|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki "za grosze"- ktore Was zachwycily.....
Witam Kobietki...
Temat-jak wyzej ![]() Moje typy: 1.puder kryjacy "Dermacol" 2.blyszczyk 3D Eveline 3. samoopalacz Eveline 4.krem oliwkowy-ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Kosmetyki "za grosze"- ktore Was zachwycily.....
Balsam do ust Tisane
Krem brązujący Ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Taki watek już byl
![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...06#N1094670728 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
调解人
|
Lakier do paznokci Celia. Nie odpryskuje. Trzyma się nawet do 1 tygodnia!
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was wszystkie,ja po raz pierwszy...Krem Ziaji Kozie mleko,do twarzy,poza tym zwukła maść witaminowa dostępna w każdej aptece za 2 zł.Dwie najtańsze rzeczy z mojej łazienki,a zarazem najskuteczniejsze.pozdraw iam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
aleksandrax napisał(a):
> Witam Was wszystkie,ja po raz pierwszy...Krem Ziaji Kozie mleko,do twarzy,poza tym zwukła maść witaminowa dostępna w każdej aptece za 2 zł. A do czego słuzy maść witaminowa? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja lubie błyszczyki do ust Goden Rose z drobinkami-tak dlugo sie trzymaja, swietne kolory, a poza tym polysk niesamowity!Mam tez cienie inglota i lakiery-tez godne polecenia.Na codzien uzywam balsamu Ziaja-brazujący.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Maść witaminowa jest niezastąpiona przy spierzchniętych ustach,poobgryzanych skórkach wokół paznokci,przesuszonej skórze...i jeszcze cała masa zastosowań.Zawodowo zajmuję się makijażem.Czasem{najczęśc iej oczywiście w zimie}przychodzą do mnie dziewczyny ze straszliwie spierzchniętymi ustami.Przyznaję,że czasem bez maści wit. byłoby cienko....Pozdrawiam.
Hyang napisał(a): > aleksandrax napisał(a): > > Witam Was wszystkie,ja po raz pierwszy...Krem Ziaji Kozie mleko,do twarzy,poza tym zwukła maść witaminowa dostępna w każdej aptece za 2 zł. > A do czego słuzy maść witaminowa? ![]() > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ooooooo tak maść witaminowa w zimie na usta,skrzydełka zakatarzonego nosa, na pięty,kolana,łokcie
![]() -balsam pielęgnacyjny inglot o smaku malin -dobry i tani, ładnie błyszczy ma super zapach i seksownie wygląda na ustach ![]() - lakiery oriflame visions za 6zł w promocji w delikatnych dziewczęcych kolorach,dobrze sie rozkładają i długo trzymają -maseczka oceanca aa z zieloną glinką i olejem avocado - balsam na moją skórę ok 12 zł -krem nagietkowy ziaja 3 zł -tonik zielona herbata bielendy ok 7 zł -żele arko ok 4 zł obłędnie pachną i pienią się -balsam venus z olejem winogronowym i zieloą herbatą ok 5 zł pojemny i ładnie pachnie do tego nawilża bardzo dobrze ![]() -puder sypki rozświetlajacy hean warto wypróbować ok 10 zł -cienie wibo,inglot i maybelline do 10 zł -eris cała pomarańczowa seria ![]() i moje ulubone olejki kąpielowe bielendy ![]() ![]() ![]() więc jak widać za małe pieniązki można wybrać coś dla siebie co będzie i tak nas zachwycało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak do tej masci witaminowej....
