|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pomyco - chłopak, spotkanie, etc...
No więc... SPrawa ma się następująco: Napisał do mnie chłopak sms'a o treści "Hej. Moze chcesz za 2 tygodnie wyskoczyc ze mnna na kawe? Czyli w nastepna sobote, nie musisz teraz mowil, milego dnia"
No i.... co mu odpisać??? Smsa dostałaj juz jakies 8 godzin temu i powiem szczerze zastanawialam sie, ale jak na razoe wciaz mam mieszane uczucia. No bo chodzi o to, ze 1) Poznałam go w wakacje przeszlego roku i od tamtej pory to sie chyba nie widzielismy, poza paroma spotkaniami zupelnie nie zobowiązującymi, bo 2) on wtedy mial dziewczyne, a ja spotykalam sie z jego kolegą, ale teraz 3) on z ta dziewczyna zerwali i zupelnie nie wiem dlaczego napisal do mnie tego smsa. Moze ma jakas sprawe do mnie ae nie po prostu sie spotkac z dziewczyna?? Jak to sprawdzic, co odpisac??? Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Glupia Wiecznie Zdołowana Madzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomyco - chłopak, spotkanie, etc...
spotkac sie. inaczej sie nie dowiesz. moze nie ma sie komu wygadac, albo chce odswiezyc stare znajomosci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Spotkać się, przecież zawsze możesz się wycofać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
pewnie ze sie spotkac...jkak sie nie spotkasz to bedziesz załowała ze nie sprobowałas.
![]() ![]() ![]() Idz i nie zastanawiaj sie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ajj no bo ja nie jestem doswiadczona w "tych" sprawach, zadko raczej sie umawiam a szczególnie z chłopakami heh. A poza tym jestem strasznie niesmiala, nie pewena siebie i zakompleksiona.
No i przede wszytskim: Głupia Wiecznie Zdołowana Madzia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
spotkaj sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Uhh no wiec widze ze nie zostaje mi nic innego jak sie z nim spotkac... Nie wiem, jakos nie lubie tego. Nie bede wiedziala o czym gadac, ogolnie co mowic, jak sie zachowac i w ogole nic nie bede wiedziala. Bardziej wolę spontaniczne akcje...
Juz nawet bardziej wolalabym gdybym sbie szla ulica, spotkala chlopaka a on zaprosil mnie na kawe, niz zapraszanie na kawe z 2 tygdoniowym wyprzedzeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej ma pewnosc ,ze bedziesz wolna , wkoncu 2 tygodnie to duzo czasu , wiec nie mialabys innych planow
![]() ![]() zycze powodzenia ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
wierz mi że takie spotkanie się z chłopakiem który cię zaczepił na ulicy może sie różnie skończyć - ja tak zrobiłam kiedyś głupia i teraz mam przez to same problemy bo chłopak okazał się jakimś totalnym świrem od którego nie mogę się w żaden sposób uwolnić.
No ale nie o mnie to miało być i moich problemach tylko o Tobie - a więc spotkaj się z nim i nieśmiałością się nie przejmuj - w końcu to on ciebie "zaczepił" więc niech to on ciebie zabawia rozmową.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Moniquee - tez prawda, dzieki ;]. Ale jednak cały czas się przejmuję tym spotkaniem. Co mam na siebie włożyć?? O jakich rzeczach gadac?? Jak się zachowywać?? Nie cierpię siebie za to :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim to on proponuje spotkanie, pewnie chce z tobą pogadać to nie przejmuj się o czym masz rozmawiać bo to pewnie on zacznie, a wogóle milczenie czasem też jest fajne.
Spróbuj się tak nie stresować, bo im bardziej będziesz wyluzowana to tym lepiej to wyjdzie a tak sparalizuje cię to myślenie.Życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No pewnie ze sie spotkac!!
![]() ![]() ![]() Proponuje wiec juz od dzis szykowac sie na randke i głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Rozeznanie
|
Musowo trzeba sie spotkac
![]() ![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Hmm a ja się wciąż zastanawiam o co mu chodzi. Zwykłe spotkanie to raczej nie może być - nie widziałam go od wakacji, ani w zaden sposob nie kontaktowalismy się. Cos więcej - tez glupio, bo wychodziloby, ze jest z tego typu chlopakow co to "nie mogą zyc bez dziewczyny" i szuka sobie nowej na sile. W koncu zerwali ze sobą cos okolo miesiąca temu.
P.S. Jego byla dziewczyna jest slicznaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.!
![]() Postanowiłam zwrócić się do Was z pewną sprawą-problemem, który nurtuje mnie od pewnego czasu. Zacznę od tego, że mam 19 lat i jestem dosyć nieśmiała, jeśli chodzi o chłopaków i sprawy sercowe. Sprawa wygląda następująco: W ubiegłe wakacje, przez 2 miesiące pracowałam, pracował tam także pewien chłopak, który jest strasznie przystojny i zupełnie w moim typie, po prostu mi się podoba. Przez te 2 miesiące (chociaż on pracował chyba jeszcze krócej) w ogóle ze sobą nie rozmawialiśmy, jedynie cześć-cześć. Jakoś tak wyszło, z resztą zbytnio nie było czasu na rozmowę, pracowaliśmy na różnych zmianach, więc codziennie się nie widywaliśmy. Na naszej-klasie mamy siebie w znajomych, ja mam nawet jego numer gg. Od pewnego czasu dość często spotykamy się na ulicy, mówimy sobie 'cześć', on nawet mojej mamie 'dzień dobry'. I tutaj pojawia się problem, chciałabym do niego napisać, odezwać się, pogadać, dowiedzieć się co u niego słychać. Ale czy to wypada? Na pewno chłopak będzie zdziwiony, że się do niego odzywam, będzie się zastanawiał o co mi chodzi. A mi po prostu na nim zależy, jest mega przystojny i strasznie sympatyczny, ma piękny uśmiech i pomyślałam, że może moglibyśmy się bliżej poznać. Ja bym bardzo chciała. Problem też w tym, że nie wiem czy on ma dziewczynę, w każdym razie ja go nigdy z żadną nie widziałam. Może nie wyraziłam się dość sensownie, może zbyt chaotycznie - przepraszam, ale jestem trochę podekscytowana tą całą sytuacją. Nie jestem pewna czy powinnam do niego napisać i dlatego piszę tutaj, bo chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, pomożecie? Pozdrawiam.! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.