|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jak udekorować?
Kupiłam sobie tablicę korkową lecz nie mam pomysłu co na niej zawiesić i jak. Przeglądałam wątki ale nie znalazłam żadnych fotek. Może pokażecie swoje udekorowane tablice korkowe???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak udekorować?
nie no chyba po to jest głównie taka tablica żeby przypinać sobie różne głupotki, które nam się podobają (wycinki, cytaty) czy tam pamiątki - kartki, bilety, zdjęcia itp których nie da się eksponować przez włożenie w ramkę czy położenie na półce
jak lubisz porządek to przyczepiać w rządkach albo np podzielone tematycznie, poprzyklejane do kolorowych papierowych prostokątów, a jak nie to przypiac rozrzucone chaotycznie trudno żebyś na takiej tablicy wieszała cudze zdjęcia znalezione w neciee albo czyjeś ulubione przedmioty zwaszcza że zupełnie nie napisałaś co lubisz i co ci się podoba, to już nie ma szans żebyśmy ci coś zzaproponowały
Edytowane przez ..::anvastra::.. Czas edycji: 2009-07-06 o 16:56 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to tablica korkowa, ale pomysł fajny(znaleziony tu na forum).
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem pownnas najpierw pomylec czy to maja byc twoje zdjecia czy moze rysunki xdd albo cytaty no wlasnie..;d :P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym by to były i zdjęcia i cytaty ale jakoś to dekorowanie tablicy mi nie wychodzi. Najchętniej wzorowałabym się na fotkach waszych.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poprzeglądaj sobie to podforum albo jakieś blogi o scrapbookingu, może coś ci się spodoba (jest tego mnóstwo, więc napewno łatwiej coś znajdziesz i wybierzesz niż propozycje tablic |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
moja tablica korkowa wylądowała na biurku
została zdemontowana z ramek przybita w blat :P hehe jakoś mi się tak wymyśliło... trochę się strzępi.. wiec jakby co polecam obicie tasiemką jakąś albo czymś co by zapobiegło niszczeniu.... ramka drewniana się nie nadawała. Miałabym na rękach straszne od gnioty |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

zwaszcza że zupełnie nie napisałaś co lubisz i co ci się podoba, to już nie ma szans żebyśmy ci coś zzaproponowały