![]() czy stosuje sie ja takze na gojenie sie ranek (chodzi mi o male strupki bo syfkach)? i czy mozna stosowac na nieco wieksze powierzchnie, np. cala brode i nie zatka porow? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a jakie ma witaminy?? wit.A
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
tu coś znajdziesz:
http://216.239.59.104/search?q=cache...TF-8&inlang=pl pozdrawiam sari ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
młodaa napisał(a):
> Ja tak do tej masci witaminowej.... ![]() > czy stosuje sie ja takze na gojenie sie ranek (chodzi mi o male strupki bo syfkach)? i czy mozna stosowac na nieco wieksze powierzchnie, np. cala brode i nie zatka porow? > > pozdrawiam ![]() no syfki proponuję maść cynkową jest gęsta i pomaga przy gojeniu ranek po wypryskach równocześnie je zwalcza (długotrwały proces hehe), jest gęstw więc najlepiej stosowac na noc i umiarkowaną ilość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
aleksandrax napisał(a):
> Maść witaminowa jest niezastąpiona przy spierzchniętych ustach,poobgryzanych skórkach wokół paznokci,przesuszonej skórze...i jeszcze cała masa zastosowań.Zawodowo zajmuję się makijażem.Czasem{najczęśc iej oczywiście w zimie}przychodzą do mnie dziewczyny ze straszliwie spierzchniętymi ustami.Przyznaję,że czasem bez maści wit. byłoby cienko....Pozdrawiam. Dzięki za odpowieź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
![]() stronke juz widzialam, ale wlasnie probowalam cos wiecej znalezc, w szczegolnosci to, czy moze zatykac pory, no ale moze nie od razu przynajmniej ![]() Co do masci cynkowej lub pasty to nei dzialaja na mnie, wiec szukam czegos innego, choc na razie w gojeniu sprawdza mi sie krem Ephiteliale (czy jak sie to pisze), tylko troche drogi jest pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dziekuje slicznie za wszystkie odpowiedzi !...i prosze o jeszcze
![]() ![]() Buziaki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
właśnie zapomniałam dodać
![]() ![]() ![]() jeszcze na uwagę zasługują kremy Daxa do twarzy i ciała malinowuy i czekoladowy bardzo ciekawe i w sam raz na codzień ![]() fajny jest również krem erisu Lirene Duo C i mój absolutny hit kremy Iwostinu ![]() polecam też kąpielowe On line - forte sweden ![]() no i coś dla stóp peeling-krem do stóp No36 PharmyCF ok 3 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czyli ta maść witaminowa zawiera w zasadzie tylko witaminę A?
Ja mam krem z witamina A tej samej firmy w różowej tubce. Czy ta maść ma mniej więcej takie samo działanie? Bo zastanawiam się czy nie kupić tej maści z myślą o skrzydełkach mojego wiecznie zkatarzonego noska.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja od maści cynkowej wolę pastę cynkową, równie tania, a moim zdaniem lepsza. Kładę delikatną warstwę na maseczkę nawilżającą (taką bez zmywania) lub na krem na noc i już.
Kładę na całą brodę, nos i okolice nosa. Polecam do włosków ziołowy balsam koloryzujący Vipery.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sarimatha napisał(a):
> właśnie zapomniałam dodać ![]() ![]() ![]() > Sari jak czytam twoje wypowiedzi o tych cieniach to strasznie mam ochote je kupić ![]() Chociaz mialam sobie zrobic odwyk cieniowy po zakupie palety ruby rose... Masz jednak dar przekonywania dziewczyno ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ines, a Ruby Rose nie spodobały Ci się? Dlaczego?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
rzęsa napisał(a):
> Ines, a Ruby Rose nie spodobały Ci się? Dlaczego? Niektóre kolory mi sie podobają (brązy ![]() Ale te jasne... Kupiam wersję z brokatem- to moj bład. Nie miałam pojęcia że ten brokat jest taki wielki ![]() Na dodatek po nalozeniu na powieki świecące drobinki są wszedzie tylko nie tam gdzie potrzeba :/. I tak pałętają się po twarzy nawet następnego dnia ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam je kiedyś i byłam zadowolona. Co prawda, zaraz po kupieniu stwierdziłam, że są okropne. Dopiero po pół roku odkryłam, że byłam w błędzie. No, ale miałam wersję bez brokatu.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam najpierw male opakowanie- 4 brazy (przy okazji polecam bo też tanie i bardzo dobre). Zachecilo mnie to do zakupu całej palety. Ale niestety, wielkie opakowanie juz mnie nie zachwycilo
![]() Ale jest przydatne bo duzo kolorow i mozna poeksperymentowac. Ale tych jasnych wybrokaconych juz nie dotykam. Mimo ze niektore sa ladne ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ja przyznam ze zwykly nivea pewnego lata na obozie tak sie spalilam prawie cala skora zeszla mi z rak i zaczela leciec krew
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.