|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🦄
|
Angel,Fuel for Life,Allegorii waniliowej,Musteli,żeli pod prysznic,babydream,cliniq ue
Jak w temacie, poszukuję:
* Angela * Diesel Fuel for Life, nawet niewiele * Allegorii Ylang i wanilla * kremu na rozstępy Musteli * żeli pod prysznic * oliwki babydream dla kobiet w ciąży * podkładów The Body Shop * szachownicy Clinique (nie bronze) * nowych Active C W zamian oddam to, co w wątku plus za Angel'a Coco Chanel Mademoiselle EDT.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Angel,Fuel for Life,Allegorii waniliowej,Musteli,żeli pod prysznic,babydream,cl
A może interesowałyby Cię kremy Dax Cosmetics Perfecta mama dla kobiet w ciąży?
Mam: - Intensywny preparat przeciw rozstępom ok. 120/150 ml (ważny do 01.2011) - Chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi - nie używany (ważny do 11.2010) U Ciebie podoba mi się: 5. Atomizer z 5 ml Coco Chanel czarnej, EDT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Dot.: Angel,Fuel for Life,Allegorii waniliowej,Musteli,żeli pod prysznic,babydream,cl
Witaj, a właśnie kupiłam ten pierwszy krem, ale jeszcze za mało go używałam żeby się upewnić czy chcę go ponownie tak że musisz mi dać troszkę czasem. Najbardziej szukam czegoś na już istniejące rozstępy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.