TV4 - środa 22.10 - Chcę być piękna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-03-10, 21:34   #1
monyaa
Rozeznanie

TV4 - środa 22.10 - Chcę być piękna

Wczoraj, czyli w środę, o 22.10 na tv4 był nowy program Chcę być piękna.
Oglądałyście?
W każdym odcinku dwie babki zabieraja na 6 tygodni z domu i wyczyniają z nimi przeróżne rzeczy, by maksymalnie poprawić ich wygląd - od diety po operacje plastyczne.
Efekt był niesamowity!
Będzie chyba kilkanaście odcinków.
monyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 21:47   #2
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Re: TV4 - środa 22.10 - Chcę być piękna

ja oglądałam
nieźle je zmienili Na przykład ta blondynka-faktycznie miała dość męskie rysy,mało kobiecą figurę ...albo ta brunetka-podobał mi się jej nowy kolor włosów(czerwień,purpura i zimny brąz)i okularki.Ślicznie jej umalowali oczy.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 21:49   #3
Ines1985
Zakorzenienie

Cos ostatnio sporo jest takich programów...
To jakas kampania reklamowa operacji plastycznych i wstrzykiiwania botoksu czy proba udowodnienia kobietom ze kazda moze byc piekna (jesli ma kase i odwage na poddanie sie operacji)?

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 21:52   #4
mania12
Raczkowanie

a ja nie ogladalam a moze ma ktos zdjecia??!!!bo ja nie moge znalesc.....chcialabym "je" zobaczyc przed i po
mania12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 21:53   #5
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

ja tam zbytnio nie wnikam w założenia programu czy też ukryte intencje producentów po prostu lubię oglądać zmiany w wyglądzie tych kobiet

Stary 2005-03-10, 21:57   #6
Ines1985
Zakorzenienie

Aga BJ napisał(a):
> ja tam zbytnio nie wnikam w założenia programu czy też ukryte intencje producentów po prostu lubię oglądać zmiany w wyglądzie tych kobiet

Ja też lubię, ale ostatnio mnoża się takie programy i to mnie zastanawia...
Mam nadzieje ze nie nadchodzi moda na operacje plastyczne .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 22:10   #7
PannaX
Rozeznanie

GG do PannaX

Hmm... a mnie zastanawia pewna rzecz – jedna z pań miała masakrycznie krzywe i żółte zęby, poszła do jakiegoś gabinetu stomatologicznego i tam dentysta na kilka minut coś jej założył na zęby, jakby formę... zdjął i po chwili i te tragicznie krzywe zęby były całkiem proste, mało tego! Były białe... No więc jak to...? Tak kilka minut i po krzyku? Już proste zęby? :/ to po co my się tu męczymy z aparatami prostującymi zęby przez kilka lat jak można to zrobić w kilka minut?
A co do drugiej pani, właściwie dziewczyny (o ile pamiętam miała 21 lat) – naprawde nie mogę pojąć czego on achciała od swojego nosa... Mnie tam się podobal Przed operacją wyglądała dość młodo ale po ... moim zdaniem przez ten nowy nos przybyło jej z 10 lat... Mopże przesadzam troszeczke... ale na pewno wyglądała dużo powazniej, i wcale nie nazwałabym tego plusem w jej przypadku... A Wy jakie macie odczucia?
PannaX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-10, 22:35   #8
siek
Wtajemniczenie

Ines w pewnym sensie podzielam twoje zdanie. Ja mieszkam obecnie w Niemczech i tu takich programów jakiś czas temu była masa, niemcy chyba oszaleli na punkcie operacji plastycznych. Jednak od jakiegoś czasu zniknęły one z tv, bo zakazano propagowania operacji plastycznych. Oglądałm kilka odcinków i byłam przerażona - co te kobiety musiały wycierpieć, ile łez sie polało... Nie wiem czy efekt końcowy był tego wart, mimo że kobiety wydawały się być szczęśliwe z nowym wizerunkiem.
Rozumiem, że kompleksy mogą spęszać sen z powiek i uczynić z życia koszmar, ale może warto spróbowac mniej drastycznych metod, by zatuszować swoje niedoskonałości. Takie programy pokazują - szczególnie młodym dziewczyną, że dzięki operacją mogą byc szczęśliwe. Oglądałm ostatnio program na ten temat, że teraz rodzice na osiemnastke fundują tu dziecią taką operację, czy to jest zdrowe - wątpię w to.
Myślę, z eto biznes i trzeba bardzo uważać, by nie wpaść w jego płapkę. nie mam tu na myśli osób, które mają takie defekty, ze pomoże im tylko operacja - myślę ze takie osoby nie pchają sie do tych programów. Ale czy pierwsze zmarszczki to powód do operacji? Czy po tych wszystkich operacjach(bo zazwyczaj w tych programach było więcej niż jaedna) i zabiegach te kobiet sa nadal sobą, czy rozpoznają nadal w lustrach siebie?
siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-11, 06:54   #9
monyaa
Rozeznanie

Szczerze mówiąc obie kobiety wyglądały na szcęśliwe.
Nie popieram operacji plastycznych ot tak sobie robionych, ale kobiety te, przynajmniej tak je pokazano, naprawdę cierpiały (chyba nie chciałabyś, żeby wzięto cię za narzeczonego twojej przyjaciółki?).
Stwierdziły obydwie, że naprawdę było warto.
A na zębach miały porcelanowe koronki.
Stary 2005-03-11, 06:57   #10
monyaa
Rozeznanie

I zapomniałam jeszcze dodać, że chciałabym je zobaczyć po kilku miesiącach, czy nie mają kłopotów ze zdrowiem, czy dbają o siebie i wyglądają jak w dniu, gdy zobaczyły ich rodziny po przemianie.
Stary 2005-03-11, 17:03   #11
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

monyaa napisał(a):
> I zapomniałam jeszcze dodać, że chciałabym je zobaczyć po kilku miesiącach, czy nie mają kłopotów ze zdrowiem, czy dbają o siebie i wyglądają jak w dniu, gdy zobaczyły ich rodziny po przemianie.
-czy nie zaniedbały się i są nadal szczęśliwe
Mnie ten nos sprzed operacji podobał się-żaden tam Pinokio,był uroczy.Sam jestem posiadaczką zadartego nosa i lubię go
Faktycznie,sporo ostatnio takich programów-zastanawiające... Dla mnie to wyłącznie rozrywka,nie prowokuje mnie do tak drastycznych zmian,ale może bardziej zakompleksione osoby-na pewno .

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości