|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kto ma szanse na salon fryzjerski..?
Witam.Ja mam troszke inny problem.Otóz chciała bym otworzyc własny salon fryzjerskiJestem obecnie w trakcie szkoły fryzjerskiej policealnej.Jesli mógłby mi ktos podpowiedziec czym powinnam kierowac się przed otworzeniem takiego salonu czy moj pomysł nie jest za wczesnie .Pozatym poszukuję jakis dobrych szkoleń fryzjerskich jednodniowych.Proszę o wskazówki i z góry dziękuję
Edytowane przez beattkax21 Czas edycji: 2009-07-05 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto ma szanse na salon fryzjerski..?
Cytat:
Proponuję ukończyć szkołę. Popracować w dobrym salonie. Zebrać doświadczenie negatywne i pozytywne z pracy.I odpowiedzieć sobie na pytania? Czy będziesz pracować jako fryzjerka czy menadżerka? Czy Twoje umiejętności pozwalają na usatysfakcjonowanie klienta? Ile osób będzie pracować w salonie? Czy salon będzie dla wszystkich? Na jakich kosmetykach będziesz pracować? Kto zajmie się prowadzeniem salonu? Jakie ceny będą obowiązywać w salonie? Jakie umiejętności lub doświadczenie posiadasz w kierowaniu ludźmi? W jakiej okolicy chcesz otworzyć salon? Czy posiadasz jakąś historię w swoim mieście? Ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na otwarcie salonu? Czy salon będzie posiadał firmowe meble, sprzęt, akcesoria? W jaki sposób chcesz reklamować swój salon? W jaki sposób chcesz pozyskać klientów? Ile miesięcy będziesz mogła dokładać do salonu? Co zrobisz jeżeli Twój projekt nie odniesie sukcesu? Życzę Tobie miłych odpowiedzi.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.