generation (Original Mix)(1) 01 - Counting Crows - Accidentally in Love.mp3 01 Novaspace - Beds are Burning (Radio Edit).mp3 01[1].+Shaggy+feat.+Rih+Roh+-+It+Wasn't+Me.mp3 01_gigi_dagostino_-_lamour. – 02-Dzień dobry kocham Cię.mp3 02[1].AD LIBS - The Boy From New York City.mp3 06. Jamal - Policeman (feat. Jambojet, U.S.P.M.).m 08+Save+Your+Kisses+For+M e.mp3 08-Czarny chleb i czarna kawa.mp3 1. All Star.mp3 10 Cha Cha Twist ,roger Alan Wade.mp3 17[1].+BARACUDA+-+ASS+UP.mp3 Afric Simone - Hafanana.mp3 - 02Ally+McBeal+-+My+Soul.mp3 - Baby work out , Jackie Wilson.mp3 Black+Eyed+Peas++-+Pump+It.mp3 Blog+27+-+Hey+Boy.mp3 blur 2.mp3 Bolter+-+Daj+mi+tę+noc.mp3 Boney M - Rasputin.mp3 Elvis Presley - Tutti Frutti.mp3 Elvis Presley Vs Junkie Xl - A Little Less Convers -Hurt+-+Załoga+G.mp3 Junior+Senior+-+Move+Your+Feet.mp3 Kelis - Trick Me.mp3 Król+Lew+-+In+The+Jungle.mp3 Lemar+-+If+there's+any+justice+i n+this+world.mp3 Like a virgin.MP3- madonna Loona - Bailando.mp3 Madagaskar - Wyginam śmiało ciało.mp3 madonna - sorry.mp3 Madonna-Hung Up.MP3 Mariah Carey - It'S Like That(Feat Jermaine Dupri Moloko+-+Sing+It+Back.mp3 O[1].Zamknięty+-+Party.mp3 Oldies - Leslie Gore - Its My Party.mp3 PAPA+ROACH+-+Getting+Away+With+Murder .mp3 Pussycat_Dolls_-_01_-_Dont_Cha_feat._Busta_Rhy mes. Rihanna-Rihanna-01-Pon De Replay.mp3 Rock DJ , Robbie Williams.mp3 Stereoliza - x.y.z.mp3 Sugababes Push The Button.mp3 The Rolling Stones - Satisfaction.mp3 The+Rubettes+-+I+Can+Do+It.mp3 Uniting Nations feat[1]. Laura More - Ai No Corrida Vaya_Con_Dios_-_06_-_Nah_Neh_Nah.mp3 Wu Tang Clan - Gravel pit.mp3 just5 spice girl ![]() backstreet boys też było ![]() Discopolo jest super do hulania :d U mnie było oczywiście: boys- jesteś szalona http://www.youtube.com/watch?v=yhlvvExz9Js to ![]() teraz dodałabym pewnie weekend - ona tańczy dla mnie ![]() z jamala to ja policemana lubiłam http://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE gossip- do tego tyłek się rwie ![]() Ludzie jak popiją będą tańczyć do wszystkiego ![]()
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
muzyka, jak muzyka, kazdy niech słucha to co lubi, a ja napisałam, że nie znam się na tej muzyce, bo nie słucham takiej .. mam tylko jakieś klasyki, który każdy chcąc-niechcąc- zna ( typu boys- jesteś szalona) ;> do mojej muzyki to rodzinka musiałaby przyodziać glany żeby nie zginać w pogo.. takze no.. ogólnie nie o takie wypowiedzi mi chodzi... tylko tytuły ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzeniona
|
Dla mnie najlepszy sposób na imprezową muzykę, to napisać do każdego gościa z prośbą o podanie 3-5 ulubionych piosenek. Najlepiej bawisz się przy muzyce, którą lubisz, poza tym kiedy zobaczysz powtarzające się typy będziesz wiedziała, w jakim gatunku gustują goście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapytałaś o "nasz stosunek do disko polo", więc chyba sama nie wiesz, o jakie wypowiedzi Ci chodzi, ale ok.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tylko nie przesadzaj z disco polo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Popieram, takie discopolowe wstawki są fajne, ale z umiarem
![]() Na zaproszeniach na swoją imprezę dopisałam prośbę o wysłanie mi trzech piosenek, przy których dana osoba najlepiej się bawi, do nich dorzuciłam te, które lubiłam JA ![]() (mój osobisty hit osiemnastkowy, który był wręcz hymnem imprezy to 'girls just wanna have fun' C. Lauper, co było zrozumiałe, bo na imprezie bawiło się 30 samych kobitek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja spisałam playlisty z RMF, Zetki, Eski, itp., (bo ja słucham w zasadzie tylko jazzu, bluesa i klasycznej). A te stacje puszczają w końcu muzykę, która pasuje większości i jest "modna".
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja zawsze słucham i szukam muzyki w takiej fajnej aplikacji muzycznej Deezer. Jeśli chcesz skorzystać to podaję link dla Ciebie: xxx
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-15 o 19:13 Powód: Reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
![]()
HEJ !!!
Może ktoś z was będzie wiedział lub znał : a wiec szukam pewnej piosenki pamiętam że śpiewała to kobieta a w refrenie się przewijało : naj na na na naj na na na tara tita na na na.. i gdzieś tam w pewnym momencie był głos męzczyzny jakby Pitbulla ![]() tak mi siedzi w głowie i za nic nie mogę tego znaleźc.. to była taka fajna piosenka, rytmiczna.. Prosze bardzo o pomoc jakby ktoś znał ^^ Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.