|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rozmiar buta 42
Witam!
dziewczyny, które nosicie buty w rozmiarze 42 i większym piszcie. Dzielmy się informacjami o sklepach gdzie można dostać taki rozmiar, bo jednak większość sklepów ma rozmiarówkę do 40 max 41 :-( Mile widziane adresy sklepów i bezcenne uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rozmiar buta 42
Deichmann - jest tam naprawdę maa butów w tym rozmiarze - balerinki, sandałki, gladiatorki,czółenka,adid asy
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
w ryłko jest półka ze skrajnymi rozmiarami
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja nosze nuumer 42
![]() buty kupuje w deichmanie lub sklepie humanik ![]() A zna ktos moze na allegro jakis sprzedawcow, ktorzy maja duze rozmiary? ![]() ![]() Nielubie swojej stpy;(
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5935403 buciki fajne szczególnie te z kokardką ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja tez buty kupuje w deichmannie ...ale w tym sezonie nie upatrzyłam tam nic co by mnie zachwyciło dlatego szukam tez innych miejsc.
w Aldo są rozmiary do 42,5 ale niestety w moim mieście nei ma tego sklepu ![]()
Pewien indiański chłopiec zapytał kiedyś dziadka: - Co sądzisz o sytuacji na świecie? - Czuję się tak, jakby w moim sercu toczyły walkę dwa wilki. Jeden jest pełen złości i nienawiści. Drugiego przepełnia miłość, przebaczenie i pokój. - Który zwycięży? - Ten, którego karmię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja tak samo tylko w deichmannie
troche to jest chore ze nie mozna dostac u nas butow z takimi duzymi rozm, ale tak to jest u nas z wszystkim nawet fane ciuchy w wiekszych rozmiarach to jest problem! bedac za granica to takie rozmiary to jest norma i jest ich pelno tak jak 38, 36 czy inne
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a ja dla odmiany powiem (jako posiadaczka 41-2) ze prawie wszedzie mozna znalezc bo to zalezy od rozmiarowki
![]() ![]() ten temat byl poruszany na mym watku dla wysokich wizazanek, warto tam zajrzec na pierwsze strony ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mój nowy nabytek. Głos rozsądku podpowiedział że czasami trzeba odpocząć od wysokich obcasów
![]()
Pewien indiański chłopiec zapytał kiedyś dziadka: - Co sądzisz o sytuacji na świecie? - Czuję się tak, jakby w moim sercu toczyły walkę dwa wilki. Jeden jest pełen złości i nienawiści. Drugiego przepełnia miłość, przebaczenie i pokój. - Który zwycięży? - Ten, którego karmię |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam dzisiaj w Deichamannie dużo butów na przecenie właśnie w rozmiarach 42/43-były mokasynki,sandały i adidasy, średnio po ok. 50 zł
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie chciałam czarnych bo już inne klapeczki mam czarne
![]() ![]() ...jedyne nad czym bardzo ubolewam to piękne drewniaczki które są tylko do rozmiaru 41 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Albo ogolnie jakies inne balerinki ? Jakos szukam na allegro i nic mi sie nie podoba a jak sie podoba to oczywiscie za male :/ załamka poprostu ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja tez mam zalame zawsze wtedy gdy mam kupowac buty
![]() dobrez ze jest ten Deichman ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ten sam problem i ten sam sklep- deichmannie
duży wybór i fajne ceny. zawsze coś się znajdzie ![]() mimo, ze ogólnie akceptuję to jaki mam rozmiar, to dziś się załamałam, bo znalazłam śliczne buty i chyba nie bedzie rozmiaru. są podobne do tych http://www.trendz.pl/files/imagecach...DEO1175505.jpg
27.11.2009 - pierwsza randka ![]() 02.08.2012 - nasz ślub ![]() 25.03.2013 - me + you = Sławek ![]() Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2009-06-09 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
nie rozumiem czemu zamartwiace się, że nie można dostać butów w rozmiarze 42. ja również mam 42 i w ogóle nie mam z tym problemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
nie martw sie
![]() ![]() a ja mam 41,5 ![]() ![]() A gdy są normalne to 42 ![]() A liczę sobie ok. 178 cm ![]() ![]() Aha.. i buty kupuję w deichmannie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulinana Czas edycji: 2009-06-30 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
deichmann i CCC np z inblu lub lasocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
masz racje ; ( ostatnio byłam z tą kuzynką na zakupach i sie spytała chyba w croppie czy w housie czy mają buty rozmiar 41 to sprzedająca oczy jak 5 zł i sie pyta: co ? takie duże ? ![]() ![]() bo sama chodziła w dziecięcych ![]() ![]() Edytowane przez paulinana Czas edycji: 2009-06-30 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chyba że z zasłoniętymi palcami, troche cisną ale sie rozchodzą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- pocieszam sie tym że gdy pytam o rozmiar buta 41 lub większe, sprzedający mówią że producenci powinni robić takie rozmiary bo coraz częściej ludzie o takie pytają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z reguły w moim miasteczku też się nie pytam, bo wiem, że tam obuwie mają góra do 39 ![]() ![]() ![]() Ja w liceum miałam koleżanke o rozmiarze nogi 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w zyciu niechciałabym mieć 46... już sie ciesze ze mam 42 ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- a pamietasz tak mniej wiecej ile miala wzrostu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
No i jest tylko Deichmann, czasem jakieś paskudztwa w bacie i hmm ryłko. W CCC moim zdaniem rozmiarówka jest znacznie zaniżona, w 41 to nie dało wogole stopy wlozyc ;p W tym roku kolekcja w deichmannie mysle ze coś im nie wyszła :P
A tyle fajny bucików zawsze mi sie podoba w heavy duty, housie, albo choćby h&m czy new yorker i nic :/ Czem ci od Deichmanna nie mogą zrozumieć żeby zaprojektowąc coś "ładniejszego" i podobnego do tych bucikow w innych sklepach :P :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
ostatnio, jak chciałam sobie kupić sandałki w CCC to były tylko rozmiary 41
![]() palce wystawały bo but był za mały... ale adidasy kupiłam w CCC podajże w tamtym roku, czarne z rzepami, ale to z troszke dłuższymi czubkami ale nie za bardzo żeby nie wyglądało śmiesznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady przecież w deichmannie można dostać fajne modele, gladiatorki, koturny itp. babciowe i brzydkie to są w ryłko.. w bacie 42 robia tylko te najbrzydsze :| raz tylko trafiłam na wyprzedaży na swój rozmiar fjanych balerinek.. a byłam ostatnio 3 dni w angli to praktycznie w każdym sklepie 42 rozmiar :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.